uddannelse

Efter- og videreuddannelse

Der er mange gode grunde til at efteruddanne sig. Du får ny viden, får styrket dine faglige og personlige kompetencer, og ikke mindst så forbliver du en værdifuld medarbejder. Men hvad er der af muligheder? Vi har samlet et udvalg af uddannelser og kurser her på siden.

På papir på det du kan

Vejen til uddannelse eller nye jobmuligheder kan være kortere, end du tror. Hvis du har tilegnet dig erfaringer på jobbet eller gennem fritidsaktiviteter, kan en realkompetencevurdering (RKV), give dig papir på det, du kan. Læs mere om, hvad realkompetencer er, og hvordan du får dine kompetencer vurderet og anerkendt lige her.

Forberedende Voksenundervisning (FVU)

FVU (forbedrende voksenuddannelse) er for voksne over 25 år, der gerne vil blive dygtigere og få styrket deres kompetencer. Du kan få undervisning i både engelsk, matematik og start (dansk). Undervisningen er inddelt i trin, hvor du kommer på det trin, der passer til dig. Det sidste trin svarer til folkeskolens 9. klasses afgangsprøve. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

Ordblindeundervisning (OBU)

OBU (ordblindeundervisning) er dig, der har svært ved at læse og stave. Du bliver undervist af lærere uddannet specielt til ordblinde. Du lærer at bruge forskellige hjælpemidler, som du kan bruge i din hverdag. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

Alt om videre- og efteruddannelse

Se alle
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.