nyuddannet

Nyuddannet

Tillykke! Mange års uddannelse er slut - men hvad nu? Med en uddannelse inden for kost, ernæring og sundhed er mulighederne mange. Måske ved du allerede, hvad du skal lave, eller er du i tvivl om, hvad fremtiden bringer? Uanset hvad, så læs med, så du ved, hvilke muligheder du har.

Mens du venter på drømmetjobbet

Dit kontingent ændrer sig først to måneder efter, at du er færdiguddannet. Du betaler altså stadigvæk 50 kr. om måneden i op til to måneder efter, du er færdiguddannet. Hvis du bliver ledig, kan du søge om nedsat kontingent. Læs mere om, hvordan du gør det lige her.

Har du allerede fået et job? Så husk at sende din kontrakt ind til os

Tllykke! Når du får nyt job, er det os, der hjælper dig med at forhandle din løn og dine arbejdsvilkår. På den måde får du en tryg start, hvor du kender til alle dine rettigheder og får den rigtige løn. Kontakt os på 31 63 66 00 og få hjælp til at:

  • skrive ansættelsesbreve og stillingsbeskrivelser.
  • få mest muligt ud af forhandlinger med din arbejdsgiver.
  • sikre dine rettigheder på jobbet.
  • forsvare dine rettigheder, hvis du bliver afskediget – du kan få fri juridisk assistance.
  • forsvare dine interesser i forbindelse med omstruktureringer og udliciteringer.

Meld dig ind i en a-kasse

Selv om du har fået job, er det alligevel en god ide at melde dig ind i en a-kasse. Det skal du gøre senest 14 dage efter, du er færdig. Vi har et tæt samarbejde med FTFa. Læs mere om a-kasse hos FTFa.

Skal du læse videre?

Du kan selvfølgelig fortsætte som medlem af Kost og Ernæringsforbundet, mens du læser videre. Du betaler kun 50,- kr. om måneden, men du beholder alle dine medlemsfordele.

Skal du i gang med at overveje emnet for dit projekt/speciale, eller i fuld gang med at skrive det, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med formidlingen af det, hvis emnet er relevant for en eller flere af vores medlemsgrupper. Kontakt en medarbejder fra Politik- og professionsafdelingen.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.