tillykke

Nyuddannet

Tillykke! Mange års uddannelse er slut - men hvad nu? Med en uddannelse inden for kost, ernæring og sundhed er mulighederne mange. Måske ved du allerede, hvad du skal lave, eller er du i tvivl om, hvad fremtiden bringer? Uanset hvad, så læs med, så du ved, hvilke muligheder du har.

Din situation

Du har allerede dit første job

Få hjælp til ordentlig løn og arbejdsvilkår

Tillykke! Når du får nyt job, er det os, der hjælper dig med at forhandle din løn og dine arbejdsvilkår. På den måde får du en tryg start, hvor du kender til alle dine rettigheder og får den rigtige løn. Kontakt os på 31 63 66 00 og få hjælp til at:

  • skrive ansættelsesbreve og stillingsbeskrivelser.
  • få mest muligt ud af forhandlinger med din arbejdsgiver.
  • sikre dine rettigheder på jobbet.
  • forsvare dine rettigheder, hvis du bliver afskediget – du kan få fri juridisk assistance.
  • forsvare dine interesser i forbindelse med omstruktureringer og udliciteringer.

Meld dig ind i en a-kasse

Selv om du har fået job, er det alligevel en god ide at melde dig ind i en a-kasse. Det skal du gøre senest 14 dage efter, du er færdig. Vi har et tæt samarbejde med FTFa. Læs mere om a-kasse hos FTFa.

Du er jobsøgende

Karriererådgivning

Overvejer du at videre- eller efteruddanne dig? Tænker du på at skifte job? Savner du udfordringer og ved ikke helt, hvordan du kommer videre? Vores karriererådgivere kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og se de mange muligheder. Karriererådgivning

Traineeforløb for professionsbachelorer, kandidater og ernæringsteknologer

Har du en videregående uddannelse i bagagen og gerne vil vise, hvad du kan? Har du lige dimitteret, er medlem af Kost og Ernæringsforbundet og FTFa, kan du deltage i et traineeforløb, hvor du kommer i 8 ugers målrettet virksomhedspraktik kombineret med mulighed for opkvalificering på relevante kurser inden for ernæring og sundhed. Læs om traineeforløb.

Netværkscafeer og tilbud for ernæringsassistenter og ernæringshjælpere

Kost og Ernæringsforbundet afholder sammen med FTFa netværkscafeer forskellige steder i landet for ledige ernæringsassistenter. Kontakt din regionsformand og hør, hvad der er af tilbud i regionen. FTFa tilbyder også jobsøgningskurser. Læs mere på FTFa's hjemmeside.

Hjælp til jobsøgning

Du kan få gratis jobrådgivning hos vores a-kasse, FTFa. Vi arbejder tæt sammen med dem, så de kender til problemstillingerne inden for vores fag. De har jobrådgivere fordelt over hele landet. De står klar til at hjælpe dig, uanset om du er ledig eller i arbejde. Vores mål er, at du skal have kvalificeret rådgivning inden for jobsøgning, jobskifte, kompetenceafklaring og lignende. Læs mere om jobsøgning hos FTFa.

Nedsat kontingent

Ledige medlemmer kan søge om nedsat kontingent. For at få dit kontingent sat ned skal du sende dokumentation til Kost og Ernæringsforbundet. Hvis du får et arbejde med en overenskomst, der kræver, at du er medlem af en anden fagforening, kan du tegne et interessemedlemskab.

Du skal læse videre

Du kan selvfølgelig fortsætte som medlem af Kost og Ernæringsforbundet, mens du læser videre. Du betaler kun 50,- kr. om måneden, men du beholder alle dine medlemsfordele.

Skal du i gang med at overveje emnet for dit projekt/speciale, eller i fuld gang med at skrive det, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med formidlingen af det, hvis emnet er relevant for en eller flere af vores medlemsgrupper. Kontakt en medarbejder fra Politik- og professionsafdelingen.

Dit kontingent ændrer sig først to måneder efter, at du er færdiguddannet 

Som elev og studerende får du stadig rabat på kontingentet to måneder efter, du er færdiguddannet. Hvis du bliver ledig, kan du søge om nedsat kontingent. For at få dit kontingent sat ned skal du sende dokumentation til Kost og Ernæringsforbundet. Læs mere om, hvordan du gør det lige her.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk