Kost, ernæring og sundhed

Kontante fordele, rabatter og gode tilbud

Medlemmer kan tage gratis onlinekurser, spare penge på forsikring og få en god bank. For studerende er der mange penge at spare på studiebøger, og du kommer forrest i køen til kollegieværelser og studieboliger.

Bliv godt - og billigt - forsikret

Forsikring hos Bauta Forsikring

Som medlem af Kost- og Ernæringsforbundet kan du blive forsikret hos Bauta Forsikring! Det er et forsikringsselskab kun for udvalgte faggrupper.

I Bauta Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test og rost for sin gode service. Du bliver en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er dig – og alle andre medlemmer.

Forsikringer til dit behov

Du kan få alle privatforsikringer hos Bauta, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Rabat for loyalitet

Når du har haft en indboforsikring hos Bauta i 3 år, er du i øvrigt berettiget til deres loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer. De sidste 10 år har Bauta udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til deres medlemmer. Læs mere om Bauta Forsikring.

Særlig studieforsikring

Er du studerende, har Bauta en helt særlig studieforsikring til dig, som de tilbyder dig i samarbejde med Kost- og Ernæringsforbundet. Der er bl.a. ingen selvrisiko på din cykel.

Sundhedsforsikring

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan vi tilbyde dig en sundhedsforsikring til en pris, der er billigere, end hvis du selv skulle tegne en tilsvarende privat forsikring. Alle medlemmer kan melde sig til, du skal ikke afgive nogen former for helbredsoplysninger, og vi tilbyder ordningen til alle medlemmer under 70 år. Læs mere om sundhedsforsikringen.

Nye fordele på vej

Vi arbejder løbende på at finde nye og attraktive fordele til dig som medlem. Sammen har vi en stærk muskel til at forhandle til og rabatter hjem.

Gratis forsikring til selvstændige

Til de selvstændige har vi en gratis erhvervs- og produktansvarsforsikring. Det bliver ikke billigere, tør vi godt love. Læs mere om forsikringen og vores tilbud til selvstændige.

Ring til Gitte Borup på 31 63 66 64 eller skriv en mail for at høre mere.

Lønkonto, opsparing og lån

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få ekstra gode vilkår i Lån & Spar. Blandt andet Danmarks højeste rente på din lønkonto. 

Kost og Ernæringsforbundet ejer sammen med andre fagforeninger banken, og derfor får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning. 

LønkontoSom medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto med 3 % - det giver helt op til 1.500 kr. om året. 

BoliglånEr du på udkig efter en ny bolig eller står du overfor at skulle renovere, kan du hos Lån & Spar vælge mellem flere forskellige former for boligfinansiering; fx en kombination mellem et realkreditlån hos Totalkredit og en fleksibel boligkredit.

BillånLån og Spar har også billån, hvor du kan vælge mellem fast eller variabel rente. Hænger du på et dyrt billån, så hør Lån & Spar, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet. Du kan også selv beregne dit billån.

Tilbud til studerendeLån og Spar har også tilbud til studerende. Du kan få studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 3 % i rente på de første 20.000,- kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel.

Er du på udkig efter en bolig, så kan Lån & Spar hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd. 

Book et mødeBook et møde og hør mere om dine fordele som medlem af Kost og Ernæringsforbundet.

Rabatter

Bøger

Du kan få op til 30 % rabat på studiebøger fra Forlaget Munksgaard, Muusman Forlag og forlaget Praxis. Du får den nyeste viden til dit studie. Læs hvordan om rabat på bøger (kræver login).

Du kan få en særlig pakkeløsning med ni bøger. Den vejledende udsalgspris er 3.605,00 kr. – du kan købe dem samlet til bare 2.959,- kr. inkl. forsendelse. Du får samtidig bogpakken som e-bog med i købet. Gratis! Læs mere bogpakken.

Rejser

Hvis du skal ud at rejse, kan det betale sig lige at se, om DTF Travel har en rejse med god rabat. Du får fx. 10 % rabat på 50.000 hoteller i hele verden (rabatten ses under betaling på bookingsiden).

Forbrugsforeningen

Med Forbrugsforeningen tjener du penge, hver gang du bruger penge. What's not to like! Du optjener nemlig bonus, når du handler – hvis du bruger dit kort fra Forbrugsforeningen. Betalingskortet giver dig adgang til rabat i mere end 4.600 butikker. Medlemskabet koster 11,- kr. om måneden.

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu og send den til dem. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - svarende til kr. 11,- om måneden.

Uddannelse, viden og onlinekurser

Gratis adgang til eNCTP

Hvis du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få en gratis licens. Så får du adgang til terminologien og databasen med materialer. En licens koster normalt ca. 650 kr. om året. Læs mere om det. Udfyld formularen, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt.

AOF onlineskole

Tag gratis onlinekurser. Har du brug for at kunne redigere madbilleder til din instagram? Eller skal du have genopfrisket Excel eller Microsoft Office-pakkerne? Som medlem får du gratis adgang til AOF’s onlineskole, hvor du finder et univers af gode kurser. Læs mere om AOF's forskellige kurser.

Log in og bliv dygtigere (kræver medlemslogin).

Forberedende Voksenundervisning (FVU)FVU (forbedrende voksenuddannelse) er for voksne over 25 år, der gerne vil blive dygtigere og få styrket deres kompetencer. Du kan få undervisning i både engelsk, matematik og start (dansk). Undervisningen er inddelt i trin, hvor du kommer på det trin, der passer til dig. Det sidste trin svarer til folkeskolens 9. klasses afgangsprøve. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

Ordblindeundervisning (OBU)OBU (ordblindeundervisning) er dig, der har svært ved at læse og stave. Du bliver undervist af lærere uddannet specielt til ordblinde. Du lærer at bruge forskellige hjælpemidler, som du kan bruge i din hverdag. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

 

Økonomisk støtte

Udviklingspuljen og Jubilæumsfonden

Få støtte til din ide. Hvis du har verdens bedste ide til at udvikle dig selv eller dit fag, kan du søge penge i forbundets Udviklingspulje og Jubilæumsfonden.

Du kan søge penge til kurser eller til arbejdet med at planlægge større projekt, som du for eksempel laver sammen med kolleger. Penge fra Udviklingspuljen bliver ikke bevilget til efteruddannelse, som er nødvendig i dit nuværende job. Det skal din arbejdsgiver betale.

Der er ansøgningsfrist til Udviklingspuljen to gange om året. Normalt er fristen i april og i oktober, og der kan ansøges online. Læs mere her.

I Jubilæumsfonden kan du søge legat til rejser, studier eller internationale konferencer.

For at søge Jubilæumsfonden skal du have en økonomauddannelse og være medlem af Kost og Ernæringsforbundet. Det er Fondsbestyrelsen, der afgør, hvor mange penge det enkelte legat er på. Beløbets størrelse afhænger af, hvor mange der søger legater. Legatet uddeles hvert år den 23. april. Læs mere her.

Studie-boliger

Er du studerende eller elev og medlem af Kost og Ernæringsforbundet, kan du komme forrest i køen til ca. 225 studieboliger i København og Aalborg. Det er pensionskassen for kost- og ernæringsfaglige, PKA, der ejer boligerne. De 225 studieboliger er i forskellige størrelser og går fra 1-værelses til 3-værelelses boliger. Studieboligerne har fælles opholdsrum, fælleskøkken, fællesvaskeri etc.

Find de ledige studieboliger fra PKA. På siden kan du også læse mere om de enkelte boliger, og hvordan du søger.

Kontakt os om medlemsfordele

Er du nysgerrig på om en sundhedsforsikring er noget for dig? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige forsikringer? Skriv eller ring til os.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 64

mailgb@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk