rabat

Kontante fordele, rabatter og gode tilbud

Medlemmer kan tage gratis onlinekurser, spare penge på forsikring og få en god bank. For studerende og elever er der mange penge at spare på studiebøger, og du kommer forrest i køen til kollegieværelser og studieboliger.

Få en billig og god forsikring

Prisvindende forsikringsselskab

Som medlem kan du blive forsikret hos Bauta Forsikring! Det er et forsikringsselskab for udvalgte faggrupper.

Hos Bauta Forsikring kan du tegne forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test og rost for sin gode service af Forbrugerrådet. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er dig – og alle andre medlemmer.

Forsikringer til dit behov

Du kan få alle privatforsikringer hos Bauta, så du er dækket, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring og meget mere.

Rabat for loyalitet

Når du har haft en indboforsikring hos Bauta i 3 år, er du berettiget til deres loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer. De sidste 10 år har Bauta udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til deres medlemmer. Læs mere om Bauta Forsikring.

Særlig studieforsikring

Er du studerende, har Bauta en helt særlig studieforsikring til dig, som de tilbyder dig i samarbejde med Kost- og Ernæringsforbundet. Der er bl.a. ingen selvrisiko på din cykel.

Sundhedsforsikring

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan vi tilbyde dig en sundhedsforsikring til en pris, der er billigere, end hvis du selv skulle tegne en tilsvarende privat forsikring. Alle medlemmer kan melde sig til, du skal ikke afgive nogen former for helbredsoplysninger, og vi tilbyder ordningen til alle medlemmer under 70 år. Hvis du ønsker at tegne en sundhedsforsikring skal du sende en mail til gb@kost.dk - du skal ikke melde dig ind via Gjensidiges hjemmeside, så får du ikke rabatten. Her kan du læs mere om sundhedsforsikringen.

Nye fordele på vej

Vi arbejder løbende på at finde nye og attraktive fordele til dig som medlem. Sammen har vi en stærk muskel til at forhandle til og rabatter hjem.

Gratis forsikring til selvstændige

Til de selvstændige har vi en gratis erhvervs- og produktansvarsforsikring. Det bliver ikke billigere, tør vi godt love. Læs mere om forsikringen og vores tilbud til selvstændige.

Ring til Gitte Borup på 31 63 66 64 eller skriv en mail for at høre mere.

Lønkonto, opsparing og lån

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få ekstra gode vilkår i Lån & Spar. Blandt andet en af de højeste renter på din lønkonto. 

Kost og Ernæringsforbundet ejer sammen med andre fagforeninger banken, og derfor får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning. 

Gratis Dankort

I Lån og Spar kan du gratis få Dankort/Visa og Mastercard.

Gratis at bruge hæveautomaterne

Hvis du bruger dit Dankort fra Lån & Spar, når du hæver kontanter, er det gratis.

Lønkonto

Som medlem får du nogle af Danmarks højeste renter på din lønkonto med 3 % i rente af de første 50.000,- kr. - det giver helt op til 1.500,- kr. om året.

Gebyrfri betaling af girokort

Det er gratis at betale dine girokort i netbanken.

Boliglån

Er du på udkig efter en ny bolig eller står du overfor at skulle renovere, kan du hos Lån & Spar vælge mellem flere forskellige former for boligfinansiering; fx en kombination mellem et realkreditlån hos Totalkredit og en fleksibel boligkredit.

Billån

Lån og Spar har også billån, hvor du kan vælge mellem fast eller variabel rente. Hænger du på et dyrt billån, så hør Lån & Spar, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet. Du kan også selv beregne dit billån.

Book et mødeBook et møde med banken og hør mere om dine fordele som medlem af Kost og Ernæringsforbundet.

Gratis rådgivning om din økonomi

Alle kan opleve, at økonomien ikke hænger sammen. Har du brug for at få et par ekstra øjne på din økonomi, kan du få uforpligtende rådgivning hos Lån og Spar. Læs mere om økonomisk rådgivning.

Tilbud til studerende og elever 

Lån og Spar har også tilbud til studerende. Du kan få studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 3 % i rente på de første 20.000,- kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel. Du kan få et gratis Mastercard og Visa/Dankort fra Lån og Spar. Med begge kort kan du gratis hæve Euro i alle Lån og Spars pengeautomater. Med Visa/Dankortet kan du også hæve kolde kontanter i ALLE danske hæveautomater. Læs mere om Lån og Spars Studiekonto

Er du på udkig efter en bolig, så kan Lån & Spar hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd.

Rabatter

Bøger

Du kan få op til 30 % rabat på studiebøger fra Forlaget Munksgaard, Muusman Forlag og forlaget Praxis. Du får den nyeste viden til dit studie. Læs mere om rabat på bøger (kræver login).

Du kan få en særlig pakkeløsning med ni bøger. Den vejledende udsalgspris er 3.605,00 kr. – du kan købe dem samlet til bare 3.116,- kr.  eksklusiv forsendelse. Du får samtidig bogpakken som e-bog med i købet. Gratis! Læs mere om bogpakken.

Forbrugsforeningen

Gør som dine dine kolleger. Bliv medlem af Forbrugsforeningen og få bonus, når du shopper. What's not to like! Betalingskortet fra Forbrugsforeningen giver dig bonus i mere end 4.600 butikker og webshops. Det er gratis det første år (herefter koster det kun 11,- kr. om måneden). Din opsparede bonus bliver udbetalt sidst på måneden, og du betaler for dine køb en gang om måneden via betalingsservice. Du får på den måde rent faktisk kredit - rentefrit naturligvis.

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i forbrugsforeningen. Du modtager dit betalingskort og pinkode med posten - og er klar til at gå på bonusjagt. Der er ingen renter og gebyrer på kortet, hvis du er tilmeldt betalingsservice.

Uddannelse, viden og onlinekurser

Gratis adgang til eNCTP

Hvis du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få en gratis licens. Så får du adgang til terminologien og databasen med materialer. En licens koster normalt ca. 650 kr. om året. Læs mere om det. Udfyld formularen, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt.

Onlinekurser

Tag gratis onlinekurser hos AOF. Har du brug for at kunne redigere madbilleder til instagram? Eller skal du have styr på Excel, Word eller Microsoft Office-pakkerne? Du kan også tage kurser i digital markedsføring. Som medlem får du gratis adgang til AOF’s onlineskole, hvor du finder et univers af gode kurser. Læs mere om AOF's forskellige kurser.

Log in og bliv dygtigere (kræver medlemslogin).

Forberedende Voksenundervisning (FVU)

FVU (forbedrende voksenuddannelse) er for voksne over 25 år, der gerne vil blive dygtigere og få styrket deres kompetencer. Du kan få undervisning i både engelsk, matematik og start (dansk). Undervisningen er inddelt i trin, hvor du kommer på det trin, der passer til dig. Det sidste trin svarer til folkeskolens 9. klasses afgangsprøve. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

Ordblindeundervisning (OBU)

OBU (ordblindeundervisning) er dig, der har svært ved at læse og stave. Du bliver undervist af lærere uddannet specielt til ordblinde. Du lærer at bruge forskellige hjælpemidler, som du kan bruge i din hverdag. Start med at booke en onlinesamtale for at høre om mulighederne.

Økonomisk støtte

Udviklingspuljen og Jubilæumsfonden

Få støtte til din ide. Hvis du har verdens bedste ide til at udvikle dig selv eller dit fag, kan du søge penge i forbundets Udviklingspulje og Jubilæumsfonden.

Du kan søge penge til kurser eller til arbejdet med at planlægge større projekt, som du for eksempel laver sammen med kolleger. Penge fra Udviklingspuljen bliver ikke bevilget til efteruddannelse, som er nødvendig i dit nuværende job. Det skal din arbejdsgiver betale.

Der er ansøgningsfrist til Udviklingspuljen to gange om året. Normalt er fristen i april og i oktober, og der kan ansøges online. Læs mere her.

I Jubilæumsfonden kan du søge legat til rejser, studier eller internationale konferencer.

For at søge Jubilæumsfonden skal du have en økonomauddannelse og være medlem af Kost og Ernæringsforbundet. Det er Fondsbestyrelsen, der afgør, hvor mange penge det enkelte legat er på. Beløbets størrelse afhænger af, hvor mange der søger legater. Legatet uddeles hvert år den 23. april. Læs mere her.

Studie-boliger

Er du studerende eller elev og medlem af Kost og Ernæringsforbundet, kan du komme forrest i køen til ca. 225 studieboliger i København og Aalborg. Det er pensionskassen for kost- og ernæringsfaglige, PKA, der ejer boligerne. De 225 studieboliger er i forskellige størrelser og går fra 1-værelses til 3-værelses boliger. Studieboligerne har fælles opholdsrum, fælleskøkken, fællesvaskeri etc.

Find de ledige studieboliger fra PKA. På siden kan du også læse mere om de enkelte boliger, og hvordan du søger.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk