Kost, ernæring og sundhed

Kontante fordele, rabatter og gode tilbud

Medlemmer kan tage gratis onlinekurser og spare penge på forsikring eller få en god bank. For studerende er der mange penge at spare på studiebøger, og du kommer forrest i køen til kollegieværelse og studieboliger.

Bliv godt - og billigt - forsikret

Forsikring hos Bauta Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Bauta Forsikring. Men som medlem af Kost- og Ernæringsforbundet kan du!

I Bauta Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test og rost for sin gode service. Du bliver en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er dig – og alle andre medlemmer.

Forsikringer til dit behov

Du kan købe alle privatforsikringer hos Bauta, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Rabat for loyalitet

Når du har haft en indboforsikring hos Bauta i 3 år, er du i øvrigt berettiget til deres loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer. De sidste 10 år har Bauta udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til deres medlemmer. Læs mere om Bauta Forsikring

Særlig studieforsikring

Er du studerende, findes der en helt særlig studieforsikring til dig, som tilbydes i samarbejde med Kost- og Ernæringsforbundet.

Sundhedsforsikring

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan vi tilbyde dig en sundhedsforsikring til en pris, der er billigere, end hvis du selv skulle tegne en tilsvarende privat forsikring. Alle medlemmer kan melde sig til, du skal ikke afgive nogen former for helbredsoplysninger, og vi tilbyder ordningen til alle medlemmer under 70 år. Læs mere her. 

Nye fordele på vej

Vi arbejder løbende på at finde nye og attraktive fordele til dig som medlem. Sammen har vi en stærk muskel til at forhandle til og rabatter hjem.

Gratis forsikring til selvstændige

Til de selvstændige har vi en gratis erhvervs- og produktansvarsforsikring. Det bliver ikke billigere, tør vi godt love. Læs mere om forsikringen og vores tilbud til selvstændige her.

Ring til Gitte Borup på 31 63 66 64 eller skriv en mail for at høre mere.

Rabatter

Bøger

Du kan få op til 30 % rabat på studiebøger fra Forlaget Munksgaard, Muusman Forlag og forlaget Praxis. Du får den nyeste viden til dit studie. Læs hvordan her (kræver login).

Du kan få en særlig pakkeløsning med ni bøger. Den vejledende udsalgspris er 3.605,00 kr. – du kan købe dem samlet til bare 2.959,- kr. inkl. forsendelse. Du får samtidig bogpakken som e-bog med i købet. Gratis! Læs mere her.

Rejser

Hvis du skal ud at rejse, kan det betale sig lige at se, om DTF Travel har en rejse med god rabat. Du får fx. 10 % rabat på 50.000 hoteller i hele verden (rabatten ses under betaling på bookingsiden).

Banktilbud

Du får Danmarks højeste rente på din lønkonto i Lån & Spar. Du kan også få gratis og helt uforpligtende rådgivning om fx realkreditlån og årlige økonomitjek. 

Banken har også et helt særligt tilbud til dig, som lige har afsluttet din uddannelse. Du kan få 3 % i rente på din lønkonto, hvis du har eller skifter til Lån og Spar.

Som studerende er der også fordele ved at have Lån og Spar Bank. Du kan også få 3 % i rente på din lønkonto, og du kan også få en kassekredit med op til 50.000,- kr. med lav rente. 

Kontakt Lån & Spar og hør mere om 3% på studiekontoen og de øvrige fordele.

Forbrugsforeningen

Med Forbrugsforeningen tjener du penge, hver gang du bruger penge. What's not to like! Du optjener nemlig bonus, når du handler – hvis du bruger dit kort fra Forbrugsforeningen. Betalingskortet giver dig adgang til rabat i mere end 4.600 butikker. Medlemskabet koster 11,- kr. om måneden.

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu og send den til dem. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - svarende til kr. 11,- om måneden.

Viden og online kurser

Gratis adgang til eNCTP

Hvis du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få en gratis licens. Så får du adgang til terminologien og databasen med materialer. En licens koster normalt ca. 650 kr. om året. Læs mere om det. Udfyld formularen, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt.

AOF onlineskole

Tag gratis onlinekurser. Har du brug for at kunne redigere madbilleder til din instagram? Eller skal du have genopfrisket Excel eller Microsoft Office-pakkerne? Som medlem får du gratis adgang til AOF’s onlineskole, hvor du finder et univers af gode kurser. Læs mere om AOF's forskellige kurser.

Log in og bliv dygtigere (kræver medlemslogin).

Økonomisk støtte

Udviklingspuljen og Jubilæumsfonden

Få støtte til din ide. Hvis du har verdens bedste ide til at udvikle dig selv eller dit fag, kan du søge penge i forbundets Udviklingspulje og Jubilæumsfonden.

Du kan søge penge til kurser eller til arbejdet med at planlægge større projekt, som du for eksempel laver sammen med kolleger. Penge fra Udviklingspuljen bliver ikke bevilget til efteruddannelse, som er nødvendig i dit nuværende job. Det skal din arbejdsgiver betale.

Der er ansøgningsfrist til Udviklingspuljen to gange om året. Normalt er fristen i april og i oktober, og der kan ansøges online. Læs mere her.

I Jubilæumsfonden kan du søge legat til rejser, studier eller internationale konferencer.

For at søge Jubilæumsfonden skal du have en økonomauddannelse og være medlem af Kost og Ernæringsforbundet. Det er Fondsbestyrelsen, der afgør, hvor mange penge det enkelte legat er på. Beløbets størrelse afhænger af, hvor mange der søger legater. Legatet uddeles hvert år den 23. april. Læs mere her.

Studie-boliger

Er du studerende eller elev og medlem af Kost og Ernæringsforbundet, kan du komme forrest i køen til ca. 225 studieboliger i København og Aalborg. Det er pensionskassen for kost- og ernæringsfaglige, PKA, der ejer boligerne.
De 225 studieboliger er i forskellige størrelser og går fra 1-værelses til 3-værelelses boliger. Studieboligerne har fælles opholdsrum, fælleskøkken, fællesvaskeri etc.

Find de ledige studieboliger fra PKA. På siden kan du også læse mere om de enkelte boliger, og hvordan du søger.

Kontakt os om medlemsfordele

Er du nysgerrig på om en sundhedsforsikring er noget for dig? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige forsikringer? Skriv eller ring til os.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 64

mailgb@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk