medlemskab i arbejde

Medlemskab for dig der er i arbejde

Vi er frontkæmper for det professionelle arbejde, du laver hver dag. Vi sikrer din løn, dine vilkår og din overenskomst. Vi holder dig fagligt opdateret med nyheder, events og karriereudvikling. Og fordi vi er et stærkt fællesskab, kan vi forhandle stærke fordele hjem til dig som medlem. 

Derfor skal du være medlem

Tryghed i arbejdslivet

Som fagforening forhandler vi din overenskomst og sikrer, at du får den rigtige løn og ordentlige arbejdsvilkår. Vi hjælper dig også, hvis du bliver syg, skal på barsel eller kommer i knibe på arbejdet. 

Fagligt fællesskab

Som ernærings-professionel spiller du en central rolle i velfærdssamfundet. Vi holder dig fagligt opdateret med karriereudvikling, fagblad, events og nyhedsbreve.

Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab koster 480,- kr. om måneden for alle ansatte (ca. 357,- kr. efter skat), uanset om du arbejder i staten, regionen eller den private sektor. Vi skal nok indberette det til skattevæsnet.

Jeg ved, at jeg har forbundet i ryggen, hvis der er brug for det. Og så nyder jeg godt af alle de aktiviteter, de tilbyder, så for mig er det helt naturligt at være medlem.
Som medlem får du juridisk rådgivning, karrieresparring, rabatter, billige forsikringer og meget mere.

Se dine medlemsfordele

Arrangementer og events

Få inspiration, faglig viden og udvid dit netværk på et af Kost og Ernæringsforbundets mange arrangementer, events og netværksmøder.

4000 kr. i årlig besparelse med dit Pluskort

Du får adgang til fordelsprogrammet Pluskort og alle deres rabatter på f.eks. tøj, indkøb og rejser.

Professionel hjælp til lønforhandling

Som medlem får du professionel hjælp til at forhandle den rigtige løn. 

Faglig sparring og rådgivning

Som ernæringsprofessionel er der hele tiden nye trends, nye retningslinjer og nye veje at forholde sig til i dit daglige arbejde. Som medlem kan du få faglig sparring og rådgivning.

Billige forsikringer hos Alka

Som medlem får du eksklusiv adgang til billige og gode forsikringer hos Alka.

 

4% i rente på din lønkonto

Du får ekstra gode vilkår hos Lån & Spar, f.eks. 4 % i rente på din lønkonto, fordelagtige lånemuligheder og gratis dankort.

Appetit og Diætisten direkte i din postkasse

Du får landets bedste fagblad for ernæringsprofessionelle og diætister. 

Juridisk bistand

Hvis du får problemer på arbejdet, kan du få juridisk hjælp og socialfaglig bistand i spørgsmål, der vedrører dine ansættelsesretlige forhold - herunder arbejdsskader.

Onlinekurser

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet har du gratis adgang til en række kurser på onlinekurser.dk.

Bonus med forbrugsforeningen

Du kan blive medlem af forbrugsforeningen, der giver dig bonus i mere end 4.500 butikker og restauranter.

Meld dig ind her

Ønsker du at melde dig ind i Kost og Ernæringsforbundet og samtidig skifte a-kasse til FTFa? Klik her.

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk
Danmarks eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle

Kost og Ernæringsforbundet hjælper dig og over 8.000 medlemmer med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler en række private og offentlige overenskomster og sikrer, at du får den rigtige løn og ordentlige arbejdsvilkår.  

Vi hjælper dig, hvis du kommer i knibe på jobbet. Vores forhandlingskonsulenter står klar til at hjælpe med f.eks. din ansættelseskontrakt, hvis du skal forhandle løn, bliver opsagt, bliver syg eller skal på barsel. 

Vi er frontkæmper for dit fag og holder dig opdateret

Behovet for faglig sparring og udvikling kan være stort og med mange indgange. Men lige meget, hvilken problemstilling du står med, så er der hjælp at hente. For Kost og Ernæringsforbundet hjælper dig med faglig sparring og udvikling af dit arbejdsliv.  

Som medlem får du inspiration, faglig viden og du kan udvide dit netværk på et af vores mange arrangementer. Kommer du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til - så giver vores karriererådgivere dig redskaber og gode råd til at komme tættere på drømmejobbet.  

Du får også et fagblad, som stiller skarpt på dit fagområde med masser af inspiration og viden, og holder dig up-to-date med den faglige og politiske udvikling. 

Fagforening for dig der arbejder professionelt med kost, ernæring og sundhed

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening og faglige forbund og fællesskab af og for ernæringsprofessionelle, og derfor er vi din interesseorganisation og fagforening, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed.

Det er os, du skal vælge, hvis du vil have en stærk fagforening, der kender kost-, sundheds- og ernæringsbranchen, og hvis du vil have en kompetent rådgiver i ryggen, når du står overfor store og små udfordringer i dit professionelle liv.

Vi er en fagforening, der har mange års erfaring indenfor rådgivning og vejledning af professionelle på sundheds- og ernæringsområdet, og vi kan derfor både hjælpe dig, når du vil udvikle dine kompetencer med efteruddannelse og kurser. Men vi kan også hjælpe dig, når du står i problemer på arbejdspladsen og har brug for juridisk bistand eller gennemgang af din løn, ansættelseskontrakt eller arbejdsforhold.

Kost og Ernæringsforbundet er selvfølgelig også den fagforening, du skal gå til, når du har brug for karriererådgivning eller anden vejledning i din karriere, for vi kender branchen og vi har hjulpet vores mange medlemmer igennem store og små konflikter med arbejdspladsen i mange år.

Fagforening for ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister, ernæringsteknologer…

Hos Kost og Ernæringsforbundet er vi stolte af at repræsentere alle, der arbejder professionelt med kost, ernæring og sundhed. Uanset om du er ernæringsassistent, økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, leder, klinisk diætist eller ernæringsteknolog, så er vi fagforeningen for dig.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet, for du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet - og for folkesundheden.

Det er Kost og Ernæringsforbundet, der kender og forstår dine arbejdsvilkår, og det er også vores fagforening, der forhandler en række private og offentlige overenskomster på plads. Dermed er vi med til at sikre, at du får den rigtige løn og har ordentlige arbejdsvilkår gennem hele din karriere.

Stort udbud af kurser, events og efteruddannelse hos Kost og Ernæringsforbundet

Ud over at være din professionelle fagforening indenfor kost, ernæring og sundhed, så er vi også dit faglige forbund og fællesskab. Det oplever du tydeligt som medlem hos Kost og Ernæringsforbundet, for vi udbyder hvert år et stort udvalg af interessante events og arrangementer.

Ved fagforeningens faglige events og arrangementer har du mulighed for at få udvidet dine faglige horisonter, møde nye mennesker, udvide netværket og høre spændende oplæg fra dygtige fagpersoner og medlemmer.

Desuden kan du som medlem hos Kost og Ernæringsforbundet altid finde spændende kurser og efteruddannelse, der kan give dig nye kompetencer i rygsækken og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette kursus eller den rette efteruddannelse for dig.

Fagligt fællesskab styrker medlemmerne

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Vores medlemmer har en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad, og derfor er vi stolte over, at vores medlemmer hver dag, året rundt, bidrager med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.

Derfor sætter vi en ære i at være den eneste fagforening i Danmark af, for og til specialister og professionelle indenfor kost, ernæring og sundhed, og vi gør altid vores bedste for at vores medlemmer får den støtte, rådgivning og vejledning, som de har brug for gennem deres karriere og arbejdsliv.

Vores stærke faglige forbund og fællesskab er hver dag med til at sikre, at vores medlemmer arbejder under de rigtige forhold og får den rigtige løn, og sådan bidrager vi hver dag til, at vores medlemmer går glade på arbejde.