ernæring kost sundhed bliv medlem

Velkommen i en fagforening for ernæringsprofessionelle

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening for ernæringsprofessionelle. Vi er din interesseorganisation og fagforening, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed.

Som medlem får du en stærk fagforening, der kender kost-, sundheds- og ernæringsbranchen. Og du får en kompetent rådgiver i ryggen, når du står overfor store og små udfordringer i dit professionelle liv.

Find et medlemskab, der passer til dig

Jeg er medlem i Kost og Ernæringsforbundet, fordi jeg tror på, at vi kun kan ændre på arbejdsvilkår og arbejdsmiljø, hvis vi er mange der holder sammen

Derfor skal du være medlem

Vi sikrer dig et godt arbejdsliv – hele livet

Uanset hvilken situation du står i, kan uheldet være ude. Vi sørger for, at du kommer godt videre med rådgivning, juridisk eller socialfaglig bistand og faglig sparring.

Vi klæder dig fagligt på

Vi er din sparringspartner, når du vil noget i dit arbejdsliv. Blive fagligt opdateret, efter- eller videreuddanne dig, skifte branche eller har brug for ny inspiration. 

Vi sikrer din løn og dine vilkår

Vi forhandler din overenskomst og sikrer dine arbejdsvilkår. Skal du forhandle løn, sidder vi med ved bordet, og vi tjekker at din kontrakt er i orden.

Se dine medlemsfordele

Rådgivning om løn og hjælp til lønforhandling

Vi tjekker din ansættelseskontrakt og dine lønsedler

Juridisk bistand

Hvis du får problemer på arbejdet, kan du få juridisk hjælp og socialfaglig bistand i spørgsmål, der vedrører dine ansættelsesretlige forhold - herunder arbejdsskader.

4000 kr. i årlig besparelse med dit Pluskort

Du får adgang til fordelsprogrammet Pluskort og alle deres rabatter på f.eks. tøj, indkøb og rejser.

Faglige netværk, events og karriereudvikling

Du får et stærkt ernæringsprofessionelt netværk og masser af faglige arrangementer

Billige forsikringer hos Alka

Vi har en særaftale med Alka, der sikrer dig ekstra god pris og dækning på din forsikring.

4% i rente på din lønkonto

Du får ekstra gode vilkår hos Lån & Spar, f.eks. 4 % i rente på din lønkonto, fordelagtige lånemuligheder og gratis dankort.

Appetit og Diætisten direkte i din postkasse

Du får landets bedste fagblad for ernæringsprofessionelle og diætister. 

Billig sundhedsforsikring

Du kan få en sundhedsforsikring hos Gjensidige til en særlig favorabel pris 

Udfyld blanketten og bliv medlem i dag

Ønsker du at melde dig ind i Kost og Ernæringsforbundet og samtidig skifte a-kasse til FTFa? Klik her.

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk

Fagforening for dig der arbejder professionelt med kost, ernæring og sundhed

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening og faglige forbund og fællesskab af og for ernæringsprofessionelle, og derfor er vi din interesseorganisation og fagforening, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed.

Det er os, du skal vælge, hvis du vil have en stærk fagforening, der kender kost-, sundheds- og ernæringsbranchen, og hvis du vil have en kompetent rådgiver i ryggen, når du står overfor store og små udfordringer i dit professionelle liv.

Vi er en fagforening, der har mange års erfaring indenfor rådgivning og vejledning af professionelle på sundheds- og ernæringsområdet, og vi kan derfor både hjælpe dig, når du vil udvikle dine kompetencer med efteruddannelse og kurser. Men vi kan også hjælpe dig, når du står i problemer på arbejdspladsen og har brug for juridisk bistand eller gennemgang af din løn, ansættelseskontrakt eller arbejdsforhold.

Kost og Ernæringsforbundet er selvfølgelig også den fagforening, du skal gå til, når du har brug for karriererådgivning eller anden vejledning i din karriere, for vi kender branchen og vi har hjulpet vores mange medlemmer igennem store og små konflikter med arbejdspladsen i mange år.

Fagforening for ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister, ernæringsteknologer…

Hos Kost og Ernæringsforbundet er vi stolte af at repræsentere alle, der arbejder professionelt med kost, ernæring og sundhed. Uanset om du er ernæringsassistent, økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, leder, klinisk diætist eller ernæringsteknolog, så er vi fagforeningen for dig.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet, for du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet - og for folkesundheden.

Det er Kost og Ernæringsforbundet, der kender og forstår dine arbejdsvilkår, og det er også vores fagforening, der forhandler en række private og offentlige overenskomster på plads. Dermed er vi med til at sikre, at du får den rigtige løn og har ordentlige arbejdsvilkår gennem hele din karriere.

Stort udbud af kurser, events og efteruddannelse hos Kost og Ernæringsforbundet

Ud over at være din professionelle fagforening indenfor kost, ernæring og sundhed, så er vi også dit faglige forbund og fællesskab. Det oplever du tydeligt som medlem hos Kost og Ernæringsforbundet, for vi udbyder hvert år et stort udvalg af interessante events og arrangementer.

Ved fagforeningens faglige events og arrangementer har du mulighed for at få udvidet dine faglige horisonter, møde nye mennesker, udvide netværket og høre spændende oplæg fra dygtige fagpersoner og medlemmer.

Desuden kan du som medlem hos Kost og Ernæringsforbundet altid finde spændende kurser og efteruddannelse, der kan give dig nye kompetencer i rygsækken og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette kursus eller den rette efteruddannelse for dig.

Fagligt fællesskab styrker medlemmerne

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Vores medlemmer har en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad, og derfor er vi stolte over, at vores medlemmer hver dag, året rundt, bidrager med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.

Derfor sætter vi en ære i at være den eneste fagforening i Danmark af, for og til specialister og professionelle indenfor kost, ernæring og sundhed, og vi gør altid vores bedste for at vores medlemmer får den støtte, rådgivning og vejledning, som de har brug for gennem deres karriere og arbejdsliv.

Vores stærke faglige forbund og fællesskab er hver dag med til at sikre, at vores medlemmer arbejder under de rigtige forhold og får den rigtige løn, og sådan bidrager vi hver dag til, at vores medlemmer går glade på arbejde.