Uddannelse

Diplomuddannelse

En diplomuddannelse er næste skridt på vejen, for dig, som ønsker at tage skridtet videre og som minimum har en akademi- eller erhvervsakademiuddannelse. Diplomuddannelsen er en voksenuddannelse på deltid, hvor du kan gennemføre uddannelsen i dit eget tempo.

En diplomuddannelse er en videregående uddannelse på niveau med en bachelor- eller professionsbacheloruddannelse. Læs mere her.

Diplom i ledelse

Diplom i ledelse styrker dig på det personlige lederskab og på organisatoriske områder som strategi og strukturledelse.

Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, medarbejderudvikling og forandring i din organisation eller virksomhed. Du kan styrke dig bredt inden for tværgående emner som coaching og projektledelse, eller du kan fokusere på områder som skoler eller velfærdsteknologi.

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor. Læs mere her.

Ernæringsfaglig diplomuddannelse

På uddannelsen får du indsigt i betydningen af kostens sammensætning og lærer at formidle de rette kostvaner til forskellige målgrupper.

Du får bl.a. viden om de biokemiske og fysiologiske processer, der sker, når kroppen omsætter fødevarer til energi og næringsstoffer og lærer også om sammenhængen mellem ernæring og sygdom.

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker yderligere praktisk viden og erfaring med fødevarer, god og sund ernæring og en bred kommunikation om kost og sundhed. Læs mere her.

Sundhedsfremme og forebyggelse

En sundhedsfaglig diplomuddannelse inden for sundhedsfremme og forebyggelse giver kompetencer inden for sundhedskampagner og sundhedspædagogiske indsatser.

Du får indsigt i teorier og metoder til analyse af folkesundhedsproblemer og til at gennemføre forskellige tiltag inden for forebyggelse og rehabilitering i relation til forskellige målgrupper af borgere og patienter.

Uddannelsen henvender sig til ansatte i sundhedssektoren, der ønsker at udvikle kompetencer i sundhedsfremme og forebyggelse rettet mod borgere og risikogrupper i samfundet. Læs mere her.

Borgernær sundhed

Den sundhedsfaglige diplomuddannelse i borgernær sundhed har fokus på de ofte komplekse sundhedsudfordringer, der påvirker livssituationen for svækkede ældre borgere og deres pårørende.

Du specialiserer dig i at koordinere tværfaglige sundhedsindsatser og samarbejde med borgere og pårørende og med forskellige parter i sundhedsvæsenet om at skabe faglig sammenhæng på tværs af sektorer og aktører.

Uddannelsen henvender sig især til medarbejdere i kommunernes nære sundhedsvæsen, fx i hjemmesygeplejen, eller andre, der løser rehabiliterings- og sundhedsopgaver. Læs mere her.

Alt om videre- og efteruddannelse

Se alle
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.