Appetit – Fagbladet for ernæringsprofessionelle
Fagbladet Appetit er Kost og Ernæringsforbundets medlemsblad, der stiller skarpt på arbejdslivet som ernæringsprofessionel. Forbundets medlemmer er blandt andet ernæringsassistenter, kliniske diætister, professionsbachelorer i ernæring og sundhed med toningen fødevarer og ledelse eller sundhedsfremme og forebyggelse, køkkenledere, køkkenassistenter og økonomaer. Alle arbejder med kost, ernæring og sundhed. Det kan fx være gennem kostvejledning eller ved at planlægge og tilberede mad til børn, ældre, syge og raske på hospitaler, plejehjem og skoler og i daginstitutioner og kantiner. Der serveres hver dag omkring en million offentlige måltider landet over.
Fagbladet Appetit udgives af Kost og Ernæringsforbundet og udkommer 4 gange om året i et oplag på 8.500 eksemplarer. Bladet sendes til medlemmernes privatadresser og kan også tilgås digitalt af medlemmerne.
Fagbladet Appetit online
Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du læse Fagbladet Appetit online her:
Annoncering
Er du interesseret i at annoncere eller ønsker du yderligere information om annoncer i Appetit – Fagbladet for ernæringsprofessionelle, så kontakt venligst:
Fagbladsredaktør
Nanna Kathrine Riiber
Telefon: 31 63 66 84
nri@kost.dk
Annonceformater
Opslag: 420x270 mm
Bagside: 150x270 mm
1/1 side: 210x270 mm
1/2 side: 184x111 mm eller 89x229 mm
1/4 side: 184x51 mm eller 81x120 mm
Annoncemateriale
Annoncemateriale til print skal leveres som færdige trykklare højt-opløste PDF-filer (min. 300 dpi), CMYK-separeret.
Generel information
Bladet udkommer: 4 gange årligt
Format: 210 x 270 mm
Oplag: 8.500
Deadlines
2026:
| Blad nr: | Udkommer: | Annoncer: |
| 1 | 12. marts | 9. februar |
| 2 | 12. juni | 30. april |
| 3 | 11. september | 10. august |
| 4 | 11. december | 9. november |
Nanna Kathrine Riiber er redaktør og journalist på fagbladet.