Sundhed og kost

Appetit – Fagbladet for ernæringsprofessionelle

I Kost og Ernæringsforbundets fagblad Appetit kan du finde inspiration til dit fag og arbejdsliv som ernæringsprofessionel.

Fagbladet Appetit er Kost og Ernæringsforbundets medlemsblad, der stiller skarpt på arbejdslivet som ernæringsprofessionel. Forbundets medlemmer er blandt andet ernæringsassistenter, kliniske diætister, professionsbachelorer i ernæring og sundhed med toningen fødevarer og ledelse eller sundhedsfremme og forebyggelse, køkkenledere, køkkenassistenter og økonomaer. Alle arbejder med kost, ernæring og sundhed. Det kan fx være gennem kostvejledning eller ved at planlægge og tilberede mad til børn, ældre, syge og raske på hospitaler, plejehjem og skoler og i daginstitutioner og kantiner. Der serveres hver dag omkring en million offentlige måltider landet over. 

Fagbladet Appetit udgives af Kost og Ernæringsforbundet og udkommer 4 gange om året i et oplag på 8.500 eksemplarer. Bladet sendes til medlemmernes privatadresser og kan også tilgås digitalt af medlemmerne. 

Seneste fagbladsartikler

Se alle

Fagbladet Appetit online

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du læse Fagbladet Appetit online her:

Læs Fagbladet Appetit her

Annoncering

Er du interesseret i at annoncere eller ønsker du yderligere information om annoncer i Appetit – Fagbladet for ernæringsprofessionelle, så kontakt venligst:

Fagbladsredaktør
Nanna Kathrine Riiber
Telefon: 31 63 66 84
nri@kost.dk

Annonceformater
Opslag: 420x270 mm

Bagside: 150x270 mm

1/1 side: 210x270 mm

1/2 side: 184x111 mm eller 89x229 mm

1/4 side: 184x51 mm eller 81x120 mm
 

Annoncemateriale
Annoncemateriale til print skal leveres som færdige trykklare højt-opløste PDF-filer (min. 300 dpi), CMYK-separeret.

Generel information
Bladet udkommer: 4 gange årligt
Format: 210 x 270 mm 
Oplag: 8.500 

Deadlines

 

2026:

Blad nr:      Udkommer:Annoncer:
112. marts            9. februar
212. juni30. april
311. september         10. august
411. december 9. november       

 

 

Kontakt redaktøren

Nanna Kathrine Riiber er redaktør og journalist på fagbladet.