pb profiler

Arbejdsliv

Arbejde er en stor del af dit liv. Derfor er det også vigtigt, at du har et godt arbejdsliv. Vores forhandlingskonsulenter sidder klar til at hjælpe med f.eks. din ansættelseskontrakt, hvis du skal forhandle løn, bliver opsagt, bliver syg eller skal på barsel. 

Et godt arbejdsliv er vigtigt, så du kan holde til at arbejde, få løn til at udleve dine drømme og det er vigtigt for dit forbund, at du har det godt – også når du er på arbejde. Derfor gør Kost og Ernæringsforbundet meget for at sikre dig i de forskellige dele af dit arbejdsliv.
Derfor kan du under Arbejdsliv finde vej til lønforhandlinger, barsel, tillidsvalgte, arbejdsmiljø og alt det andet, der gør, at du kan få et godt og trygt arbejdsliv.

Vælg en tillidsrepræsentant

Med en tillidsrepræsentant (TR) står du og dine kolleger stærkt over for jeres arbejdsgiver. Din TR har nemlig ret til at få indflydelse på stort set alle forhold på arbejdspladsen.

Det gælder ikke kun arbejdstid og vilkår. Det gælder også det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Og det gælder særligt, når der skal forhandles løn. 

Din TR er både talerør og bindeled mellem dig, dine kolleger og Kost og Ernæringsforbundet. Din TR gennemgår et grundigt uddannelsesforløb, så han/hun er klædt på til opgaven. Læs mere om tillidsrepræsentantens vigtige funktion lige her.

Hvem er din TR eller AMR?

Hvis du ikke ved, hvem din tillidsrepræsentant eller din arbejdsmiljørepræsentant er, så kan du bare ringe til os på 3163 6600. 

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.