Køkken

Arbejdsliv

Arbejde er en stor del af ens liv. Det tager mange timer af dagen og kan til tider fylde meget gennem ens liv. Derfor er det også vigtigt, at du har et godt arbejdsliv – det kan dit forbund hjælpe dig fra arbejdsmiljø til lønforhandling.

Et godt arbejdsliv er vigtigt for dig, så du kan holde til at arbejde, få løn til at udleve dine drømme og det er vigtigt for dit forbund, at du har det godt – også når du er på arbejde. Derfor gør Kost og Ernæringsforbundet meget for at sikre dig i de forskellige dele af dit arbejdsliv.
Derfor kan du under Arbejdsliv finde vej til lønforhandlinger, barsel, tillidsvalgte, arbejdsmiljø og alt det andet, der gør, at du kan få et godt og trygt arbejdsliv.

Det gamle ordsprog om arbejde gælder nemlig stadig; Arbejde er godt, så længe man husker at leve.

Information til forbundets medlemmer

Hold dig opdateret om Corona

Vi opdaterer løbende vores informationsside om corona og dens betydning for din løn og ansættelsesforhold.

Vælg en tillidsrepræsentant

Med en tillidsrepræsentant (TR) står du og dine kolleger stærkt over for jeres arbejdsgiver. Din TR har nemlig ret til at få indflydelse på stort set alle forhold på arbejdspladsen.

Det gælder ikke kun arbejdstid og vilkår. Det gælder også det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Og det gælder særligt, når der skal forhandles løn. 

Din TR er både talerør og bindeled mellem dig, dine kolleger og Kost og Ernæringsforbundet. Din TR gennemgår et grundigt uddannelsesforløb, så han/hun er klædt på til opgaven. Læs mere om tillidsrepræsentantens vigtige funktion lige her.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Hvem er din TR eller AMR

Hvis du ikke ved, hvem din tillidsrepræsentant eller din arbejdsmiljørepræsentant er, så kan du bare ringe til os på 3163 6600. 

Sundhed

Dyrt at nægte medarbejder fratrædelsesgodtgørelse

Ændringer i ansættelsesforholdet: Udsigten til fem gange så lang transporttid fik den mangeårige medarbejder Bettina Sidor til at trække i bremsen.
Sundhed og kost

Kommune sprang den kostfaglige ekspertise over

Da rammerne for forældrebetalt frokost i Albertslund Kommunes børneinstitutioner skulle fastlægges, fravalgte det kommunale udvalg at inddrage...
Sundhed og kost

Undskyldning for usaglig kritik

Arbejdsmiljø: Anne Madsen og hendes kollega blev kaldt til tjenstlig samtale, da et barn i institutionen blev skoldet af varm suppe.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk