Kurser og arrangementer

Karriere

Få viden og inspiration til din karriere. Vi har samlet nogle temaer til dig om fx faglig sparring, netværk, karriererådgivning, faglige profiler og ikke mindst inspiration til videre- og efteruddannelse.  

Karriererådgivning

Står du i overvejelser om at skifte job? Er du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til? Eller ønsker du generel sparring på andre karrieremæssige overvejelser? Så gør brug af forbundets tilbud om karrirerådgivning.

Faglige netværk

I Kost og Ernæringsforbundet har vi mange forskellige netværk. Her kan du møde andre medlemmer med samme faglige baggrund som du selv har. Vi opfordrer dig til at deltage aktivt i de forskellige netværk. Der er mange andre gode grunde til at mødes i netværk. Læs mere her.

Inspiration til dit arbejdsmarked

Forbundet har kortlagt medlemmernes kompetencer, som er beskrevet i 11 faglige profiler. Brug dem som inspiration, når du fx søger job og mangler ord for dine kompetencer. Læs mere her.

Sparring om fag og viden

Nye kostråd? Omlægning til bæredygtighed? Udvikling af dysfagiopskrifter? Behovet for faglig sparring og udvikling kan være stort og med mange indgange. Du er ny på arbejdsmarkedet eller du har skiftet job. Vi hjælper dig.

Efteruddannelse

Er du helt oppe på beatet med hvilke kvalifikationer, du har brug for i dit job? Eller drømmer du om andre arbejdsopgaver, der kræver efteruddannelse?

Arbejdsmarkedet udvikler sig hele tiden, og det er derfor vigtigt, at du følger med udviklingen, så du fortsat vil være en attraktiv medarbejder i fremtiden. Udvikling betyder også noget for arbejdsglæden og for chancerne for at få nye arbejdsopgaver, nye udfordringer og måske en ny stilling. Læs mere her.

Ansættelsesvilkår

Kandidat - Job og karriere

Få inspiration til din jobsøgning og karriere - se eksempler på hvad ernæringsprofessionelle kandidater arbejder med. Mulighederne er mangeartede.
karrire

Forbundets netværk

Et godt personligt netværk kan åbne døre, som ellers ville være lukkede.
Bog og frugt

Faglig sparring

Kostrådene? Omlægning til bæredygtighed? Udvikling af dysfagiopskrifter? Behovet for faglig sparring og udvikling kan være stort og med mange indgange
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk