Bog og frugt

Faglig sparring

Kostrådene? Omlægning til bæredygtighed? Udvikling af dysfagiopskrifter? Behovet for faglig sparring og udvikling kan være stort og med mange indgange

Men lige meget, hvilken problemstilling de faglige tanker og udfordringer går i, så er der hjælp at hente i dit forbund. For Kost og Ernæringsforbundet hjælper dig med faglige sparring og udvikling.

Som medlem kan du altid søge faglig sparring blandt forbundets faglige konsulenter, som dels har et stort netværk og dels en del udviklingsopgaver inden for forskellige faglige hjørner af dit arbejdsfelt.

Dit forbunds mange samarbejdspartnere, der har viden eller erfaringer med emner inden for dit fag,er lige ledes til stor gavn for dig og vores fælles udvikling af faget.  

Faglige spørgsmål vedr. dit arbejde kan f.eks. handle om en specifik målgruppe, et relevante fagligt redskab som du efterlyser, viden i forhold til nyt fagligt arbejdsområde, lovgivning, udfordringer i samarbejde med kollegaer, borger og pårørende, efter- videreuddannelse eller det næste skridt i din karriere.

Nysgerrig på mere

Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk