
Behandling og vejledning
Professionsbachelorer i ernæring og sundhed og kliniske diætister uddannes som de eneste faggrupper, i det etablerede uddannelsessystem, til at varetage ernærings- og diætvejledning og -behandling.
Deres kerneopgaver er blandt andet evidensbaseret kostvejledning og -diætbehandling samt befolknings-, borger- og individcentreret sundhedsindsatser i forhold til sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og rehabilitering.
Som ernæringsprofessionel og medlem af Kost og Ernæringsforbundet arbejder du efter gældende rammeplaner og retningslinjer, forsker samt udvikler ny viden og praksis.
Få faglig sparring
Kost og Ernæringsforbundet medlemmer kan altid søge faglig sparring blandt forbundets faglige konsulenter, som dels har et stort netværk og dels en del udviklingsopgaver inden for forskellige faglige hjørner af medlemmernes arbejdsfelter.
Kost og Ernæringsforbundet påvirker faglige retningslinjer ved fx at bidrage til udvikling og implementering af (nationale) kliniske retningslinjer, vejledninger, projekter og samarbejder. Eksempler er:
- Anbefalingerne for den danske institutionskost
- NCP
- Kost og KOL
- Kost og Cancer
- Forum for underernæring / rapport
- ONCA
- Ernæringsugen
- EFAD - The European Federation of the Associations of Dietitians (EFAD)
- ESPEN

Viden




Har du spørgsmål?
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.
Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.
phone31 63 66 00
mailpost@kost.dk
mail sikkermail@kost.dk