Sundhed og kost

Behandling og vejledning

Professionsbachelorer i ernæring og sundhed og kliniske diætister uddannes som de eneste faggrupper, i det etablerede uddannelsessystem, til at varetage ernærings- og diætvejledning og -behandling.

Deres kerneopgaver er blandt andet evidensbaseret kostvejledning og -diætbehandling samt befolknings-, borger- og individcentreret sundhedsindsatser i forhold til sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og rehabilitering.

Som ernæringsprofessionel og medlem af Kost og Ernæringsforbundet arbejder du efter gældende rammeplaner og retningslinjer, forsker samt udvikler ny viden og praksis.

Få faglig sparring

Kost og Ernæringsforbundet medlemmer kan altid søge faglig sparring blandt forbundets faglige konsulenter, som dels har et stort netværk og dels en del udviklingsopgaver inden for forskellige faglige hjørner af medlemmernes arbejdsfelter.

Kost og Ernæringsforbundet påvirker faglige retningslinjer ved fx at bidrage til udvikling og implementering af (nationale) kliniske retningslinjer, vejledninger, projekter og samarbejder. Eksempler er:

Seneste nyt

kostogcancer

Ernæring under kræftsygdom

Mange kræftsyge har uplanlagte vægttab. Det kan have konsekvenser for hele sygdomsforløbet. Derfor er sufficient ernæring vigtig.
Sundhed

Skræddersyet kost i psykiatrien er en succes

Kost: Et nyt kostkoncept med brugerinddragelse via plejen i psykiatrien i Region Hovedstaden har fået armene op hos de indlagte patienter.
Viden og fag

Nye anbefalinger for tilbud til børn og voksne for livsstilsinterventioner ved svær overvægt

Sundhedsstyrelsen har netop offentliggjort deres anbefalinger for tilbud til børn og voksne i forhold til livsstilsinterventioner ved svær overvægt. F
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk