Uddannelse

Billigt medlemskab for studerende

For mindre en prisen på en kop baristakaffe kan du få del i alt hvad Kost og Ernæringsforbundet byder på. Kun 50,- kr. om måneden, som du ovenikøbet kan trække fra i skat.

Genvej til studiebolig, billigere lærebøger og en god studieforsikring er bare nogle af dine fordele.

Vi hjælper dig før, under og efter studiet. Du kan få karriererådgivning, sparring og hjælp til store og små udfordringer. 

Du bliver en del af det et fagligt fællesskab og et kæmpe netværk, der alle studerer og arbejder med kost, ernæring og sundhed - og som kan støtte dig i hele dit arbejdsliv.

Og får du brug for hjælp, rådgivning og vejledning i din studietid, og så er vi klar til at hjælpe dig.

Nedsat kontingent

Studerende betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis. 

Vi hjælper studerende hver dag

Ring mig op!

Skriv navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

At være medlem giver mig et vigtigt netværk, uundværligt fællesskab og relevant viden. Det giver mig den bedste forudsætning for at stå stærk i min profession.

Har du allerede besluttet dig?

Ja, tak jeg vil gerne meldes ind

Du kan vælge selv at melde dig ind via vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er interesseorganisation og fagforening for dig som studerende, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed. Du bliver en del af Danmark største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi er med til at planlægge din uddannelse og rådgiver dig om dit arbejdsliv og din karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du er færdig med studiet og skal ud at finde et job. Du fagets fremtid.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig – og ingen andre. Vi varetager dine interesser under uddannelse, på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine medstuderendes rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer, og medlemmerne er dig og dine medstuderende.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.