Uddannelse

Billigt medlemskab for studerende

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet får du et forbund i ryggen gennem hele din studietid – og resten af din karriere. Og du får en masse fordele og rabatter, der kan få SU’en til at række lidt længere. Vi arbejder for dine interesser under uddannelsen, på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Hvorfor skal du være medlem?  

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle. Vi hjælper dig med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler løn og arbejdsvilkår for ernæringsprofessionelle i det private og offentlige. Vi rådgiver om fag og karriere og giver juridisk bistand.  

Sparring om job og uddannelse  

Du kan få karriererådgivning, sparring og hjælp til store og små udfordringer. F.eks. med at få afklaret dine kompetencer, viden om videreuddannelse og dit kommende arbejdsmarked.  

Du bliver en del af et fagligt fællesskab og netværk, der studerer eller arbejder inden for kost, ernæring og sundhed. Og får du brug for rådgivning i din studie­tid, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Billigt kontingent 

Studerende betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis.

Gratis arrangementer

Alle studerende får gratis adgang til forbundets events og arrangementer. Der kan være enkelte undtagelser. Se om der ikke er et arrangement for dig lige her.

Ekstra god studieforsikring  

Som medlem får du en helt særlig studie­forsikring fra Bauta Forsikring. Der er 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, du får heltidsdæk­ning på ulykkesforsikringen. Du får også et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.  

Høj rente og gratis mastercard  

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto i Lån & Spar på 3% - det giver helt op til 1.500 kr. om året.  

Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort. Med begge kort kan du gratis hæve euro i alle Lån & Spars pengeauto­mater. 

Meld dig ind her

Du kan vælge selv at melde dig ind via vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Hvis vi ikke kan få fat på dig, sender vi dig en mail.

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Vi hjælper studerende hver dag

Ring mig op!

Skriv navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er interesseorganisation og fagforening for dig som studerende, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed. Du bliver en del af Danmark største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi er med til at planlægge din uddannelse og rådgiver dig om dit arbejdsliv og din karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du er færdig med studiet og skal ud at finde et job. Du fagets fremtid.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig – og ingen andre. Vi varetager dine interesser under uddannelse, på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine medstuderendes rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer, og medlemmerne er dig og dine medstuderende.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.