Billigt medlemskab for studerende

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet får du et forbund i ryggen gennem hele din studietid – og resten af din karriere. Og du får en masse fordele og rabatter, der kan få SU’en til at række lidt længere. Vi arbejder for dine interesser under uddannelsen, på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Hvorfor skal du være medlem?  

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle. Vi hjælper dig med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler løn og arbejdsvilkår for ernæringsprofessionelle i det private og offentlige. Vi rådgiver om fag og karriere og giver juridisk bistand.  

Sparring om job og uddannelse  

Du kan få karriererådgivning, sparring og hjælp til store og små udfordringer. F.eks. med at få afklaret dine kompetencer, viden om videreuddannelse og dit kommende arbejdsmarked.  

Du bliver en del af et fagligt fællesskab og netværk, der studerer eller arbejder inden for kost, ernæring og sundhed. Og får du brug for rådgivning i din studie­tid, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Billigt kontingent 

Studerende betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis.

Fagbladet Appetit

Du får Danmarks bedste fagblad for ernæringsprofessionelle 6 gange om året. Fagbladet stiller skarpt på dit fagområde med masser af inspiration og viden, og holder dig up-to-date med den faglige og politiske udvikling

Gratis arrangementer

Alle studerende får gratis adgang til forbundets events og arrangementer. Der kan være enkelte undtagelser. Se om der ikke er et arrangement for dig lige her.

Ekstra god studieforsikring  

Som medlem får du en helt særlig studie­forsikring fra Bauta Forsikring. Der er 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, du får heltidsdæk­ning på ulykkesforsikringen. Du får også et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.  

Høj rente og gratis mastercard  

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto i Lån & Spar på 3% - det giver helt op til 1.500 kr. om året.  

Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort. Med begge kort kan du gratis hæve euro i alle Lån & Spars pengeauto­mater. 

Meld dig ind her

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk

Vi hjælper studerende hver dag

Ring mig op!

Skriv navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Fagforening for studerende

Når du er studerende, er det vigtigt at have en stærk fagforening i ryggen. Kost og Ernæringsforbundet er din fagforening, når du studerer en professionsbachelor i ernæring og sundhed eller et andet et fag indenfor kost, sundhed og ernæring. Vi kender arbejdsmarkedet, og vi kender dine arbejdsvilkår, og derfor er det os, der kan hjælpe dig, når du står i problemer, skal have karriererådgivning eller har spørgsmål til dit studie- eller arbejdsliv – gennem hele din studietid.

Vi er en fagforening for studerende, der giver en stor rabat, så længe du er i gang med din professionsbachelor i ernæring og sundhed eller dit studie indenfor kost, sundhed og ernæring, og du får endda glæde af mange af disse rabatter et helt år, efter du er færdig med at studere. Derudover sørger vi for, at din SU kan række længere, for med et medlemskab hos os får du også en række rabatter på de bøger og udgifter, du skal bruge og har under din studietid.

Derudover får du som studerende og medlem hos Kost og Ernæringsforbundet gratis eller billigere adgang til mange af de faglige arrangementer og events, vi afholder i løbet af året. Det kan være arrangementer som møder, oplæg eller seminarer, hvor der er rig mulighed for at hente ny inspiration og møde nye mennesker, der også arbejder indenfor samme område som dig.

Fagforening med rabat og mange fordele for studerende

Alt i alt er vi ikke bare en fagforening, vi er også dit faglige fællesskab, hvor du kan søge råd og vejledning hos ernæringsprofessionelle fra alle områder af faget, der har været i branchen i mange år, og som kender alt til den hverdag, du møder i din studietid og i dit arbejdsliv.

Vi er Danmarks eneste fagforening for ernæringsprofessionelle, og vi er derfor stolte af at kunne kalde os et fagligt fællesskab, der gør alt, hvad vi kan, for at gøre dit liv som studerende bedre, og så er vi endda en fagforening med billigt medlemskab for studerende. Er du studerende indenfor kost, ernæring og sundhed, betaler du kun 50 kroner om måneden for et medlemskab, og så får du endda de tre første måneders medlemskab gratis.

Vi er med til at planlægge din uddannelse og rådgiver dig om dit arbejdsliv og din karriere. Du får juridisk bistand, karriererådgivning og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du er færdig med studiet og skal ud at finde et job. Du er fagets fremtid, og derfor vil vi gerne give dig tre måneders gratis fagforening, når du studerer kost, ernæring og sundhed.

Fagligt fællesskab hjælper studerende

Kost og Ernæringsforbundet er et fagligt fællesskab, en fagforening og en medlemsorganisation. Det betyder, at vi står til vores medlemmers rådighed - og vores medlemmer er dig, dine medstuderende og dine fremtidige kolleger.

Vi svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål, og vi har helt sikkert en ernæringsprofessionel, karriererådgiver, jurist og så videre i huset, der kan hjælpe dig i den situation, du står i. Det er fordelen ved som studerende at vælge en fagforening, der er lavet til, for og af ernæringsprofessionelle.

Kost og Ernæringsforbundet varetager nemlig dine interesser under uddannelsen, på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. Det ved vi, og derfor skal du som studerende vælge et billigt medlemskab af fagforeningen Kost og Ernæringsforbundet, når du skal vælge fagforening og fagligt fællesskab.

Og så skader det jo ikke, at vi er en fagforening med fokus på studerende i professionsbachelor i ernæring og sundhed og indenfor kost, ernæring og sundhed, - ja, og faktisk en gratis fagforening, de første tre måneder du er medlem hos os.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt, at bidrage til uddannelsen af dygtige specialister indenfor kost, ernæring og sundhed, der hver dag hjælper danskere i alle aldre med at forbedre deres sundhed, styrke og livskvalitet.