bliv medlem studerende

Billig fagforening for studerende i ernæring og sundhed

Kost og Ernæringsforbundet er den billigste fagforening for studerende i ernæring og sundhed. For kun 55 kr. om måneden kan du blive medlem som PBES-studerende og få fuld tryghed under studierne. Du får selvfølgelig også adgang til alle vores medlemsfordele. 

Hvorfor vælge Kost og Ernæringsforbundet?

Fagligt fællesskab

Vi er Danmarks eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle. Vi bakker op om dit fag og din faglighed, så du kan gøre en forskel for menneskers sundhed og helbred - deres madglæde og deres maddannelse.

Billigt medlemskab

Som studiemedlem får du adgang til alle vores fordele. Du får fagbladet Appetit eller Diætisten direkte i postkassen. Du får en gratis licens til eNCPT. Og du kan spare penge med bl.a. PlusKort og Forbrugsforeningen.

Tryghed i arbejdslivet

Vi forhandler din overenskomst, løn og arbejdsvilkår, når du kommer ud på arbejdsmarkedet. Vi sikrer dit arbejdsliv, og får du brug for det, giver vi dig juridisk bistand og hjælper dig, hvis der opstår problemer. 

Jeg er medlem af Kost og Ernæringsforbundet, fordi medlemskabet giver mig mulighed for at styrke min faglige profil, bl.a. gennem faglige arrangementer og events og åbner døre for netværksmuligheder.

Se dine medlemsfordele

Sparring om job og uddannelse  

Du kan få karriererådgivning, sparring og hjælp til store og små udfordringer. Får du brug for rådgivning i din studie­tid, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Fagbladet Appetit og Diætisten

Du får Danmarks bedste fagblad for ernæringsprofessionelle 4 gange om året. Fagbladet stiller skarpt på dit fagområde med masser af inspiration og viden, og holder dig up-to-date med den faglige og politiske udvikling.

Få gratis adgang til eNCTP

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få en gratis licens til eNCTP. Så får du adgang til terminologien og databasen med materialer. En licens koster normalt ca. 650 kr. om året.

Faglige arrangementer og events

Få gratis adgang til stort set alle forbundets events og arrangementer, så du kan få faglige indspark og dykke ned i ernæringsprofessionelle temaer. 

Høj rente og gratis mastercard 

Få Danmarks højeste rente på din lønkonto i Lån & Spar på 3% - det giver helt op til 1.500 kr. om året. Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort.

Spar 4.000 kr. om året med Pluskort

Som medlem får du gratis adgang til Pluskort og de mange rabatter, som følger med. Med Pluskort får du rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.

Billige forsikringer hos Alka

Vi har en særaftale med Alka, der sikrer dig ekstra god pris og dækning på din forsikring. Er du under 30, kan du også få den særlige ungdomsforsikring fra 93 kr. om måneden.

Mulighed for studieboliger

Er du studerende eller elev og medlem af Kost og Ernæringsforbundet, kan du komme forrest i køen til PKA's 225 studieboliger i København og Aalborg.

Meld dig ind her

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk

Fagforening for studerende

Når du er studerende, er det vigtigt at have en stærk fagforening i ryggen. Kost og Ernæringsforbundet er din fagforening, når du studerer en professionsbachelor i ernæring og sundhed eller et andet et fag indenfor kost, sundhed og ernæring. Vi kender arbejdsmarkedet, og vi kender dine arbejdsvilkår, og derfor er det os, der kan hjælpe dig, når du står i problemer, skal have karriererådgivning eller har spørgsmål til dit studie- eller arbejdsliv – gennem hele din studietid.

Vi er en fagforening for studerende, der giver en stor rabat, så længe du er i gang med din professionsbachelor i ernæring og sundhed eller dit studie indenfor kost, sundhed og ernæring, og du får endda glæde af mange af disse rabatter et helt år, efter du er færdig med at studere. Derudover sørger vi for, at din SU kan række længere, for med et medlemskab hos os får du også en række rabatter på de bøger og udgifter, du skal bruge og har under din studietid.

Derudover får du som studerende og medlem hos Kost og Ernæringsforbundet gratis eller billigere adgang til mange af de faglige arrangementer og events, vi afholder i løbet af året. Det kan være arrangementer som møder, oplæg eller seminarer, hvor der er rig mulighed for at hente ny inspiration og møde nye mennesker, der også arbejder indenfor samme område som dig.

Fagforening med rabat og mange fordele for studerende

Alt i alt er vi ikke bare en fagforening, vi er også dit faglige fællesskab, hvor du kan søge råd og vejledning hos ernæringsprofessionelle fra alle områder af faget, der har været i branchen i mange år, og som kender alt til den hverdag, du møder i din studietid og i dit arbejdsliv.

Vi er Danmarks eneste fagforening for ernæringsprofessionelle, og vi er derfor stolte af at kunne kalde os et fagligt fællesskab, der gør alt, hvad vi kan, for at gøre dit liv som studerende bedre, og så er vi endda en fagforening med billigt medlemskab for studerende. Er du studerende indenfor kost, ernæring og sundhed, betaler du kun 55 kroner om måneden for et medlemskab, og så får du endda de tre første måneders medlemskab gratis.

Vi er med til at planlægge din uddannelse og rådgiver dig om dit arbejdsliv og din karriere. Du får juridisk bistand, karriererådgivning og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du er færdig med studiet og skal ud at finde et job. Du er fagets fremtid, og derfor vil vi gerne give dig tre måneders gratis fagforening, når du studerer kost, ernæring og sundhed.

Fagligt fællesskab hjælper studerende

Kost og Ernæringsforbundet er et fagligt fællesskab, en fagforening og en medlemsorganisation. Det betyder, at vi står til vores medlemmers rådighed - og vores medlemmer er dig, dine medstuderende og dine fremtidige kolleger.

Vi svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål, og vi har helt sikkert en ernæringsprofessionel, karriererådgiver, jurist og så videre i huset, der kan hjælpe dig i den situation, du står i. Det er fordelen ved som studerende at vælge en fagforening, der er lavet til, for og af ernæringsprofessionelle.

Kost og Ernæringsforbundet varetager nemlig dine interesser under uddannelsen, på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. Det ved vi, og derfor skal du som studerende vælge et billigt medlemskab af fagforeningen Kost og Ernæringsforbundet, når du skal vælge fagforening og fagligt fællesskab.

Og så skader det jo ikke, at vi er en fagforening med fokus på studerende i professionsbachelor i ernæring og sundhed og indenfor kost, ernæring og sundhed, - ja, og faktisk en gratis fagforening, de første tre måneder du er medlem hos os.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt, at bidrage til uddannelsen af dygtige specialister indenfor kost, ernæring og sundhed, der hver dag hjælper danskere i alle aldre med at forbedre deres sundhed, styrke og livskvalitet.