Viden og fag

Viden og fag

Viden er vores vigtigste krydderi, når fagligheden skal udvikles og dyrkes. Om det er mad til børn, bæredygtighed eller mad til ældre og folk med synkebesvær, så er vi leveringsdygtig i viden, der kan bidrage til din faglighed og faglige udvikling.

Med afsæt i de officielle kostråd spreder Kost og Ernæringsforbundets videns- og analysearbejde ud over egne mærkesager og ønskede retninger fra dig, som er medlem.

Sammen står vi blandt andet bag Maddag, hvor børn rundtom i hele landet spiser dem den samme menu en hverdag i september. Her sætter vi fokus på vigtigheden af den rette kost og ernæring til de mindste.

Når vi sammen står bag Ernæringsugen, så er det for at vise vigtigheden af den rette kost og ernæring (og tilberedning af maden) til syge og ældre borgere, hvor den rette ernæring og tilberedning kan betyde forskellen på liv og død.

Når vi sammen sætter fokus på bæredygtighed og økologi, så er det for vores alles bedste. For nuværende og fremtidige generationer. For samfundsøkonomien. For helbredet. Og for den konstante udvikling af fagligheden blandt ernæringsprofessionelle.

Køkkenprisen

Hvem skal vinde Køkkenprisen?

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Jagten på landet bedste kandidater til Køkkenprisen anno 2021 er sat ind.
Køkken

40 millioner til mere bæredygtige offentlige køkkener

Puljen, som regeringen annoncerede torsdag 25. marts, skal bruges på at gøre køkkener mere klimavenlige og økologiske
bæredygtighed

Bæredygtighed i medvind

Ambitioner: Kost og Ernæringsforbundets medlemmer knokler derudaf for at gøre de professionelle køkkener mere bæredygtige.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Som ernæringsprofessionel er der hele tiden nye trends, nye retningslinjer og nye veje at forholde sig til i dit daglige arbejde. Tag en snak med en af vores konsulenter i Afdelingen for faglige udvikling og analyse, hvis du har brug for faglig sparring.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31636600

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk