Viden og fag

Viden og fag

Viden er vores vigtigste krydderi, når fagligheden skal udvikles og dyrkes. Om det er mad til børn, bæredygtighed eller mad til ældre og folk med synkebesvær, så er vi leveringsdygtig i viden, der kan bidrage til din faglighed og faglige udvikling.

Med afsæt i de officielle kostråd spreder Kost og Ernæringsforbundets videns- og analysearbejde ud over egne mærkesager og ønskede retninger fra dig, som er medlem.

Sammen står vi blandt andet bag Maddag, hvor børn rundtom i hele landet spiser dem den samme menu en hverdag i september. Her sætter vi fokus på vigtigheden af den rette kost og ernæring til de mindste.

Når vi sammen står bag Ernæringsugen, så er det for at vise vigtigheden af den rette kost og ernæring (og tilberedning af maden) til syge og ældre borgere, hvor den rette ernæring og tilberedning kan betyde forskellen på liv og død.

Når vi sammen sætter fokus på bæredygtighed og økologi, så er det for vores alles bedste. For nuværende og fremtidige generationer. For samfundsøkonomien. For helbredet. Og for den konstante udvikling af fagligheden blandt ernæringsprofessionelle.

Seneste nyt

Bæredygtigt

Køkkener kan rykke på CO2

Bæredygtigt: Inden 2025 skal offentlige køkkener have reduceret deres CO2-aftryk fra indkøbte fødevarer med 25 procent, lyder det i Kost og Ernæringsf
ghita

Leder: Kurs mod grønnere køkkener

Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere forbundets nye udspil til, hvordan vi gør de offentlige køkkener mere bæredygtige.
bæredygtighed

Kompetenceudvikling kan mindske CO2-udslip

Kost og Ernæringsforbundet er kommet med syv forslag til, hvordan de offentlige køkkener kan gøres mere bæredygtige.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Som ernæringsprofessionel er der hele tiden nye trends, nye retningslinjer og nye veje at forholde sig til i dit daglige arbejde. Tag en snak med en af vores konsulenter i Afdelingen for faglige udvikling og analyse, hvis du har brug for faglig sparring.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31636600

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk