Viden og fag
Viden er vores vigtigste krydderi, når fagligheden skal udvikles og dyrkes. Om det er mad til børn, bæredygtighed eller mad til ældre og folk med synkebesvær, så er vi leveringsdygtig i viden, der kan bidrage til din faglighed og faglige udvikling.
Som ernæringsprofessionel er der hele tiden nye trends, nye retningslinjer og nye veje at forholde sig til i dit daglige arbejde. Tag en snak med en af vores konsulenter i Politik- og professionsafdelingen, hvis du har brug for faglig sparring. Ring på 31 63 66 00.
Med afsæt i de officielle kostråd spreder Kost og Ernæringsforbundets videns- og analysearbejde ud over egne mærkesager og ønskede retninger fra dig, som er medlem.
Sammen står vi blandt andet bag Maddag, hvor børn rundtom i hele landet spiser dem den samme menu en hverdag i september. Her sætter vi fokus på vigtigheden af den rette kost og ernæring til de mindste.
Når vi sammen står bag Ernæringsugen, så er det for at vise vigtigheden af den rette kost og ernæring (og tilberedning af maden) til syge og ældre borgere, hvor den rette ernæring og tilberedning kan betyde forskellen på liv og død.
Når vi sammen sætter fokus på bæredygtighed og økologi, så er det for vores alles bedste. For nuværende og fremtidige generationer. For samfundsøkonomien. For helbredet. Og for den konstante udvikling af fagligheden blandt ernæringsprofessionelle.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.