Viden og fag

Viden og fag

Viden er vores vigtigste krydderi, når fagligheden skal udvikles og dyrkes. Om det er mad til børn, bæredygtighed eller mad til ældre og folk med synkebesvær, så er vi leveringsdygtig i viden, der kan bidrage til din faglighed og faglige udvikling.

Med afsæt i de officielle kostråd spreder Kost og Ernæringsforbundets videns- og analysearbejde ud over egne mærkesager og ønskede retninger fra dig, som er medlem.

Sammen står vi blandt andet bag Maddag, hvor børn rundtom i hele landet spiser dem den samme menu en hverdag i september. Her sætter vi fokus på vigtigheden af den rette kost og ernæring til de mindste.

Når vi sammen står bag Ernæringsugen, så er det for at vise vigtigheden af den rette kost og ernæring (og tilberedning af maden) til syge og ældre borgere, hvor den rette ernæring og tilberedning kan betyde forskellen på liv og død.

Når vi sammen sætter fokus på bæredygtighed og økologi, så er det for vores alles bedste. For nuværende og fremtidige generationer. For samfundsøkonomien. For helbredet. Og for den konstante udvikling af fagligheden blandt ernæringsprofessionelle.

Seneste nyt

Sundhed

Ansøg om tilskud til økologisk omstilling

Fonden for økologisk landbrug har i dag åbnet for, at køkkener, der ønsker en økologisk omstilling, kan søge om tilskud til dette.
Barn online bagfra

Formænd: Ryd op i junglen af onlinetrænere

I jagten på profit udsættes børn, der vil tabe sig, for manglende dømmekraft og manglende faglighed.
børn hængekøje

Online-trænere tilbyder vægttabsforløb til børn ned til 8-årsalderen

Formand for Fagligt selskab af Kliniske Diætister er rystet over udviklingen
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Som ernæringsprofessionel er der hele tiden nye trends, nye retningslinjer og nye veje at forholde sig til i dit daglige arbejde. Tag en snak med en af vores konsulenter i Afdelingen for faglige udvikling og analyse, hvis du har brug for faglig sparring.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31636600

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk