Billede til artikler

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
Skærm

Søg om tilskud i Statens kompetencefond

Mellem den 24.-30. september kan statsligt ansatte medlemmer søge om tilskud til kompetenceudvikling i Statens Kompetencefond
Kurser

Statens Kompetencefond åbner for ansøgere

Den 22. maj kan du som statsligt ansat medlem søge om tilskud til kurser og uddannelse.
møde computer uddannelse

Ny trepartsaftale giver mere stabilitet for efteruddannelse

Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en ny trepartsaftale om langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelse (VEU).
bæredygtighed

Uddannelse i bæredygtighed

Med en uddannelse i bæredygtighed kan du være med til at sætte en bæredygtig og klimavenlig dagsorden på din arbejdsplads.
Uddannelse

4 gode grunde til at du skal videreuddanne dig

Du får ny viden, får styrket dine faglige og personlige kompetencer, og ikke mindst så forbliver du en værdifuld medarbejder.
Køkken kolleger

Tre millioner kroner til bæredygtige køkkener

Politikerne bag finansloven har lyttet til Kost og Ernæringsforbundets ønske om kompetenceudvikling inden for bæredygtighed.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Fødevareproduktion, hygiejne og fødevaresikkerhed

Dyk ned i kostens detaljer på en ny måde, med et kursus eller en efteruddannelse der har fokus på fødevareproduktion, hygiejne og/eller fødevaresikkerhed.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Sundhedsfremme

Vil du være med til at gøre det muligt for folk at øge kontrollen med deres helbred og forbedre det? Det er netop hvad sundhedsfremme handler om.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Mad og Kultur

Mad og Kultur er tæt forbundet, og er et spændende fagområde, som omfatter alt fra mad i 1900’tallet til nutidens klima venlige og bæredygtige måltider.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Kulinarisk kvalitet

Er den kulinariske oplevelse og kvalitet vigtig for dig? Sætter du smagen i centrum eller ønsker du at blive bedre til at anvende årstidens råvarer?
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddanelse: Behandling, rådgivning og vejledning

Mad kan mere end at mætte. Som ernæringsprofessionel, kan du være med til at behandle, rådgive og vejlede andre borgere til et sundere og bedre liv.
ledelse

Kurser og efteruddannelse: Ledelse

Ønsker du mere ansvar i din arbejdsdag, og syntes du ledelse lyder spændende? Ledelse findes i mange former, og kan være med til at give dig større udvikling og ansvar.
Sundhed

Kurser og efteruddannelse: Bæredygtighed, økologi og madspild

Syntes du at fagområder som bæredygtighed, økologi og bekæmpelse af madspild er spændende? Så har du gode muligheder for at udvide din viden og dine kompetencer.
bæredygtighed

Søg et legat til efteruddannelse, studierejse eller fagligt projekt

Hvis du er uddannet PB'er i Sundhed og Ernæring kan du inden den 1/11 søge Ingefred Juul Andersens legat til efteruddannelse, fagligt projekt eller noget helt tredje.
Køkken kolleger

Onlinekursus for praktikvejledere

AMU-kurset 'Praktikvejledning af ernæringsassistentelever' kan nu gennemføres virtuelt
billede af sticky notes

Gode argumenter til din chef

Hvorfor skal du have lov til at tage kurser, videre- eller efteruddannelse? Få svaret her.
Uddannelse

Masteruddannelser

Masteruddannelsen er skridtet videre for dig som har en uddannelse som professionsbachelor eller på tilsvarende niveau.
Uddannelse

Diplomuddannelse

En diplomuddannelse er næste skridt på vejen, for dig, som ønsker at tage skridtet videre og som minimum har en akademi- eller erhvervsakademiuddannelse.
Vis mere