Billigt medlemskab for elever

For en flad 50’er om måneden, som du ovenikøbet kan trække fra i skat, får du adgang til alt, hvad Kost og Ernæringsforbundet byder på. Og se nedenfor, det er alle pengene værd. Gratis arrangementer, billigere lærebøger og en god studieforsikring. Og alt det andet.

Hvorfor skal du være medlem?  

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening kun for ernærings-professionelle. Vi hjælper dig med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler din overenskomst, løn og arbejdsvilkår, rådgiver om fag og karrie­re og giver juridisk bistand. Du får gratis arrangementer, billigere lærebøger og en god forsikring. 
Hvad koster det?  

Elever betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis. 

Alle elever kan desuden få et inco-kort. Læs mere om det lige her.

 

Spar penge på dine lærebøger

Forbundet tilbyder en særlig pakkeløsning med ni lærebøger. Ved køb af bogpakken får du samtidig e-bøger med i købet. Hvis du nøjes med nogle enkelte bøger, får du op til 25% i rabat.

Fagbladet Appetit

Du får Danmarks bedste fagblad for ernæringsprofessionelle 6 gange om året. Fagbladet stiller skarpt på dit fagområde med masser af inspiration og viden, og holder dig up-to-date med den faglige og politiske udvikling

Gratis arrangementer

Alle elever får gratis adgang til forbundets events og arrangementer. Der kan dog være enkelte undtagelser. Se om der ikke er et arrangement for dig lige her.

Særlig forsikring til elever  

Elever kan få en helt særlig studieforsikring, som Bauta tilbyder i sam­arbejde med Kost og Ernæringsforbundet. Der er 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, du får heltidsdækning på ulykkesforsikringen og så får du et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet. Du skal være på almindelig elevløn. 

Høj rente og gratis mastercard  

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto med 3% - det giver helt op til 1.500 kr. om året.  

Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort fra Lån & Spar. Med begge kort kan du gratis hæve euro i alle deres pengeautomater. 

Meld dig ind her

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk
Jeg er medlem, fordi det er Kost og Ernæringsforbundet, der kæmper for mine rettigheder og kan vejlede og hjælpe mig både under og efter min uddannelse.

Vi hjælper elever hver dag

Ring mig op!

Skiv dit navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Fagforening med elever i centrum

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, for som elev indenfor kost, ernæring og sundhed er du fagets og vores fælles fremtid. Derfor tilbyder vi alle ernæringsassistentelever en professionel fagforening, der varetager netop dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Når du skal vælge fagforening som elev indenfor kost, ernæring og sundhed, foreslår vi derfor, at du vælger os. Vi er din fagforening og dit faglige fællesskab, der kender til de udfordringer, du møder som ernæringsassistent elev og som professionel, for vi har selv været der.

Vores forhandlingskonsulenter står altid klar til at hjælpe med din ansættelses- og elevkontrakt, juridisk bistand, lønforhandling, eller hvis du bliver opsagt, bliver syg, skal på barsel og meget andet.

Vi kender branchen, og vi forhandler allerede en række private og offentlige overenskomster på området. Dermed sikrer vi, at du får den rigtige løn og har ordentlige arbejdsvilkår, når du er elev. Vi hjælper dig også gerne med at kigge på dine arbejdsvilkår og lønforhold under din elevtid.

Vi er den gode og stabile fagforening, du skal have med dig fra start. For vi kan rådgive dig om din tid som ernæringsassistentelev og dit arbejdsliv allerede fra det øjeblik, du skal finde en elevplads.

Fagforening for elever til en god pris

Hos Kost og Ernæringsforbundet får du rigtig mange fordele som elev inden for kost, ernæring og sundhed. Vi er nemlig både din fagforening og dit faglige fællesskab, og så er vi selvfølgelig en fagforening med stort fokus på elever.

Det betyder, at du som elev får et billigt medlemskab af fagforeningen, og at du ovenikøbet får en række fordele som medlem under din elevtid. Det er eksempelvis adgang til billigere studiebøger, gratis eller billigere adgang til flere af vores arrangementer og selvfølgelig gratis rådgivning og vejledning.

Alle elever følges hele vejen af fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er den eneste fagforening, der arbejder specifikt med kost- og ernæringsområdet, og du kan derfor være sikker på, at vi kender branchen og elevers arbejdsforhold.

Uanset om du arbejder med at forebygge og behandle sygdomme, skabe gode vaner og sund livsstil hos danskerne eller bekæmpe social ulighed i sundhed, så har vi eksperter, der kan hjælpe dig, der er elev indenfor faget.

Som elev indenfor kost, ernæring og sundhed er du stadig ny i branchen, og det er derfor vigtigt, at du vælger en fagforening, der blandt andet består af dygtige og uddannede ernæringsprofessionelle, der kender dine arbejdsvilkår og de faglige problemstillinger, du kan møde i din elevtid og dit fremtidige arbejdsliv.

Når du er ernæringsassistent elev er det altså Kost og Ernæringsforbundet, du skal vælge som din fagforening. Det er nemlig i vores fagforening, at du finder det faglige fællesskab, der kan give dig den bedste sparring og vejledning, både gennem din elevtid, under uddannelsen, og når du skal tage springet fra elev til færdiguddannet med et rigtigt job.

Hjælp til elever med professionelle udfordringer

Alle ernæringsprofessionelle – hvad end det drejer sig om ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister eller ernæringsteknologer - spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet. Både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for den generelle folkesundhed.

Vores medlemmer er altså en vigtig del af samfundet, og derfor er det vigtigt for os, at vores medlemmer får den rigtige rådgivning og vejledning helt fra starten af deres tid som elever. Kost og Ernæringsforbundet er stolte af at have skabt en fagforening, der sætter en ære i at hjælpe alle vores medlemmer igennem hele arbejdslivet – også de af vores medlemmer, der er elever.

For alle kan komme ud for at stå overfor professionelle eller faglige udfordringer - både i løbet af uddannelsen, i tiden som elev og i løbet af arbejdslivet.

Topprofessionel vejledning af elever med fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er altså din interesseorganisation og fagforening, også når du er elev. Som medlem af vores fagforening, kan vi tilbyde dig det bedste og mest professionelle faglige fællesskab indenfor kost, sundhed og ernæring, der altid er klar til at hjælpe og vejlede dig – gennem hele din elevtid.

Desuden får du juridisk bistand og personlig rådgivning om løn- og ansættelsesforhold, når du efter elevtiden skal ud at finde et job. Du er fagets fremtid, og vi ser det som vores vigtigste opgave som fagforening, at du lykkes med din tid som elev og din uddannelse, og vi ønsker, at du får et godt arbejdsliv, så vi sammen kan kæmpe for smagfuld og god ernæring i hele samfundet.