bliv medlem elev

Billig fagforening for ernæringsassistentelever

Kost og Ernæringsforbundet er den billigste fagforening for ernæringsassistentelever. For kun 55 kr. om måneden kan du blive medlem som elev og få fuld tryghed i hele din elevtid. Du får selvfølgelig også adgang til alle vores medlemsfordele. 

Hvorfor vælge Kost og Ernæringsforbundet?

Fagligt fællesskab

Vi er Danmarks eneste fagforening kun for ernærings-professionelle. Vi bakker op om dit fag og din faglighed, så du kan gøre en forskel for menneskers sundhed og helbred - deres madglæde og deres maddannelse.

Tryghed i din elevtid

Vi sørger for, at du har ordentlige vilkår som elev, og vi forhandler din overenskomst, løn og arbejdsvilkår. Får du brug for det - i din elevtid eller senere - sikrer vi dig den nødvendige juridiske bistand.

Billigt medlemskab

Som elevmedlem får du adgang til alle vores fordele for kun 55 kr. om måneden. Du får fagbladet Appetit direkte i postkassen, sparer med PlusKort eller får gode vilkår hos Lån & Spar. 

Jeg er medlem, fordi det er Kost og Ernæringsforbundet, der kæmper for mine rettigheder og kan vejlede og hjælpe mig både under og efter min uddannelse.

Billig fagforening for ernæringsassistentelever: Se dine fordele her

Arrangementer og events

Alle elever får gratis adgang til forbundets events og arrangementer. Der kan dog være enkelte undtagelser.

Spar penge på dine lærebøger

Forbundet tilbyder en særlig pakkeløsning med ni lærebøger. Ved køb af bogpakken får du samtidig e-bøger med i købet. Hvis du køber enkelte bøger, får du op til 25% i rabat.

Fagbladet Appetit

Du får Danmarks bedste fagblad for ernæringsprofessionelle 4 gange om året.

Onlinekurser

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet har du gratis adgang til kurser på onlinekurser.dk.

Billige forsikringer hos Alka

Vi har en særaftale med Alka, der sikrer dig ekstra god pris og dækning på din forsikring. Hvis du er er under 30 år, kan du få den særlige ungdomsforsikring fra 93 kr. om måneden.

Høj rente og gratis mastercard  

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto med 3 % - det giver op til 1.500 kr. om året. Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort fra Lån & Spar.

Spar penge med Pluskort 

Som medlem får du gratis adgang til Pluskort og de mange rabatter, som følger med. Med Pluskort får du rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.

Inco-kort

Som elev kan du få et gratis Inco-kort, du kan handle med. 

Meld dig ind her

1 / 5

Dine oplysninger

* obligatorisk

Elevguiden: Din hjælp under elevtiden

Har du styr på alle dine vilkår og rettigheder som elev? Hvis ikke, har vi lavet en elevguide, hvor du kan finde svar på alle dine spørgsmål om løn, arbejdsforhold, ferie, sygdom, uddannelsesaftale, barsel og forsikring.

Find guiden her

Fagforening med elever i centrum

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, for som elev indenfor kost, ernæring og sundhed er du fagets og vores fælles fremtid. Derfor tilbyder vi alle ernæringsassistentelever en professionel fagforening, der varetager netop dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Når du skal vælge fagforening som elev indenfor kost, ernæring og sundhed, foreslår vi derfor, at du vælger os. Vi er din fagforening og dit faglige fællesskab, der kender til de udfordringer, du møder som ernæringsassistent elev og som professionel, for vi har selv været der.

Vores forhandlingskonsulenter står altid klar til at hjælpe med din ansættelses- og elevkontrakt, juridisk bistand, lønforhandling, eller hvis du bliver opsagt, bliver syg, skal på barsel og meget andet.

Vi kender branchen, og vi forhandler allerede en række private og offentlige overenskomster på området. Dermed sikrer vi, at du får den rigtige løn og har ordentlige arbejdsvilkår, når du er elev. Vi hjælper dig også gerne med at kigge på dine arbejdsvilkår og lønforhold under din elevtid.

Vi er den gode og stabile fagforening, du skal have med dig fra start. For vi kan rådgive dig om din tid som ernæringsassistentelev og dit arbejdsliv allerede fra det øjeblik, du skal finde en elevplads.

Fagforening for elever til en god pris

Hos Kost og Ernæringsforbundet får du rigtig mange fordele som elev inden for kost, ernæring og sundhed. Vi er nemlig både din fagforening og dit faglige fællesskab, og så er vi selvfølgelig en fagforening med stort fokus på elever.

Det betyder, at du som elev får et billigt medlemskab af fagforeningen, og at du ovenikøbet får en række fordele som medlem under din elevtid. Det er eksempelvis adgang til billigere studiebøger, gratis eller billigere adgang til flere af vores arrangementer og selvfølgelig gratis rådgivning og vejledning.

Alle elever følges hele vejen af fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er den eneste fagforening, der arbejder specifikt med kost- og ernæringsområdet, og du kan derfor være sikker på, at vi kender branchen og elevers arbejdsforhold.

Uanset om du arbejder med at forebygge og behandle sygdomme, skabe gode vaner og sund livsstil hos danskerne eller bekæmpe social ulighed i sundhed, så har vi eksperter, der kan hjælpe dig, der er elev indenfor faget.

Som elev indenfor kost, ernæring og sundhed er du stadig ny i branchen, og det er derfor vigtigt, at du vælger en fagforening, der blandt andet består af dygtige og uddannede ernæringsprofessionelle, der kender dine arbejdsvilkår og de faglige problemstillinger, du kan møde i din elevtid og dit fremtidige arbejdsliv.

Når du er ernæringsassistent elev er det altså Kost og Ernæringsforbundet, du skal vælge som din fagforening. Det er nemlig i vores fagforening, at du finder det faglige fællesskab, der kan give dig den bedste sparring og vejledning, både gennem din elevtid, under uddannelsen, og når du skal tage springet fra elev til færdiguddannet med et rigtigt job.

Hjælp til elever med professionelle udfordringer

Alle ernæringsprofessionelle – hvad end det drejer sig om ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister eller ernæringsteknologer - spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet. Både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for den generelle folkesundhed.

Vores medlemmer er altså en vigtig del af samfundet, og derfor er det vigtigt for os, at vores medlemmer får den rigtige rådgivning og vejledning helt fra starten af deres tid som elever. Kost og Ernæringsforbundet er stolte af at have skabt en fagforening, der sætter en ære i at hjælpe alle vores medlemmer igennem hele arbejdslivet – også de af vores medlemmer, der er elever.

For alle kan komme ud for at stå overfor professionelle eller faglige udfordringer - både i løbet af uddannelsen, i tiden som elev og i løbet af arbejdslivet.

Topprofessionel vejledning af elever med fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er altså din interesseorganisation og fagforening, også når du er elev. Som medlem af vores fagforening, kan vi tilbyde dig det bedste og mest professionelle faglige fællesskab indenfor kost, sundhed og ernæring, der altid er klar til at hjælpe og vejlede dig – gennem hele din elevtid.

Desuden får du juridisk bistand og personlig rådgivning om løn- og ansættelsesforhold, når du efter elevtiden skal ud at finde et job. Du er fagets fremtid, og vi ser det som vores vigtigste opgave som fagforening, at du lykkes med din tid som elev og din uddannelse, og vi ønsker, at du får et godt arbejdsliv, så vi sammen kan kæmpe for smagfuld og god ernæring i hele samfundet.