Uddannelse

Billigt medlemskab for elever

For en flad 50’er om måneden, som du ovenikøbet kan trække fra i skat, får du adgang til alt, hvad Kost og Ernæringsforbundet byder på. Og se nedenfor, det er alle pengene værd. Genvej til studiebolig, billigere lærebøger og en god studieforsikring. Og alt det andet.

Du bliver en del af det stærkeste faglige fællesskab og et kæmpe netværk, der alle arbejder med kost, ernæring og sundhed - og som kan hjælpe dig i hele dit arbejdsliv

Og får du brug for hjælp, rådgivning og vejledning din elevtid, og så er vi klar til at hjælpe dig.

Nedsat kontingent

Elever betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis. 

Jeg er medlem, fordi det er Kost og Ernæringsforbundet, der kæmper for mine rettigheder og kan vejlede og hjælpe mig både under og efter min uddannelse.

Vi hjælper elever hver dag

Ring mig op!

Skiv dit navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Elever får Inco-kort

Alle elever kan få et inco-kort. Læs mere om det lige her.

Har du allerede besluttet dig?

Ja, tak jeg vil gerne meldes ind

Du kan vælge selv at melde dig ind via vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er din interesseorganisation og fagforening, hvis du er elev og arbejder med kost, ernæring og sundhed. Du bliver en del af Danmark største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi forhandler bl.a. din løn og arbejdsvilkår, rådgiver dig om arbejdsliv og karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du efter elevtiden skal ud at finde et job. Du fagets fremtid.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig - og ingen andre. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine kollegers rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer og medlemmerne er dig og dine kolleger.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor som elev en vigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.