uddannelse

Billigt medlemskab for elever

For en flad 50’er om måneden, som du ovenikøbet kan trække fra i skat, får du adgang til alt, hvad Kost og Ernæringsforbundet byder på. Og se nedenfor, det er alle pengene værd. Gratis arrangementer, billigere lærebøger og en god studieforsikring. Og alt det andet.

Hvorfor skal du være medlem?  

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks eneste fagforening kun for ernærings-professionelle. Vi hjælper dig med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler din overenskomst, løn og arbejdsvilkår, rådgiver om fag og karrie­re og giver juridisk bistand. Du får gratis arrangementer, billigere lærebøger og en god forsikring. 
Hvad koster det?  

Elever betaler kun 50,- kr. om måneden - og de tre første måneder er gratis. 

Alle elever kan desuden få et inco-kort. Læs mere om det lige her.

Gratis arrangementer

Alle elever får gratis adgang til forbundets events og arrangementer. Der kan dog være enkelte undtagelser. Se om der ikke er et arrangement for dig lige her.

Særlig forsikring til elever under 26 år  

Elever under 26 år kan få en helt særlig studieforsikring, som Bauta tilbyder i sam­arbejde med Kost og Ernæringsforbundet. Der er 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, du får heltidsdækning på ulykkesforsikringen og så får du et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet. Du skal være på almindelig elevløn. 

Høj rente og gratis mastercard  

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto med 3% - det giver helt op til 1.500 kr. om året.  

Du får også et gratis Mastercard og Visa/ Dankort fra Lån & Spar. Med begge kort kan du gratis hæve euro i alle deres pengeautomater. 

Meld dig ind her

Du kan vælge selv at melde dig ind via vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Hvis vi ikke kan få fat på dig, sender vi dig en mail.

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Jeg er medlem, fordi det er Kost og Ernæringsforbundet, der kæmper for mine rettigheder og kan vejlede og hjælpe mig både under og efter min uddannelse.

Vi hjælper elever hver dag

Ring mig op!

Skiv dit navn og nummer, så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er din interesseorganisation og fagforening, hvis du er elev og arbejder med kost, ernæring og sundhed. Du bliver en del af Danmark største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi forhandler bl.a. din løn og arbejdsvilkår, rådgiver dig om arbejdsliv og karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold, når du efter elevtiden skal ud at finde et job. Du fagets fremtid.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig - og ingen andre. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine kollegers rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer og medlemmerne er dig og dine kolleger.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor som elev en vigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.