Kampen for at bevare det økologiske spisemærke fortsætter
For andet år i træk skaber regeringen usikkerhed om fremtiden for mærkningsordningen.
Vinder af Køkkenprisen 2024 er fundet
Skolemad hev Køkkenprisen hjem ved stort event i København
Lokkemad til faget
15 ledere har udviklet anbefalinger til, hvordan man kan få flere til at overveje en uddannelse som ernæringsprofessionel
Danske bælgfrugters potentiale i offentlige køkkener
Forskere undersøger, hvorfor vi ikke ser en større efterspørgsel og produktion af friske, lokalt producerede bælgfrugter i offentlige køkkener.
Signe og Natasja har særlige faglige talenter
De to unge medlemmer af forbundet fremhæves for at kunne "noget helt særligt med deres medborgere"
Kost og Ernæringsforbundet henter direktør i egne rækker
Thomas Lyng Johannessen overtager 1. september direktørposten i Kost og Ernæringsforbundet.
Diætisten august 2024
Diætistens august udgave skulle gerne være landet i din postkasse eller være lige på trapperne!
I uge 34 skal du tænke grønt
Den Nationale Grøntsagsuge vil sætte grøntsagerne i fokus og inspirere danskerne til at putte mere grønt på tallerkenen
Nordsjællands Hospital får frisklavet og lækker mad
Patienterne får serveret frisklavet og ernæringsrigtig mad og brød fra første dag, når det nye Nordsjællands Hospital slår dørene op
Formandsskifte i Region Syddanmark
Regionsformand Jytte Lybech går på efterløn 1. oktober, og hun erstattes af Susanne Loges
Danskernes takeaway er vokset med 84% på 8 år
Den gennemsnitlige husstand køber 84% mere fastfood og takeaway end for 8 år siden. Samtidig er portionerne blevet større.
Mød de nominerede til Køkkenprisen 2024
Fire meget forskellige køkkener er nominerede til Køkkenprisen 2024 - mød dem alle her
Ændrede åbningstider for sekretariatet i uge 28-31
Grundet sommerferie vil der i fra 1. juli til 2. august være ændrede åbningstider for sekretariatet
Velkommen til nye dimittender
Hjertelig tillykke med jeres veloverståede uddannelse som Kliniske diætister!
Mister frugt og grøntsager næring, når de bliver frosset?
DTU Fødevareinstituttet har undersøgt om der er forskel på frosne og friske frugter og grøntsagers næringsindhold
Tartelet med pil opad
Smag: Beboerne på Tingbjerghjemmet er med til at vurdere, når nye, grønne retter skal på menukortet
Kunstig intelligens venter på dig på jobbet
Teknologi: Hvad gør I når I skal sende måltider videre til afdelingerne, men kasserne fra leverandøren, som skulle have indeholdt kartofler, er fyldt med blomkål?