Diætistens oktober udgave er netop udkommet og bør ligge i din postkasse indenfor den næste uges tid.
Skolemad ja tak – husk kvaliteten!
Debatindlæg: Kvaliteten er afgørende for, at vores børn, forældre og samfundet som hele får gavn af skolemaden
Husk jernbomben i grøn kost
Diætist Anne Ravn fra Aarhus Universitetshospital har undersøgt, hvad det betyder for jernindtaget, at flere og flere spiser mere grønt
Kæmper for at skabe en god arbejdsplads
Fællesskabet er i fokus for Lena, og nu er hun indstillet til Årets TR.
Sundhedspersonale rammes af gebyrstigning på mere end 300 procent
Debatindlæg: Det kan ikke være rigtigt, at nyuddannet dansk sundhedspersonale skal lide under, at skiftende regeringer vil rekruttere sundhedspersonale i andre lande
Birthe blev TR ved et tilfælde, nu er hun indstillet til Årets TR
Birthe Frederiksen virker måske som et stille gemyt, men tag ikke fejl: Hun er en dedikeret tillidsvalgt for sine kolleger
Regeringen varsler store ændringer med længe ventet uddannelsesreform
Formand Ghita Parry er glad for, at regeringen sætter fokus på erhvervsuddannelserne, men er samtidig bekymret over, at man forkorter professionsuddannelserne
Caroline og Kathrines amerikanske eventyr
De rejste nysgerrige ud og kom taknemmelige hjem. Læs historien om to elevers oplevelser i Californien
Erfaren uddannelsespolitisk konsulent til Kost og Ernæringsforbundet
I Kost og Ernæringsforbundet leder vi lige nu efter en kollega, der bl.a. skal være med til at udvikle og kvalitetssikre fremtidens ernæringsassistentuddannelse.
Nuværende standard for dysfagikost bevares
Sundhedsstyrelsen har besluttet, at den nuværende standard for kost med modificeret konsistens ikke ændres
Maddag sætter rekord
Onsdag mødes mere end 41.000 ældre og børn på 536 daginstitutioner og plejehjem for at fejre alle fordelene ved madordninger og det fælles måltid. Det er en rekord.
Lovforslag om ældrereform: Madordning og madudbringning fortsætter som før, men ernæringsarbejdet er ikke beskrevet i helhedsplejen
Det er positivt, at madordning og madudbringning fortsat ligger i kommunerne, men lovforslaget mangler at tænke de ernæringsprofessionelle kompetencer ind i helhedsplejen
Søg om tilskud i Statens kompetencefond
Mellem den 24.-30. september kan statsligt ansatte medlemmer søge om tilskud til kompetenceudvikling i Statens Kompetencefond
Rikke er en af Danmarks bedste til mad på bål
Mad på bål smager bare lidt bedre - særligt når det laves af de største bålmadsentusiaster i Danmark
Rigtig ernæring nytter: Deltag i Ernæringsugen
4.-8. november vil der være aktiviteter og webinarer om sygdomsrelateret underernæring.
Lønnen stiger i kommuner og regioner 1. oktober 2024
De offentlige lønninger reguleres til oktober, fordi de følger lønstigningerne på det private arbejdsmarked.
Tillæg for ubekvemme arbejdstider
Kampen for at bevare det økologiske spisemærke fortsætter
For andet år i træk skaber regeringen usikkerhed om fremtiden for mærkningsordningen.