Krav OK24 medlemmer

OK24

Her på siden har vi samlet alt, du skal vide om overenskomstforhandlingerne - OK24. Urafstemningen begynder tirsdag den 2. april kl. 9.00 og løber indtil 12. april kl. 13.00. Nedenfor kan du finde information om forligene på statens, regionernes og kommunernes område, læse nyheder om OK24, se præsentationen af aftalerne fra medlemsmøderne og meget mere. 

Læs mere om den nye overenskomst for dig, der er ...

Download præsentation fra medlemsmøder

Her kan du downloade materialer fra TR- og medlemsmøder om OK24 på hhv. kommunale/regionale og statens område. 

Kommuner og regioner

Præsentation af forlig

Eksempler på lønstigninger

Stat

Præsentation af forlig

Eksempler på lønstigninger

Sådan foregår urafstemningen

Medlemmer med mailadresse

  • Alle medlemmer med en registreret mailadresse modtager en e-mail med et personligt link til afstemningen den 2. april 2024. 
  • Har du ikke modtaget mailen, så tjek først din spam-mappe. Hvis du stadig ikke kan finde den, eller du ved en fejl er kommet til at slette mailen, kan du kontakte os på 3163 6600 eller post@kost.dk, så hjælper vi dig med at få et nyt link tilsendt. 
  • Du kan enten stemme 'ja' eller 'nej' til overenskomstresultatet. 
  • Afstemningen på det kommunale og regionale område er slået sammen pga. reglerne om sammenkædning, mens den statslige afstemning foregår for sig. 

Medlemmer uden mailadresser

  • Medlemmer, der ikke har en registreret mailadresse, får tilsendt et brev med et link til afstemningen samt en personlig respondentnøgle på 12 cifre, der skal bruges for at tilgå afstemningen. 
  • Hvis du ikke har modtaget dit brev, eller har problemer med at stemme, kan du kontakte os på 3163 6600 eller post@kost.dk for support og hjælp.

Urafstemningen åbner tirsdag den 2. april 2024 kl. 9.00 og lukker fredag den 12. april kl. 13.00. 

 

Forstå overenskomsten på (næsten) ét minut

Videofil
play_arrow

Nyheder om OK24

Se alle