Artikler Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 04.02.21 Vejledninger om arbejdsmiljø Som arbejdsmiljørepræsentant har du behov for at finde information om arbejdsmiljøregler og vejledninger til at understøtte det forebyggende arbejdsmi 04.02.21 Kost og Ernæringsforbundets arbejdsmiljøkursus Kost og Ernæringsforbundet tilbyder et årligt arbejdsmiljøkursus af 1 dags varighed for nyvalgte og erfarne arbejdsmiljørepræsentanter. 04.02.21 Hvor kan jeg få hjælp? Når der opstår problemer med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, har du som arbejdsmiljørepræsentant en lang række aktører, der kan hjælpe dig i arbej 04.02.21 Honorering af arbejdsmiljøarbejdet Arbejdsmiljørepræsentantens deltagelse i møder i arbejdsmiljøgruppen betragtes som almindeligt arbejde og indgår i arbejdstidsopgørelsen 04.02.21 Arbejdsmiljøarbejdet i regionerne Sæt arbejdsmiljøarbejdet på dagsordenen i din region. Vær med til at styrke arbejdsmiljøarbejdet i din region, bl.a. ved at deltage i og/eller tage in 04.02.21 APV Køkkenet skal udarbejde en skriftlig arbejdspladsvurdering (APV). Den skal revideres, når der sker ændringer i arbejdet, arbejdsmetoder og arbejdsproc 04.02.21 Håndbog for Arbejdsmiljørepræsentanter AMR Som arbejdsmiljørepræsentant (AMIR), og særlig som nyvalgt, har du brug for en grundlæggende viden om dit virke som AMIR. Det finder du i den elektron Vis mere
Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 04.02.21 Vejledninger om arbejdsmiljø Som arbejdsmiljørepræsentant har du behov for at finde information om arbejdsmiljøregler og vejledninger til at understøtte det forebyggende arbejdsmi 04.02.21 Kost og Ernæringsforbundets arbejdsmiljøkursus Kost og Ernæringsforbundet tilbyder et årligt arbejdsmiljøkursus af 1 dags varighed for nyvalgte og erfarne arbejdsmiljørepræsentanter. 04.02.21 Hvor kan jeg få hjælp? Når der opstår problemer med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, har du som arbejdsmiljørepræsentant en lang række aktører, der kan hjælpe dig i arbej 04.02.21 Honorering af arbejdsmiljøarbejdet Arbejdsmiljørepræsentantens deltagelse i møder i arbejdsmiljøgruppen betragtes som almindeligt arbejde og indgår i arbejdstidsopgørelsen 04.02.21 Arbejdsmiljøarbejdet i regionerne Sæt arbejdsmiljøarbejdet på dagsordenen i din region. Vær med til at styrke arbejdsmiljøarbejdet i din region, bl.a. ved at deltage i og/eller tage in 04.02.21 APV Køkkenet skal udarbejde en skriftlig arbejdspladsvurdering (APV). Den skal revideres, når der sker ændringer i arbejdet, arbejdsmetoder og arbejdsproc 04.02.21 Håndbog for Arbejdsmiljørepræsentanter AMR Som arbejdsmiljørepræsentant (AMIR), og særlig som nyvalgt, har du brug for en grundlæggende viden om dit virke som AMIR. Det finder du i den elektron Vis mere
04.02.21 Vejledninger om arbejdsmiljø Som arbejdsmiljørepræsentant har du behov for at finde information om arbejdsmiljøregler og vejledninger til at understøtte det forebyggende arbejdsmi
04.02.21 Kost og Ernæringsforbundets arbejdsmiljøkursus Kost og Ernæringsforbundet tilbyder et årligt arbejdsmiljøkursus af 1 dags varighed for nyvalgte og erfarne arbejdsmiljørepræsentanter.
04.02.21 Hvor kan jeg få hjælp? Når der opstår problemer med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, har du som arbejdsmiljørepræsentant en lang række aktører, der kan hjælpe dig i arbej
04.02.21 Honorering af arbejdsmiljøarbejdet Arbejdsmiljørepræsentantens deltagelse i møder i arbejdsmiljøgruppen betragtes som almindeligt arbejde og indgår i arbejdstidsopgørelsen
04.02.21 Arbejdsmiljøarbejdet i regionerne Sæt arbejdsmiljøarbejdet på dagsordenen i din region. Vær med til at styrke arbejdsmiljøarbejdet i din region, bl.a. ved at deltage i og/eller tage in
04.02.21 APV Køkkenet skal udarbejde en skriftlig arbejdspladsvurdering (APV). Den skal revideres, når der sker ændringer i arbejdet, arbejdsmetoder og arbejdsproc
04.02.21 Håndbog for Arbejdsmiljørepræsentanter AMR Som arbejdsmiljørepræsentant (AMIR), og særlig som nyvalgt, har du brug for en grundlæggende viden om dit virke som AMIR. Det finder du i den elektron