Karriererådgivning

Tal med en karriererådgiver

Står du i overvejelser om at skifte job? Er du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til? Eller ønsker du generel sparring på andre karrieremæssige overvejelser?

Med karriererådgivning bliver du klædt på til at tage dit næste skridt

Karriere handler ikke kun om at klatre op af rangstigen og få mere ansvar, men også om at træffe gode bevidste valg, der skaber trivsel og udvikling for dig. Vores karriererådgivning vedrører alle aspekter af dit arbejdsliv, hvad enten det er jobskifte, faglig udvikling eller planlægning af, hvad der skal ske i dit arbejdsliv. 

 • Du kan have været på arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid og overvejer at søge nye udfordringer eller at blive leder.
 • Du kan også være nyuddannet eller ledig og have brug for en snak om dine jobmuligheder. Måske du er leder og er i overvejelser om næste skridt i din lederkarriere.

Uanset hvor du er i dit arbejdsliv har du mulighed for at få personlig rådgivning og karrieresparring hos vores konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig videre frem til en beslutning om næste skridt i dit arbejdsliv.

 

Du får redskaber og råd til at komme tættere på drømmejobbet

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få sparring på dine karrieremuligheder

Det er ganske simpelt. Du booker en tid på karriereraadgivning@kost.dk. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, så må du gerne fortælle lidt om: Nuværende arbejdsplads og stilling, Hvilken uge du ønsker, at samtalen skal afholdes i og give os et telefonnummer, vi kan træffe dig på.

Du er velkommen til at skrive, hvis der er områder, du særlig søger rådgivning om -  f.eks. generel karriereafklaring, jobskifte, kompetenceudvikling, ny på arbejdsmarkedet, lederudvikling.


Herefter bliver du ringet op af en af forbundets dygtige konsulenter.

Redskaber til karriereplanlægning

Hvis du vil arbejde videre på egen hånd med at afklare din karriere og dit arbejdsliv kan du finde inspiration og nogle simple redskaber til din karriereplanlægning nedenfor. Du kan bruge materialerne til at følge op på en karrieresamtale, få struktur på dine overvejelser eller i forbindelse med en jobsamtale.

  Handlingsplan - omsætter dine overvejelser til konkrete handlinger
  For at sætte skub i dine overvejelser og planer for dit næste karriereskridt, kan du lave en handlingsplan. Handlingsplanen skal vise dig, hvad du vil gøre, hvorfor, med
  Læs mere
  Mine kompetencer - hjælper dig til at finde frem til dine kompetencer
  Nedenfor finder du en lang liste over kompetencer, faglige, sociale og personlige. Ved at overveje, hvilke af disse kompetencer du trækker på i løsningen af forskellige t
  Læs mere
  Ring til os

  Vi sidder klar ved telefonerne

  Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.