Køkken

Vejledninger om arbejdsmiljø

Som arbejdsmiljørepræsentant har du behov for at finde information om arbejdsmiljøregler og vejledninger til at understøtte det forebyggende arbejdsmi

Vejledninger fra BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø

BrancheFællesskabet for arbejdsmiljø for velfærd og Offentlig administration og for Transport - Service - Turisme - Jord til Bord udgiver arbejdsmiljøvejledninger, der er udarbejdet af arbejdsmarkedets parter.

 

Arbejdsmiljøet kan smages i sovsen
Det fladpandede køkken
Godt arbejdsmiljø i det gode køkken
Branchevejledning om rengøringsmidler
Undgå ulykker
Godt arbejdsmiljø fra A-Å
Personlige værnemidler
Det pædagogiske køkken
Sund hud og vådt arbejde
Støj i køkkener

AMR-sider

Køkken

Arbejdsmiljøuddannelse

Arbejdsmiljørepræsentanten (AMR) skal deltage i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Arbejdsgiver skal udover den tilbyde AMR supplerende udannels
Køkken

Arbejdsmiljøorganisationen

Søg oplysninger om hvordan arbejdsmiljøorganisationen (AMO) er opbygget. Vær opmærksom på, om AMO er en del af en lokal MED-aftale.
Køkken

Anmeldelse af AMR

Valg eller genvalg til arbejdsmiljørerpræsentant skal anmeldes til Kost og Ernæringsforbundet.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk