Medlemsfordel: Spar penge hver dag med Pluskort

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet har du adgang til fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele til dig og din familie.

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet har du adgang til FH’s rabatordning: PlusKort.

PlusKort giver rabat i mere end 1.300 fysiske butikker og webshops, og beregninger viser, at en familie på fire personer kan spare mere end 4.000 kr. årligt - blot ved at bruge PlusKort. Ved at bruge PlusBeregneren kan du få en ide om, hvor meget du og din familie kan spare.

Sådan får du adgang til PlusKort

For at komme i gang med at bruge dine rabatter, skal du hente PlusKort app’en til din smartphone.

Med app’en på din smartphone, har du altid dit PlusKort ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt information om nye rabatter og ekstra gode tilbud. Og du kan også finde informationer om alt det andet Kost og Ernæringsforbundet tilbyder dig som medlem.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med MitID.

Du finder app’en dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

PlusGuldkort

Når du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du også søge om at få et PlusGuldkort – et kombineret medlemskort, rabatkort og internationalt betalingskort.

Kortet kan naturligvis bruges til at få rabat hos alle PlusKort partnere, ligesom det almindelige PlusKort. Når du betaler med dit PlusGuldkort, der hvor der gives PlusKort rabat, får du nogle steder rabatten automatisk, og hver måned er der ekstra Guldkort-rabat hos en eller flere udvalgte PlusKort partnere.

Kortet er også et Mastercard, hvilket betyder at du kan bruge det som betalingskort i Danmark og udlandet. Og handler du på nettet får du gavn af den ekstra sikkerhed, der ligger i kortet. Det koster ikke noget at få kortet, og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet.

Læs mere og ansøg om PlusGuldkort her.

Behandling af dine persondata

Læs her hvordan Pluskort behandler dine personoplysninger.

Læs her hvordan Kost og Ernæringsforbundet behandler dine personoplysninger

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.