Kom til temamøde

Lav grøn mad der gør en forskel for klima og bæredygtighed

Anya Hultberg er underviser på temamødet om grønne proteiner

Skal man nærmest være klimaforsker for at kunne omsætte den grønne dagsorden til køkkenpraksis? Hvordan balancerer vi de ernæringsmæssige behov for de mennesker, vi laver mad til, i jagten på et lavere klimaaftryk? 

Der er efterhånden gode pejlemærker, som kan hjælpe os i den praktiske klimavenlige køkkenhverdag. Dem tager vi fat i på temamøderne i marts: “Grønne proteiner – nøglen til fremtidens klimavenlige køkken”, hvor vi giver dig redskaber til at tænke de officielle anbefalinger og bæredygtighed ind i din madplan.

Anya Hultberg, ekspert i grøn omstilling i køkkenerne og uddannet køkkenleder, underviser på temamøderne, og hun har mange års erfaring med bæredygtig køkkenomlægning, klimavenlige fødevaresystemer og praktiske løsninger til storkøkkener.

- Vi skal ikke bare tale teori. Vi skal ned i, hvordan man praktisk kan få flere grønne proteiner ind i sit køkken. Deltagerne får opskrifter og links med hjem, så de kan gå i gang med det samme. Vi kigger også på råvarer og deres anvendelse, og så kommer vi ind på, hvordan man fra køkkenet kan hjælpe de spisende til grønnere madvaner, siger Anya.

Temamødet giver dig faglig indsigt og praksisnære løsninger, og Anya lover, at undervisningen bliver inspirerende og let at omsætte, så du kan gå hjem og bruge det i dit arbejde med det samme.

Møderne afholdes i alle fem regioner og finder sted i løbet af marts 2025.

Skal du med?

Læs mere om temamødets indhold, og tilmeld dig.

Datoer for temamøde i din region:

5. marts i Region Hovedstaden
18. marts i Region Syddanmark
20. marts i Region Nordjylland
25. marts i Region Sjælland
26. marts i Region Midtjylland 

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.