pb profiler

Professionsbachelor i ernæring og sundhed- Job og karriere

Få inspiration til din jobsøgning og karriere - se hvad andre med din uddannelse arbejder med. Mulighederne er mange. 

En uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed kan føre til mange forskellige og  spændende jobs. Du kan arbejde med sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, vejledning, professionel mad-og måltidsforplejning, fødevareproduktion og ledelse. 

Men hvad vil det helt konkret sige? Skal du skabe sit eget job? Efterlyser arbejdsmarkedet en professionsbachelor i ernæring og sundhed? Eller hvad kan jeg bruge uddannelsen til? Find inspiration i de mange interviews med professionsbachelorer, som vi har samlet til dig her på siden. Du kan også kigge forbi siden med Faglige profiler, her finder du 11 faglige profiler, hvor Kost og Ernæringsforbundet har kortlagt medlemmernes kompetencer - og ikke mindst sat ord på, hvad DU kan.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, dit arbejdsmarked eller ønsker lidt karriererådgivning, så kan du altid ringe til os på 31 63 66 00.

 

profil

Vi skal lære børnene at mestre livet

Profil: På Julemærkehjemmet Liljeborg arbejder professionsbachelor Mathias Bach Randskov med at opbygge selvværd hos børnene.
profil

Vores indsats virker

Profil: Lærke Nielsen hjælper børn og unge, der har svær overvægt.
profil

Linser for livet

Profil: Ditte Tranberg producerer mel af tyrkiske linser, et produkt, der matcher hendes interesse for plante-baseret og bæredygtigt.
profil

Vil gøre dansk madkultur grøn

Profil: Maria Felding har specialiseret sig i plantebaseret kost til små børn.
profil

Start selv

Profil: Mia Bach Edlund vil en masse med sit fag og brænder især for at starte sin egen virksomhed.
profil

Frem i sundhedsbussen

Profil: Line Damgaard er koordinator for et tværfagligt team af sundhedskonsulenter og oplever mange fagligheder.
profil

Det gælder om at åbne døre

Profil: Karina Baagø brænder for at hjælpe mennesker, som spiser glutenfrit, med at finde vej i junglen af fødevarer.
profil

Vi løser opgaverne i fællesskab

Profil: Som den første tillidsrepræsentant i flere år har Merima Ocuz taget initiativ til lokale lønforhandlinger...
Sundhed

Studerende opfandt tangsalat og is af gule ærter

Uddannelse: Med opskrifter på tangsalat og vegansk is af gule ærter har studerende i ernæring og sundhed bidraget til fødevareinnovationen i Odsherred.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk