Profil: I Horsens skaber Caroline Hausner sundere rammer for kommunens borgere med særlige udfordringer.
Inspirator med samme praksiserfaring
Profil: Stine Elmer Madsen traf et utraditionelt valg efter at have færdiggjort sin professionsbachelor. Hun tog job som madprofessionel for at få praksiserfaring.
Job og karriere for professionsbachelorer i ernæring og sundhed
Få inspiration - se hvad andre med din uddannelse arbejder med.
Vi skal lære børnene at mestre livet
Profil: På Julemærkehjemmet Liljeborg arbejder professionsbachelor Mathias Bach Randskov med at opbygge selvværd hos børnene.
Vores indsats virker
Profil: Lærke Nielsen hjælper børn og unge, der har svær overvægt.
Linser for livet
Profil: Ditte Tranberg producerer mel af tyrkiske linser, et produkt, der matcher hendes interesse for plante-baseret og bæredygtigt.
Vil gøre dansk madkultur grøn
Profil: Maria Felding har specialiseret sig i plantebaseret kost til små børn.
Start selv
Profil: Mia Bach Edlund vil en masse med sit fag og brænder især for at starte sin egen virksomhed.
Frem i sundhedsbussen
Profil: Line Damgaard er koordinator for et tværfagligt team af sundhedskonsulenter og oplever mange fagligheder.
Det gælder om at åbne døre
Profil: Karina Baagø brænder for at hjælpe mennesker, som spiser glutenfrit, med at finde vej i junglen af fødevarer.
Vi løser opgaverne i fællesskab
Profil: Som den første tillidsrepræsentant i flere år har Merima Ocuz taget initiativ til lokale lønforhandlinger...
Studerende opfandt tangsalat og is af gule ærter
Uddannelse: Med opskrifter på tangsalat og vegansk is af gule ærter har studerende i ernæring og sundhed bidraget til fødevareinnovationen i Odsherred.
Alle har noget at tilbyde
Profil: Mennesker, som har svært ved at finde vej i arbejdslivet, får hjælp hos køkkenchef Frida Angela Lund i Kaffé Fair i Aarhus.
Jeg har lært madkulturen af de bedste
Profil: Etniske minoritetskvinder kommer tættere på arbejdsmarkedet i køkkenet hos Trine Kroer Møller.
Detektiv i madspild
Profil: Hvorfor ryger æggesalaten i køkkenets madkværn? Og hvorfor kommer desserterne retur? Det er et større detektivarbejde.
Vi skal have større synlighed, gennemslagskraft − og mere i løn
Profil: Der er ikke mange som Jette Rytoft. Hun er tillidsrepræsentant for ni kliniske diætister i psykiatrien i Region Syddanmark.
Slut med skam og stigmatisering
Profil: Som nyuddannet professionsbachelor blev Katrine Gisiger selvstændig med én dagsorden: At hjælpe kvinder med at få et bedre forhold til mad...
Ja til udfordringer
Profil: Ambitioner, kompetencer og erfaringer følges ad for Christian Vejlund. Også i jobbet som Exhibition Manager på Bite Copenhagen.