Viden og fag

Ernæringsassistent - Job og karriere

Få inspiration til din jobsøgning og karriere - se hvad andre med din uddannelse arbejder med. Mulighederne er mange. 

Som ernæringsassistent lærer du at lave mad, der gør en forskel for mennesker. Hver dag er du med til at skabe de bedste madoplevelser. Ikke for de få – men for de mange.

Du kan give børnene i vuggestuen det rette brændstof til at lege hele dagen. Eller tilberede de helt rigtige måltider til kræftpatienterne på sygehuset. Og tænk på den glæde, som et godt og sundt måltid kan skabe på et ældrecenter. Hvor end du drømmer om at gøre en forskel, så er det på ernæringsassistent-uddannelsen, du lærer et madhåndværk om, hvordan man laver veltillavet god og sund mad. Kompetencer, der kan hjælpe folk til en sundere og gladere hverdag – fuld af smag.

Find inspiration i de mange interviews vi har lavet med ernæringsassistenter - her på siden. Du kan også kigge forbi siden med Jobprofiler, her finder du 11 jobprofiler, hvor Kost og Ernæringsforbundet har kortlagt medlemmernes kompetencer - og ikke mindst sat ord på, hvad DU kan.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, dit arbejdsmarked eller ønsker lidt karriererådgivning, så kan du altid ringe til os på 31 63 66 00.