Uddannelse

Ernæringsassistent - Job og karriere

Få inspiration til din jobsøgning og karriere - se hvad andre med din uddannelse arbejder med. Mulighederne er mange. 

Som ernæringsassistent lærer du at lave mad, der gør en forskel for mennesker. Hver dag er du med til at skabe de bedste madoplevelser. Ikke for de få – men for de mange.

Du kan give børnene i vuggestuen det rette brændstof til at lege hele dagen. Eller tilberede de helt rigtige måltider til kræftpatienterne på sygehuset. Og tænk på den glæde, som et godt og sundt måltid kan skabe på et ældrecenter. Hvor end du drømmer om at gøre en forskel, så er det på ernæringsassistent-uddannelsen, du lærer et madhåndværk om, hvordan man laver veltillavet god og sund mad. Kompetencer, der kan hjælpe folk til en sundere og gladere hverdag – fuld af smag.

Find inspiration i de mange interviews vi har lavet med ernæringsassistenter - her på siden. Du kan også kigge forbi siden med Faglige profiler, her finder du 11 faglige profiler, hvor Kost og Ernæringsforbundet har kortlagt medlemmernes kompetencer - og ikke mindst sat ord på, hvad DU kan.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, dit arbejdsmarked eller ønsker lidt karriererådgivning, så kan du altid ringe til os på 31 63 66 00.

 

Mindsk madspild

Snit med omtanke

Profil: Undgå madspild, og spar penge, lyder rådet fra Anette Nielsen-Toftelund, der har udviklet en manual til optimal udnyttelse af frugt og grønt.
Sundhed og kost

Det er børnene, der batter

Profil: Inden hun fylder 25 år, er Lisa Frost både uddannet bager og ernæringsassistent. Hendes hjerte banker for mad til børn og unge.
Sundhed

Jeg giver en hjælpende hånd

Profil: Som ‘springer’ kan ernæringsassistent Pernille Paloposki blive sendt til et af Sygehus Lillebælts andre køkkener med dags varsel.
Sundhed og kost

Et åbent og fordomsfrit samarbejde

Profil: I Storstrøm Fængsel laver de indsatte mad til de ansatte.
Sundhed

Nørderier passer mig godt

Profil: Ansvaret for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring passer Cofocos kvalitetschef Thomas Schødt Nielsens nørdede blik for detaljer og processer.
Sundhed

Der er altid solskin i mit køkken

Profil: Eleverne på Gerlev Idrætshøjskole har nydt godt af ernæringsassistent Line Christensens faglige og sociale engagement.
Sundhed og kost

Vi skal give jordkloden videre

Profil: Per Musiat var blandt de første til at afslutte den nye akademiuddannelse i ernæring.
Se alle

Elsker du at lave sund og lækker mad?

Så bliv ernæringsassistent og gør en forskel med mad.

Som ernæringsassistent lærer du at lave mad, der gør en forskel for mennesker. Hver dag er du med til at skabe de bedste madoplevelser. Ikke for de få – men for de mange.

Du kan give børnene i vuggestuen det rette brændstof til at lege hele dagen. Eller tilberede de helt rigtige måltider til kræftpatienterne på sygehuset. Og tænk på den glæde, som et godt og sundt måltid kan skabe på et ældrecenter.

Hvor end du drømmer om at gøre en forskel, så er det på ernæringsassistent-uddannelsen, du lærer et madhåndværk om, hvordan man laver veltillavet god og sund mad.

Kompetencer, der kan hjælpe folk til en sundere og gladere hverdag – fuld af smag. Mød andre, der har valgt uddannelsen 

Læs mere

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk