Artikler Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 21.10.21 Mere verdensmad til ældre Profil: Jens Tuyen Truong vil gerne gøre op med madmæssig vanekultur og sætte sit præg på mad til ældre. 25.06.21 Ernæringsassistent - Job og karriere Få inspiration - se hvad andre med din uddannelse arbejder med. 09.06.21 MasterChef har styrket mig fagligt og personligt Profil: Jeg elsker at blive kastet ud på dybt vand og kan ikke blive udfordret nok, så selvfølgelig skulle jeg med i MasterChef-dysten. 07.01.21 Snit med omtanke Profil: Undgå madspild, og spar penge, lyder rådet fra Anette Nielsen-Toftelund, der har udviklet en manual til optimal udnyttelse af frugt og grønt. 18.09.19 Det er børnene, der batter Profil: Inden hun fylder 25 år, er Lisa Frost både uddannet bager og ernæringsassistent. Hendes hjerte banker for mad til børn og unge. 19.06.19 Jeg giver en hjælpende hånd Profil: Som ‘springer’ kan ernæringsassistent Pernille Paloposki blive sendt til et af Sygehus Lillebælts andre køkkener med dags varsel. 12.04.19 Et åbent og fordomsfrit samarbejde Profil: I Storstrøm Fængsel laver de indsatte mad til de ansatte. 19.02.19 Nørderier passer mig godt Profil: Ansvaret for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring passer Cofocos kvalitetschef Thomas Schødt Nielsens nørdede blik for detaljer og processer. 10.09.18 Der er altid solskin i mit køkken Profil: Eleverne på Gerlev Idrætshøjskole har nydt godt af ernæringsassistent Line Christensens faglige og sociale engagement. 21.02.18 Vi skal give jordkloden videre Profil: Per Musiat var blandt de første til at afslutte den nye akademiuddannelse i ernæring. Vis mere
Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 21.10.21 Mere verdensmad til ældre Profil: Jens Tuyen Truong vil gerne gøre op med madmæssig vanekultur og sætte sit præg på mad til ældre. 25.06.21 Ernæringsassistent - Job og karriere Få inspiration - se hvad andre med din uddannelse arbejder med. 09.06.21 MasterChef har styrket mig fagligt og personligt Profil: Jeg elsker at blive kastet ud på dybt vand og kan ikke blive udfordret nok, så selvfølgelig skulle jeg med i MasterChef-dysten. 07.01.21 Snit med omtanke Profil: Undgå madspild, og spar penge, lyder rådet fra Anette Nielsen-Toftelund, der har udviklet en manual til optimal udnyttelse af frugt og grønt. 18.09.19 Det er børnene, der batter Profil: Inden hun fylder 25 år, er Lisa Frost både uddannet bager og ernæringsassistent. Hendes hjerte banker for mad til børn og unge. 19.06.19 Jeg giver en hjælpende hånd Profil: Som ‘springer’ kan ernæringsassistent Pernille Paloposki blive sendt til et af Sygehus Lillebælts andre køkkener med dags varsel. 12.04.19 Et åbent og fordomsfrit samarbejde Profil: I Storstrøm Fængsel laver de indsatte mad til de ansatte. 19.02.19 Nørderier passer mig godt Profil: Ansvaret for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring passer Cofocos kvalitetschef Thomas Schødt Nielsens nørdede blik for detaljer og processer. 10.09.18 Der er altid solskin i mit køkken Profil: Eleverne på Gerlev Idrætshøjskole har nydt godt af ernæringsassistent Line Christensens faglige og sociale engagement. 21.02.18 Vi skal give jordkloden videre Profil: Per Musiat var blandt de første til at afslutte den nye akademiuddannelse i ernæring. Vis mere
21.10.21 Mere verdensmad til ældre Profil: Jens Tuyen Truong vil gerne gøre op med madmæssig vanekultur og sætte sit præg på mad til ældre.
25.06.21 Ernæringsassistent - Job og karriere Få inspiration - se hvad andre med din uddannelse arbejder med.
09.06.21 MasterChef har styrket mig fagligt og personligt Profil: Jeg elsker at blive kastet ud på dybt vand og kan ikke blive udfordret nok, så selvfølgelig skulle jeg med i MasterChef-dysten.
07.01.21 Snit med omtanke Profil: Undgå madspild, og spar penge, lyder rådet fra Anette Nielsen-Toftelund, der har udviklet en manual til optimal udnyttelse af frugt og grønt.
18.09.19 Det er børnene, der batter Profil: Inden hun fylder 25 år, er Lisa Frost både uddannet bager og ernæringsassistent. Hendes hjerte banker for mad til børn og unge.
19.06.19 Jeg giver en hjælpende hånd Profil: Som ‘springer’ kan ernæringsassistent Pernille Paloposki blive sendt til et af Sygehus Lillebælts andre køkkener med dags varsel.
12.04.19 Et åbent og fordomsfrit samarbejde Profil: I Storstrøm Fængsel laver de indsatte mad til de ansatte.
19.02.19 Nørderier passer mig godt Profil: Ansvaret for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring passer Cofocos kvalitetschef Thomas Schødt Nielsens nørdede blik for detaljer og processer.
10.09.18 Der er altid solskin i mit køkken Profil: Eleverne på Gerlev Idrætshøjskole har nydt godt af ernæringsassistent Line Christensens faglige og sociale engagement.
21.02.18 Vi skal give jordkloden videre Profil: Per Musiat var blandt de første til at afslutte den nye akademiuddannelse i ernæring.