Køkkenprisen

Vær opmærksom på, at denne artikel er mere end to år gammel

25.06.2021

De nominerede til årets køkkenpris er ...

Tre ud af fire nominerede til Danmarks bedste øko-køkken er medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet

For andet år uddeles Køkkenprisen til de offentlige køkkener i Danmark, der udmærker sig særligt indenfor arbejdet med økologiske råvarer. Af de fire nominerede køkkener har tre af dem medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet bag roret. Det drejer sig om Madservice Aalborg, Centralkøkkenet Sødisbakke samt Aarhus Universitetshospital/Cafe Øst. 

Årets nominerede er: 

Leder Hanne Melgaard Juul, Madservice Aalborg, Aalborg Ø
Køkkenleder Morten Mikkelsen, Centralkøkkenet Sødisbakke, Mariager
Ernæringsassistent Marianne Urbrand, Aarhus Universitetshospital/Cafe Øst, Aarhus N
Leder Mads Dreyer, Spisehusene, Oureskolerne, Oure

De fire kandidater til Køkkenprisen er først og fremmest udvalgt efter deres stærke økologiprofil, som kan være til inspiration for andre køkkener. Og så er der tale om køkkener, der har et ekstraordinært fokus på at lave god og velsmagende mad, hvor der er fokus på sæsonens økologiske råvarer og involvering af brugerne.

Køkkenprisen er et samarbejde mellem de faglige organisationer; Kost- og Ernæringsforbundet, FOA, Økologisk Landsforening og 3F, der organiserer de køkkenprofessionelle, samt Landbrug & Fødevarer.

Juryen besøger de nominerede køkkener i august, hvorefter vinderen vil blive præsenteret på den store branchedag ‘Fødevaredagen’, der afholdes 28. september på Hindsgavl Slot på Fyn.

Stort tillykke med nomineringen til de fire køkkener! 

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.