Køkken

BrancheFællesskaber for arbejdsmiljø

Kost og Ernæringsforbundet hører under BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Her deltager Kost og Ernæringsforbundet i en række forebyggelsesprojekter med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladserne inden for social- og sundhedsområdet.

På baggrund af projekterne udvikles der vejledninger, informationsmateriale og udbydes temamøder om forskellige arbejdsmiljøemner.

I den forbindelse er det vigtigt, at du som arbejdsmiljørepræsentant kontakter Kost og Ernæringsforbundet i tilfælde af uløste arbejdsmiljøproblemer på din arbejdsplads.

Ved fordelingen af projektmidler i BrancheFælleskabet vil Kost og Ernæringsforbundet arbejde for at disse uløste problemer kommer til at indgå i kommende arbejdsmiljøprojekter.

AMR-sider

Se alle
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.