Billede til artikler

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
Køkken

Arbejdsmiljøuddannelse

Arbejdsmiljørepræsentanten (AMR) skal deltage i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Arbejdsgiver skal udover den tilbyde AMR supplerende udannels
Køkken

Arbejdsmiljøorganisationen

Søg oplysninger om hvordan arbejdsmiljøorganisationen (AMO) er opbygget. Vær opmærksom på, om AMO er en del af en lokal MED-aftale.
Køkken

Anmeldelse af AMR

Valg eller genvalg til arbejdsmiljørerpræsentant skal anmeldes til Kost og Ernæringsforbundet.
Køkken

Vejledninger om arbejdsmiljø

Som arbejdsmiljørepræsentant har du behov for at finde information om arbejdsmiljøregler og vejledninger til at understøtte det forebyggende arbejdsmi
Køkken

Kost og Ernæringsforbundets arbejdsmiljøkursus

Kost og Ernæringsforbundet tilbyder et årligt arbejdsmiljøkursus af 1 dags varighed for nyvalgte og erfarne arbejdsmiljørepræsentanter.
Køkken

BrancheFællesskaber for arbejdsmiljø

Kost og Ernæringsforbundet hører under BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration
Køkken

Hvor kan jeg få hjælp?

Når der opstår problemer med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, har du som arbejdsmiljørepræsentant en lang række aktører, der kan hjælpe dig i arbej
Køkken

Honorering af arbejdsmiljøarbejdet

Arbejdsmiljørepræsentantens deltagelse i møder i arbejdsmiljøgruppen betragtes som almindeligt arbejde og indgår i arbejdstidsopgørelsen
Køkken

Arbejdsmiljøarbejdet i regionerne

Sæt arbejdsmiljøarbejdet på dagsordenen i din region. Vær med til at styrke arbejdsmiljøarbejdet i din region, bl.a. ved at deltage i og/eller tage in
Køkken

APV

Køkkenet skal udarbejde en skriftlig arbejdspladsvurdering (APV). Den skal revideres, når der sker ændringer i arbejdet, arbejdsmetoder og arbejdsproc
Køkken

Arbejdsmiljørepræsentant

Arbejdsmiljørepræsentantens rolle er at kontrollere arbejdsmiljøet til daglig. En af hovedopgaverne er at medvirke i APV. Valg af AMR skal anmeldes t
Køkken

Miniguide – Godt arbejdsmiljø fra A-Å

Få et hurtigt overblik over centrale og vigtige emner i arbejdsmiljøarbejdet
Køkken

Dit arbejdsmiljø

Du udsættes for mange forskellige påvirkninger på din arbejdsplads, der kan belaste dit arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt at der løbende forebygges.
OK21

Dialogen er vigtig

OK21: Pensionsordning til eleverne. En mere fleksibel arbejdstid. Og mere i løn. Plus efteruddannelse, der kan gøre os endnu klogere. Alt var i spil.
Sundhed

Gør det usynlige synligt

Arbejdsmiljø: Det ligger i håndelaget, i hverdagens rutiner og måden, vi får arbejdet organiseret på. Vi kan en masse sammen og hver for sig.
Sundhed og kost

TRIO gør en forskel

Arbejdsmiljø: En god TRIO skal have kerneopgaven i fokus. Det fremmer trivsel og engagement i arbejdet.
Sundhed og kost

Spring ud som hverdagsaktivist

Arbejdsmiljø: De er nysgerrige, går op i at skabe en god tone, og er der problemer, handler de frem for at vente på, at andre tager affære.
Sundhed og kost

Sygefraværet i det offentlige og det private er på samme niveau

Fravær: Nye tal for sygefraværet i 2018 viser, at niveauet for ansatte i kommuner og regioner er stabilt. Det gælder også ernæringsprofessionelle.
Vis mere