Uddannelse

4 gode grunde til at du skal videreuddanne dig

Du får ny viden, får styrket dine faglige og personlige kompetencer, og ikke mindst så forbliver du en værdifuld medarbejder.

Kost og Ernæringsforbundet har samlet 4 gode grunde til, hvorfor du bør tage en efter- eller videreuddannelse - til glæde for dig, din fremtid og din arbejdsplads.

 

1. Forbliv en værdifuld medarbejder 

Når arbejdsmarkedet udvikler sig, har det også betydning for din arbejdsplads og dine arbejdsopgaver og derfor udvikler dit job sig. Ny teknologi, nye arbejdsmetoder og nye jobfunktioner, betyder nye forventninger og krav til dine kompetencer. Og dem erhverver du dig gennem efter- og videreuddannelse. 
 

2. Få mere i løn 

Jo mere du uddanner dig, jo bedre er dine muligheder for at stige i løn. Med en efter- eller videreuddannelse erhverver du dig nye kompetencer, som skaber værdi for arbejdspladsen – og det giver gode argumenter til en lønforhandling.
 

3. Øg muligheden for at komme i job eller skifte job. 

En efter- eller videreuddannelse øger dine chancer for at få det job, du drømmer om. Uanset om du er i job og drømmer om et andet, eller du er ledig og på jobjagt.
 

4. Få mere ansvar

Efter- og videreuddannelse kan også hjælpe dig videre i det job, du har. Med flere kompetencer kommer muligheden for mere ansvar og andre arbejdsopgaver. Uddannelse er med andre ord din mulighed for at påvirke dit arbejde, så det bliver ved med at være interessant for dig.

Alt om videre- og efteruddannelse

Se alle
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.