forside

Udmeldelse

Der kan være mange grunde til, at du er endt på siden her. Vil du melde dig ud af Kost og Ernæringsforbundet, så hjælper vi dig naturligvis med det praktiske. Men vi er også nysgerrige på grunden til din udmeldelse.

Formelt skal udmeldelse ske med en måneds varsel til udgangen af en måned. Det betyder, at du betaler for den måned, hvor du skriftligt bekræfter din udmeldelse og den følgende måned.

Når du har forladt os, så husk, at du dermed også mister dine rettigheder hos os. Det betyder, at vi ikke kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude eller du bliver afskediget. Send dit ønske om udmeldelse med en kort beskrivelse af årsagen til post@kost.dk.

Er du blevet ledig eller gået på pension?

Du har mulighed for et nedsat kontingent, hvis du er blevet ledig, hvis din uddannelse er blevet forlænget eller hvis du er gået på pension. Kontakt Gitte Borup Hansen på gb@kost.dk eller 31 63 66 64.

Det kan du ikke, hvis du melder dig ud

Når din udmeldelse er trådt i kraft, mister du dine medlemsrettigheder:

  • Du kan ikke få hjælp og rådgivning fra Kost og Ernæringsforbundet i forbindelse med jobskifte, barsel, fyring, sygdom, forhandling af kontraktvilkår og lignende.
  • Du kan ikke længere deltage på medlemsvilkår i netværk, kurser og arrangementer udbudt af Kost og Ernæringsforbundet.
  • Du modtager ikke fagbladet Kost, Ernæring & Sundhed
  • Du kan ikke længere logge ind på kost.dk og benytte forbundets lønberegner.
  • Du kan ikke søge penge fra forbundets fonde og puljer.
  • Du kan ikke benytte forbundets kontante medlemsfordele, fx rabat på bøger og rejser, medlemskab af forbrugsforeningen samt den gratis erhvervsansvarsforsikring for selvstændige.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk