Kost, ernæring og sundhed

TR og rekruttering

Som tillidsrepræsentant møder du kollegaer, som du tænker burde være medlem. Du kan her på siden læse vores argumentpapirer, som klæder dig på til en samtale med ikke-medlemmer. Med forbundets hvervemappen i din hånd, er du klar til at give nye medlemmer en god introduktion til forbundet.

Mappen giver de nye og potentielle medlemmer et indblik i hvem Kost og Ernæringsforbundet er, hvad vi kæmper for og hvorfor det er vigtigt at blive en del af det faglige fællesskab. Få fat i hvervemappen ved at kontakte din regionsformand eller vores sekretariat.

Relevante links: 

Find din kollega i medlemssystemet 

Din regionsformand 

Rekruttering

Relaterede artikler

Viden og fag

Regler og retningslinjer for TR-valg (Kommunale og regionale område)

Regler og retningslinjer for TR-valg blandt kostfaglige kolleger på KOST’s overenskomst på det kommunale og regionale område.
Kost, ernæring og sundhed

Find din kollega i medlemssystemet

Kost og Ernæringsforbundets medlemssystem giver tillidsrepræsentanter mulighed for selvbetjening. Du kan finde stamoplysninger, og du kan få et overbl
Kost, ernæring og sundhed

Valg og anmeldelse af TR/suppleant eller medarbejderrepræsentant

Arbejdspladser med fem ansatte eller flere har ret til at vælge en tillidsrepræsentant og en suppleant pr. overenskomstgruppe.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Kontakt Allan Bresson - han er din TR-kontaktperson i Kost og Ernæringsforbundet. Men alle i sekretariatet kan selvfølgelig hjælpe dig.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone3163 6665

mailabr@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk