ok21
21.04.2021

OK21 Forlig er godkendt

Både Forhandlingsfællesskabet og arbejdsgivere har godkendt OK21-forlig

Forhandlingsfællesskab og arbejdsgivere godkender OK21

Forhandlingsfællesskabet og arbejdsgiverne i Kommunernes Landsforening og Danske Regioner har godkendt de OK21-forlig, der netop har været til urafstemning. Dermed er alle de nye offentlige overenskomster faldet på plads for medlemmerne i Kost og Ernæringsforbundet.

På det kommunale og regionale område har 39,9 procent af Kost og Ernæringsforbundets medlemmer stemt. Ud af disse har 94,2 procent stemt ”ja”, 2,8 procent har stemt ”nej” og 3,0 procent har afgivet en blank stemme.

På de kommunale og regionale område har Kost og Ernæringsforbundet forhandlet sammen med Sundhedskartellet. Det samlede resultatet af urafstemningen i Sundhedskartellet er ligeledes et ja. Det samlede antal ja-stemmer i Sundhedskartellet endte på 53,5 procent. Nej-stemmerne udgjorde 40,3 procent.

Dog har både medlemmerne i Dansk Sygeplejeråd og Radiograf Rådet stemt nej, og derfor skal de to organisationer og arbejdsgiverne nu drøfte den videre proces for deres vedkommende.På det statslige område har 27,8 procent af Kost og Ernæringsforbundets medlemmer deltaget i urafstemningen. Heraf har 94,4 procent stemt ”ja”, 0,8 procent har stemt ”nej”, og 4,8 procent har afgivet en blank stemme.

På det statslige område har 27,8 procent af Kost og Ernæringsforbundets medlemmer deltaget i urafstemningen. Heraf har 94,4 procent stemt ”ja”, 0,8 procent har stemt ”nej”, og 4,8 procent har afgivet en blank stemme. De samlede forlig på statens område er dermed faldet på plads.

ok21

OK21: De første lønstigninger er på vej

Overenskomsten er nu vedtaget og implementeringen er sat i gang for alle medlemmer af Kost og Ernæringsbundet.
Kost, ernæring og sundhed

OK21- resultat af urafstemning

Medlemmer bakker op om forlig på det kommunale, regionale og statslige område.
Sundhed og kost

Når lugte- og smagssansen forsvinder

Covid 19: Et af de meget udbredte symptomer på covid-19 er tabet af smags- og lugtesansen.
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk