ok21
OK21

29.01.2021

OK21: Der forhandles på livet løs

Overenskomstforhandlingerne for de mere end 800.000 offentligt ansatte (OK21) er i fuld gang. Forhandlerne på begge sider af bordet forventer en økonomisk ramme på det statslige område i næste uge.

Kost og Ernæringsforbundets forhandlingsdelegation knokler på livet løs for dine vilkår og dit arbejdsliv. Det sker på møder, få fysiske og i timevis bag computeren på Teams, Zoom osv., hvor de forhandler og diskuterer om alt fra økonomi til elever, seniorordninger og fuldtid.
Og bagved de store politiske drøftelser sidder en endnu større gruppe af sekretariatsmedarbejdere i de tekniske arbejdsgrupper, hvor udregninger og modeller gennemgås fra A-Z og fra Z-A. Det er det helt stor maskinrum, der danner grundlag for de politiske forhandlinger.Ghita Parry, Kost og Ernæringsforbundets formand, der leder den politiske del af forbundets forhandlinger, har følgende besked til forbundets medlemmer:

Vi er i fuld gang. Der forhandles nærmest dag og nat lige nu. Vi regner med, at tidsplanen holder, så der lander et resultat på statens område i næste uge. Derfor hold øje med din indbakke, dine sociale medier og kost.dk.
Desuden vil jeg gerne sende en stor tak til alle jer, der skriver/ringer til mig med spørgsmål og opbakning. Til alle jer, der deler og kommenterer på mine og forbundets opslag om OK21. Og til alle, jer, der hver dag yder en kæmpe stor indsats for befolkningens sundhed.

Resultatet på det statslige område forventes helt præcist at falde på plads natten til fredag d. 5. februar. Herefter forventes de kommunale og regionale områder at falde på plads i løbet af februar måned.

ligeløn

Pressemeddelelse: Konflikt gør ikke op med ulige løn

Ghita Parry: En sygeplejerske- og radiografstrejke kommer ikke til at gøre op med de skæve aflønninger i de kvindedominerede fag i den offentlige sektor.
ghita

OK21 efter mæglingsforslag: Vores aftaler står stadig ved magt

De nye overenskomster for Kost og Ernæringsforbundets medlemmer bliver ikke påvirket af den nye mæglingsskitse, som blev præsenteret tirsdag.
ok21

OK21: De første lønstigninger er på vej

Overenskomsten er nu vedtaget og implementeringen er sat i gang for alle medlemmer af Kost og Ernæringsbundet.
Se alle

Har du spørgsmål?

Kontakt

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk