Kvinde studerer
OK18

17.12.2020

Ny indsats vil understøtte masteruddannelser for ansatte i staten

Statsansatte på CO10-overenskomst har mulighed for tilskud til at understøtte masteruddannelser fra den 4 januar 2021 og frem til 31 marts 2021.

I den periode er det muligt at søge op til 50.000 kr. til masteruddannelser mod tidligere 30.000 kr. Masteruddannelser er generelt dyrere end akademi- og diplomuddannelser.

Parterne i Den Statslige Kompetencefond ønsker at bidrage til, at de ansatte udvikler kompetencer kontinuerligt gennem hele arbejdslivet.

Efter- og videreuddannelse spiller en vigtig rolle i forhold til at fastholde medarbejdere i deres job – og til at skabe uddannelses- og karriereforløb, der gør det muligt, at medarbejderen har de kompetencer, der kræves for at bidrage til udviklingen på arbejdsmarkedet.
Efter- og videreuddannelse giver også et stærkt grundlag for beskæftigelse. I takt med den stigende levealder, så skal vi også blive længere på arbejdsmarkedet også her spiller det en rolle, at dine kompetencer er opkvalificeret.

Den nye indsats glæder også Kost og Ernæringsforbundets formand, Ghita Parry, som udtaler:

Jeg håber, at vores medlemmer på de statslige arbejdspladser vil se på den her mulighed. For det er jo en mulighed, når du kan få øget støtte til din master. Vi værdsætter alle initiativer, som gør det muligt for forbundets medlemmer at gøre sig klogere gennem enten efter- eller videreuddannelse

Ordningen gælder især for professionsbachelorer i ernæring og sundhed omfattet af CO-10- overenskomsten.

Læs mere om den her

Relateret indhold

Uddannelse

100 millioner skal hjælpe studerende på blandt andet professionshøjskolerne

Ny politisk aftale betyder, at der afsat 100 millioner kroner til ekstra tiltag og undervisning til uddannelsesinstitutioner...
Studieliv

Huskeliste til studerende

Her er en huskeliste til dig, der har (lidt over) et år tilbage af uddannelsen.
Kost, ernæring og sundhed

Trainee-forløb for nyuddannede

Som nyuddannet professionsbachelor, ernæringsteknolog eller kandidat har du mulighed for at kombinere 4 ugers virksomhedspraktik med et opkvalificeren
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk