AI genereret billede grantræer og julekugle
21.11.2023

Medlemsfordel: Julen kan blive billigere med PlusKort

Som medlem i Kost og Ernæringsforbundet har du adgang til PlusKort, som giver en lang række rabatter på alt fra julegaver til oplevelser.

Julen står for døren med hygge og gode stunder. Men som det hedder i sangen ’Højt fra træets grønne top’, så varer julen længe og koster mange penge.

Med PlusKort er der mulighed for at finde rabatter hos butikker, webshops, forlystelsesparker og meget andet, der både kan give ekstra råderum i hverdagen og på julebudgettet. Her får du et par gode idéer, og finder du ikke det, du søger, kan du altid finde mere inspiration på pluskort.dk eller i PlusKort appen.

Skal der være bløde pakker under træet, er det oplagt at undersøge de mange rabatter, du kan få hos et bredt udvalg af populære onlineshops og fysiske tøjbutikker.

 

Hos Zalando får du 10 % på gavekort, som du kan bruge oveni udsalg og kampagner på tøj, sko og andet fra flere tusinde brands.

Gavekort med rabat kan du også få til H&M via Gifted appen med 6% PlusKort rabat. Gavekortet kan du bruge hos H&M på tøj, makeup og tilbehør til hele familien.

Det populære fashionbrand NA-KD er populært blandt unge. Her kan du spare 10%.

Hos Gina Tricot får du også 10 %.

Hos Tøjeksperten, hvor du får 4% rabat med dit PlusKort  Her finder du et bredt udvalg af danske og internationale designerbrands som Lindbergh, Bison, Tommy Hilfiger, JBS, Superdry og Morgan. 

Hos Adidas finder du lækkert sportstøj og -sko, og du får 25% rabat

Skal der købes ind til familiens yngste, så kan du få 5% hos Luksusbaby.dk

Forlæng magien med oplevelser
Er du i tvivl om, hvilken gave du skal købe, er et gavekort til en spændende og mindeværdig oplevelse altid en god idé.

Tænk ud af boksen med Smartbox. Her kan du få 15% på et gavekort til alt fra en lækker middag eller spadag.

Hos GoDream sparer du op til 15% på langt de fleste oplevelser.

Og hos Ticketmaster får du 4% rabat på gavekort via Gifted appen, hvor du kan vælge imellem tusindvis af arrangementer fx koncerter, festivaler, comedy shows og meget andet.

Kom i julestemning med PlusKort rabat
Med PlusKort får du rabat på entré og turpas hos Tivoli, hvor du kan nyde stemningen i den traditionsrige gamle fra den 19. november til 31. december 2023. 

Du kan også komme i julehumør hos Tivoli Friheden. Her kan du spare op til 20% fra den 18. november til 30. december 2023.

Alternativt er en tur i LEGOLAND® og med PlusKort får du op til 43% rabat. Der er jul i LEGOLAND® fra den 24. november til 31. december 2023.

Vind præmier for over 145.000 kr. i PlusJulekalenderen
Du kan nu tilmelde dig og deltage i PlusKort Julekalenderen. Her kan du hver dag vinde flotte præmier fra 1.- 24. december 2023. Årets hovedpræmie er et gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr., og PlusKort donerer 1 kr. pr. deltager til Dansk Folkehjælps Julehjælp, så spil med og støt samtidig en god sag. Klik ind og vær med her.

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app. Med appen kan du se partnere nær dig, ligesom du kan søge på produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Læs mere og hent appen her .

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.