Jahviny Thangarajah
03.11.2023

”Jeg er stolt af at have været med til at oplære dig”

Jahviny Thangarajah gav stort skulderklap til Centralkøkkenet på AUH ved at indstille dem til prisen som ’Årets Læreplads’

Det vil nok være en overvældende oplevelse for de fleste 16-årige at træde ind på en arbejdsplads med over 100 ’voksne’ kolleger. Det var det i hvert fald for Jahviny Thangarajah, da hun begyndte som elev i centralkøkkenet på AUH. Men i dag har hun kun lovord om sin arbejdsplads.

”Jeg er aldrig blevet set ned på, og er blevet behandlet som en ligeværdig hele tiden. Det er så rart at mærke, at de passer på en”, fortæller hun.

Jahviny Thangarajah er  glad for sin læreplads, at hun og en medstuderende indstillede centralkøkkenet på AUH til prisen som ’Årets Læreplads’. Og køkkenet vandt den lokale pris fra Aarhus Tech.

”Det er styr på tingene. Fra første dag har der været en klar plan for, hvad jeg skulle lære og hvornår. Den klare struktur har givet mig en tryghed i min uddannelse”, roser Jahviny Thangarajah.

 

Jahviny Thangarajah sammen med kolleger fra Centralkøkkenet på AUH. Foto: Aarhus Tech

I sin indstilling af Centralkøkkenet satte hun flere ord på kollegernes betydning: 

”Kollegerne er ALTID klar til hjælpe, hvis man har brug for det. Er man tryg ved opgaven, giver de også en mulighed for at arbejde alene, så man kan udvikle og forbedre sig. Jeg kan som elev mærke, at mine kolleger ønsker mig det bedste og gerne vil oplære mig på den bedst mulige måde. Det sødeste nogen har sagt til mig på arbejdet er: ”Jeg er stolt af at have været med til at oplære dig”. Det er en vidunderlig følelse at høre ens kollegaer sige sådan”, hedder det i indstillingen.

Udover de gode kolleger, så er Jahviny Thangarajah også rigtig glad for selve uddannelsen.

”Det er en virkelig fed uddannelse. Vi lærer at lave mad til mange med forskellige behov. Vi har alle diæter på sygehuset”, slutter hun.

Til sommer afslutter Jahviny Thangarajah sin uddannelse.  

PS. Desværre måtte Centralkøkkenet på AUH nøjes med at vinde den lokale pris, og gik ikke videre til finalen om at blive Danmarks bedste læreplads.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.