ghita
15.04.2021

Ghita Parry træder ind i Madkulturens bestyrelse

Formanden skal sammen med resten af bestyrelsen arbejde for at danskernes madkultur og -vaner flytter sig i en bæredygtig retning.

Madkulturen opruster sin bestyrelse med tre nye medlemmer, der kan være med til at sætte madkultur og hverdagsmaden på dagsordenen. Udover Ghita Parry tiltræder også landedirektør i Arla Helle Müller Petersen, og journalist og foredragsholder Signe Wenneberg.

Madkulturen har i ti år været med til at skabe viden om mad- og måltidskultur, og for at få danskerne til at overveje deres kostvaner til gavn for vores sundhed og for klimaet. En dagsorden, mange af Kost og Ernæringsforbundets medlemmer allerede er optagede af i deres daglige arbejde.

Fødevareminister er glad for udnævnelsen af de nye bestyrelsesmedlemmer:

Det har været en prioritet for mig at udpege bestyrelsesmedlemmer med solide kompetencer inden for klima og bæredygtighed, som kan nå ud til den brede befolkning. Med en stærk bestyrelse står Madkulturen nu godt rustet til også at skabe synlige resultater i de kommende ti år

De sidder i Madkulturens bestyrelse

  • Fie Hansen-Hoeck, formand. Producters og Fooducer, direktør og ejer
  • Anthony Aconis. Fireball, direktør.
  • Carsten Kjær Joensen. Erhvervsministeriet, kontorchef.
  • Charlotte Bach Thomassen. DGI, Landsformand
  • Charlotte Rønhoff. Rådet for Børns Læring, formand.
  • Leif Wilson Laustsen. Danske Slagtermestre og FødevareDanmark, formand.
  • Lisbeth Dalgaard. Dalgaard Supermarked Hørsholm, ejer, og Dansk Arbejdsgiverforening, formand.
  • Paolo Drostby. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, kontorchef.
  • Susanne Hovmand-Simonsen. Ejer, landbruget Knuthenlund.
  • Trine Hahnemann. Hahnemanns Køkken, ejer, kogebogsforfatter mv.
sundhed er en ret

Ambitiøs konsulent med juridisk tæft og ønske om at gøre en forskel

Kost og Ernæringsforbundet søger en dygtig og engageret konsulent til vores Forhandlingsafdeling.
strategi

Strategi 2025: Vi giver næring til et sundere Danmark

Banen er kridtet op. Fire mærkesager skal sætte retningen for Kost og Ernæringsforbundet de næste fire år frem mod 2025.
Kost, ernæring og sundhed

Det mener vi: Vi giver næring til et sundere Danmark

Mad giver livsvigtig energi, er forudsætningen for, at vores børn udvikler sig, og giver livskvalitet for vore ældre. Den rette mad forebygger sygdomm
Se alle

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk