
Fødevarestyrelsen vil mindske risiko for kontaminering af fødevarer
Fra august til december gennemfører Fødevarestyrelsen en kontrolkampagne, hvor det skal sikres, at fødevarevirksomheder, som håndterer animalske produkter, har den korrekte autorisation.
For at undgå risiko for kontaminering af fødevarerne, skal virksomhederne sikre, at flow af fødevarer, udstyr og personale er sammenhængende. Krydset mellem råvarer, færdigvarer, udstyr, affald og personale skal ikke udgøre en potentiel kontamineringsfare.
Autorisationen af en fødevarevirksomhed betyder, at Fødevarestyrelsens kan godkende, at virksomhedens indretning, risikoanalyse og egenkontrol opfylder reglerne. Hvis der bliver bygget om eller der sker andre ændringer i produktionen, kræver det en ny autorisation.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.