Dansk Vegetarisk Ernæringskonference_2023
03.06.2023

FaKD var på podiet til Dansk Vegetarisk Forenings ernæringskonferencer for sundhedsprofessionelle

Dansk Vegetarisk Forening afholdte i sidste uge to ernæringskonferencer for sundhedsprofessionelle. FaKD var inviteret på panelpodiet foran de mange hundrede deltager.

Det var en rigtig festligt aften i København sammen med en masse som brænder for sundhed og ernæring- og klimaet.

Lægerne mangler os i deres værktøjskasse til at hjælpe ordentligt med ernærings- og diætbehandling. Vi håber på, at det samarbejde kan blive mere smidigt, hvis ernæringen skal have en mere central plads frem for medicin- både som behandling og som forebyggelse.

Selvom ernæring ”bare er mad” kan vi ikke komme udenom, at det er komplekst og kræver en vis faglighed, når der skal rådgives om det- og i forhold til hvem vi sidder overfor.

Det var en spændende eftermiddag i Århus med en god snak og mange vinkler på, hvordan vi får talt en kost med flere grøntsager, frugter, nødder, korn og bælgfrugter ind i danskernes hjerter - og hvad vi skal være særligt opmærksomme på ift. de patienter og borgere, som lever vegansk, vegetarisk og fleksitarisk.

Spændende med en god snak og mange vinkler på, vad vi skal være særligt opmærksomme på ift. de patienter og borgere, som lever vegansk, vegetarisk og fleksitarisk
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.