Mød 5 ernæringsassistenter

Derfor skal du blive ernæringsassistent

"Jeg har altid været meget interesseret i mad". Glæden ved at lave mad er nemlig det vigtigste for at blive en god ernæringsassistent. Resten kan du lære. Mød fem ernæringsassistenter og hør, hvorfor de har valgt uddannelsen.

Du vil gerne have normale arbejdstider

LINE: Jeg har altid været meget interesseret i mad. Arbejdstiderne som kok passer ikke med min hverdag, men som ernæringsassistent får jeg mulighed for at lave super lækker mad, og arbejder på normale tidspunkter.

Du er vild med at lave mad

MICHELLE: Du skal blive ernæringsassistent, hvis du er vild med at lave mad og gerne vil være din egen chef. Som Kostfaglig Eneansvarlig i en daginstitution er jeg min egen chef. Og det er mig, der laver maden til børnene.

Du er nysgerrig på, hvad mad kan

ASGER: Mad er noget vi alle sammen har brug for. Det er noget, der indgår i alles hverdag – hele tiden. Så hvis du er nysgerrig på, hvad det du spiser har af betydning, så skal du vælge uddannelsen som ernæringsassistent.

Du ønsker gode jobmuligheder

PER: Du skal vælge den her uddannelse, hvis du kan lide at lave mad, og hvis du har kærligheden til maden. Du har også mange gode jobmuligheder.

Du interesser dig for økologi og bæredygtighed

CHRISTINA: Er du kreativ og vild med mad? Så skal du blive ernæringsassistent. Du kommer til at arbejde med håndværk, og du får muligheder for at finde på løsninger om økologi og bæredygtighed.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.