corona

14.05.2020

Ansatte i regionerne vender tilbage til normale vagtplaner

Det skyldes, at Corona-pandemien er stabiliseret i Danmark. Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har derfor udsendt en fælles tilkendegivelse om situationen på det regionale arbejdsmarked.

Parterne er blevet enige om, at man i forhold til planlægning af tilstedeværelse af medarbejdere kan vende tilbage til almindelige planlægningsperioder og fremmødeplaner, og at dette selvfølgelig fortsat skal ske efter gældende overenskomster og aftaler.

Det betyder også, at fælleserklæringen mellem Forhandlingsfællesskabet og Danske Regioner af 17. marts 2020 er trådt ud af kraft.

Den nye tilkendegivelse afspejler den aktuelle situation, hvor Danmark har fået stabiliseret omfanget af indlagte med Corona, og hvor sundhedsvæsenet er ved at vende tilbage til normal aktivitet.

Dog er parterne er enige om, at skulle der opstår en situation, hvor behandling af smittede med Corona udvikler sig hurtigere end det er muligt at tage højde for i planlægningen, så er de begge klar til igen at se på grundlaget for de ansattes arbejdssituation.

Link til fælleserklæringen.

corona

Genåbning af spisesteder: Se reglerne her

Den 21. april genåbner spisesteder og restauranter med krav om bordreservation og coronapas.
ligestilling

Ledelse: Skab ligestilling − også på kvinde-arbejdspladsen

Køn: Ligestilling − er det overhovedet relevant at tale om på arbejdspladser, hvor størstedelen af personalet består af kvinder?
corona

Forbundets corona-helte

Det strømmede ind med mails og henvendelser, da Kost og Ernæringsforbundet efterlyste medlemmer, der har gjort en helt særlig indsats i covid-19-året.
Se alle

Har du spørgsmål?

Kontakt

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk