Kost, ernæring og sundhed
02.03.2021

Netværk for selvstændige og freelancere

Kom med i vores netværk for selvstændige og freelancere og bliv klogere på fx markedsføring og design af ydelser og produkter.

Netværksmøder

Som deltager i vores netværk for selvstændige og freelancere kan du styrke dit professionelle virke gennem sparring og vidensdeling med andre selvstændige. Der afholdes fire netværksmøder årligt med fokus på emner som markedsføring, administration og design af ydelser og produkter. Hvert netværksmøde introduceres af en oplægsholder, der leverer viden og inspiration om et relevant emne og følges op af faciliteret diskussion blandt netværkets deltagere.

Netværket er både for dig, der allerede arbejder som selvstændig eller freelancer, og for dig der har aktuelle planer om at starte op. Deltagelse i netværksmøderne er gratis, men forudsætter, at du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet og tilmeldt netværket.

Tilmelding til netværket

Tilmeld dig ved at skrive til Charlotte Knudsen på ck@kost.dk med dit fulde navn samt din postadresse eller dit medlemsnummer.

Tilmeldingen forudsætter, at du er medlem af forbundet, og at du løser opgaver som selvstændig eller freelancer - eller planlægger at gøre dette inden for de næste tolv måneder. Du kan både deltage i netværket, hvis du har Fuldt medlemskab, medlemskab som elev eller studerende - eller hvis du har interessemedlemskab. 

Har du spørgsmål?

Kontakt

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk