Køkken

Medlemskab for dig der er i job

Vi er meget mere end en fagforening. Vi er frontkæmper for det professionelle arbejde, du laver hver dag. Og selvfølgelig hjælper vi dig også med gode råd og juridisk bistand, hvis du en dag skulle få brug for det.

Alt det du forventer - og mere til

Meget mere end en fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks største netværk inden for dit fag. Sund kost er en menneskeret. Og hver dag kæmper vi for smagfuld og god ernæring for hundredtusindvis af mennesker på hospitalerne, plejehjemmene, kantinerne, daginstitutionerne og mange andre steder.

Men vi er også en fagforening

Vi forhandler dine overenskomster og sikrer løn og arbejdsvilkår for 8.500 mennesker i branchen. Derfor har vi også den specialviden og indflydelse, der skal til for at hjælpe dig i dit arbejdsliv. Både når du er nysgerrig og har spørgsmål. Og kommer du i knibe på jobbet, så hjælper vi dig.

Og en fordelsklub med tilbud

Billige rejser? En fair forsikring uden noget med småt? Eller spar penge hver gang du handler? Sammen har vi musklerne til at lave gode aftaler, som du og alle andre medlemmer får gavn af. 

Jeg ved, at jeg har forbundet i ryggen, hvis der er brug for det. Og så nyder jeg godt af alle de aktiviteter, de tilbyder, så for mig er det helt naturligt at være medlem.

Kan vi hjælpe dig?

Få sikkerhedsnet, faglig sparring og rådgivning

Skriv navn og nummer, så ringer vi dig op

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Træk det fra i skat

Et medlemskab koster 470,- kr. om måneden for alle ansatte (ca. 345,- kr. efter skat), uanset om du arbejder i staten, regionen eller den private sektor. Vi skal nok indberette det til skattevæsnet.

Er du allerede medlem af en fagforening og en a-kasse?

Hvis du allerede er medlem af en fagforening og en anden a-kasse end FTFa, så skal du have overflyttet dit medlemsskab. Du kan overflytte dit medlemskab på denne side.

Har du allerede besluttet dig?

Ja, tak jeg vil gerne meldes ind

Du kan vælge selv at melde dig ind på vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er din interesseorganisation og fagforening, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed. Vi er Danmarks største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi forhandler bl.a. din løn og arbejdsvilkår, rådgiver dig om arbejdsliv og karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold samt sparring, hvis du gerne vil have nye udfordringer.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig – og ingen andre. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet - og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine kollegers rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer, og medlemmerne er dig og dine kolleger.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.