Køkken

Medlemskab for dig der er i job

Vi er meget mere end en fagforening. Vi er frontkæmper for det professionelle arbejde, du laver hver dag. Og selvfølgelig hjælper vi dig også med gode råd og juridisk bistand, hvis du en dag skulle få brug for det.

Danmarks eneste fagforening kun for ernæringsprofessionelle  

Kost og Ernæringsforbundet hjælper dig og 8.500 andre medlemmer med at få det arbejdsliv, du drømmer om.  

Vi forhandler en række private og offentlige overenskomster og sikrer, at du får den rigtige løn og ordentlige arbejdsvilkår.  

Vi hjælper dig, hvis du kommer i knibe på jobbet. Vores forhandlingskonsulenter står klar til at hjælpe med f.eks. din ansættelseskontrakt, hvis du skal forhandle løn, bliver opsagt, bliver syg eller skal på barsel. 

Vi er frontkæmper for dit fag og holder dig opdateret  

Behovet for faglig sparring og udvikling kan være stort og med mange indgange. Men lige meget, hvilken problemstilling du står med, så er der hjælp at hente. For Kost og Ernæringsforbundet hjælper dig med faglig sparring og udvikling af dit arbejdsliv.  

Som medlem får du inspiration, faglig viden og du kan udvide dit netværk på et af vores mange arrangementer. Kommer du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til - så giver vores karriererådgivere dig redskaber og gode råd til at komme tættere på drømmejobbet.  

Du får også et fagblad, som stiller skarpt på dit fagområde med masser af inspiration og viden, og holder dig up-to-date med den faglige og politiske udvikling. 

Masser af fordele og rabatter  

Det er rart at spare penge. Så gør brug af dine medlemsfordele:  

  • Bonus i 4.500 butikker med Forbrugsforeningen  

  • En billig og god forsikring hos Bauta (Bedst i test)  

  • Gratis onlinekurser fra AOF  

  • 30% rabat på fagbøger, studiebøger, kogebøger mv. 

Hvad koster det at være medlem?

Et medlemskab koster 470,- kr. om måneden for alle ansatte (ca. 345,- kr. efter skat), uanset om du arbejder i staten, regionen eller den private sektor. Vi skal nok indberette det til skattevæsnet.

Jeg ved, at jeg har forbundet i ryggen, hvis der er brug for det. Og så nyder jeg godt af alle de aktiviteter, de tilbyder, så for mig er det helt naturligt at være medlem.

Meld dig ind her

Du kan vælge selv at melde dig ind på vores tilmeldingsside, eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Hvis vi ikke kan få fat på dig, sender vi dig en mail.

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Kan vi hjælpe dig?

Få sikkerhedsnet, faglig sparring og rådgivning

Skriv navn og nummer, så ringer vi dig op

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk

Mere om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er din interesseorganisation og fagforening, hvis du arbejder med kost, ernæring og sundhed. Vi er Danmarks største faglige forbund for ernæringsprofessionelle. Vi forhandler bl.a. din løn og arbejdsvilkår, rådgiver dig om arbejdsliv og karriere. Du får juridisk bistand og personlig rådgivning om løn og ansættelsesforhold samt sparring, hvis du gerne vil have nye udfordringer.

Hos Kost og Ernæringsforbundet er du i centrum, vi er her for at hjælpe dig – og ingen andre. Vi varetager dine interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet. Du spiller en afgørende rolle i velfærdssamfundet – både for den enkelte borgers sundhed, trivsel og livskvalitet - og for folkesundheden. 

Kost og Ernæringsforbundet er en medlemsorganisation, det betyder, at vi står til din og dine kollegers rådighed og svarer rigtig gerne på jeres spørgsmål. Medlemmerne bestemmer, og medlemmerne er dig og dine kolleger.

I Kost og Ernæringsforbundet ved vi, at sund kost og god ernæring er afgørende for, at mennesker kan vokse op, udvikle sig og trives. Du har derfor en livsvigtig opgave med at give borgerne velsmagende og nærende mad.

I Kost og Ernæringsforbundet ønsker vi et sundt og levende samfund, hvor alle har de bedste betingelser for at udfolde sig. Derfor er vi stolte over hver dag, året rundt at bidrage med sundhed, styrke og livskvalitet til danskere i alle aldre.