Kurser og arrangementer

Karriererådgivning

Står du i overvejelser om at skifte job? Er du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til? Eller ønsker du generel sparring på andre karrieremæssige overvejelser?

Du får redskaber og råd til at komme tættere på drømmejobbet

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du få sparring på dine karrieremuligheder

Det er ganske simpelt. Du booker en tid på karriereraadgivning@kost.dk. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, så må du gerne fortælle lidt om: Nuværende arbejdsplads og stilling, Hvilken uge du ønsker, at samtalen skal afholdes i og give os et telefonnummer, vi kan træffe dig på.

Du er velkommen til at skrive, hvis der er områder, du særlig søger rådgivning om -  f.eks. generel karriereafklaring, jobskifte, kompetenceudvikling, ny på arbejdsmarkedet, lederudvikling.


Herefter bliver du ringet op af en af forbundets dygtige konsulenter.

Med karriererådgivning bliver du klædt på til at tage dit næste skridt

Du kan have været på arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid og overvejer at søge nye udfordringer eller måske at blive leder. Du kan også være nyuddannet eller ledig og have brug for en snak om dine jobmuligheder. Måske du er leder og er i overvejelser om næste skridt i din lederkarriere.
Uanset hvor du er i dit arbejdsliv har du mulighed for at få personlig rådgivning og karrieresparring hos vores konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig videre frem til en beslutning om næste skridt i dit arbejdsliv.

Redskaber til karriereplanlægning

Hvis du vil arbejde videre på egen hånd med at afklare din karriere og dit arbejdsliv kan du finde inspiration og nogle simple redskaber til din karriereplanlægning nedenfor. Du kan bruge materialerne til at følge op på en karrieresamtale, få struktur på dine overvejelser eller i forbindelse med en jobsamtale.

STARK: En metode til at vælge job og karriere

Metoden tager afsæt i en opfordring til at hente forskellige positive situationer fra dit arbejdsliv frem fra hukommelsen og genfortælle dem for dig selv. Ideen er at minde dig om, hvad der giver dig arbejdsglæde og bruge dine erfaringer til at tegne et billede af dit ønskejob.

Du kan hente STARK metoden her

HANDLINGSPLANEN omsætter dine overvejelser til konkrete handlinger

For at sætte skub i dine overvejelser og planer for dit næste karriereskridt, kan du lave en handlingsplan. Handlingsplanen skal vise dig, hvad du vil gøre, hvorfor, med hvem, hvordan og hvornår. På den måde forpligter du dig selv til at omsætte dine overvejelser til handlinger og få mere struktur på dine overvejelser om karriere og evt. jobskifte.

Du finder et skema til en handlingsplan her:

MINE KOMPETENCER hjælper dig til at finde frem til dine kompetencer   

En lang liste over kompetencer, faglige, sociale og personlige (fra folderen Min profil) kan gøre dig mere skarp på, hvilke kompetencer du særligt trækker på i løsningen af forskellige typer arbejdsopgaver. Når du kender dine egne kompetencer godt, kan du bedre udnytte dem og reklamere for dem f.eks. i en jobansøgning. Du vil måske også opdage, at der er kompetencer, du mangler og må finde ud af at skaffe dig.

Hent oversigten over kompetencer her:

Vi sidder klar ved telefonerne

Ring til os

Vores åbningstider er mandag - onsdag fra kl. 8.30 - 15.00, torsdag 8.30 - 17.00. Fredag 8.30 - 13.30.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31636600

mailkarriereraadgivning@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk