Sundhed og kost

Fagbladet Kost, Ernæring og Sundhed

I forbundets fagblad Kost, Ernæring og Sundhed kan du finde inspiration til dit fag og følge med i forbundets mange arbejdsområder.

Seneste fagbladsartikler

ligestilling

Ledelse: Skab ligestilling − også på kvinde-arbejdspladsen

Køn: Ligestilling − er det overhovedet relevant at tale om på arbejdspladser, hvor størstedelen af personalet består af kvinder?
bæredygtighed

Bæredygtighed i medvind

Ambitioner: Kost og Ernæringsforbundets medlemmer knokler derudaf for at gøre de professionelle køkkener mere bæredygtige.
Sundhed og kost

Sverige fører stort − hvordan får vi mere økologi i de offentlige køkkener?

Rapport: 39 procent versus 22 procent. Vi opfatter Danmark som et forgangsland, når det kommer til at indføre økologi.
profil

Maddannelse i babyhøjde

Profil: Signe Severin søsatte for et år siden online-universet Karlas Køkken, hvor hun giver nybagte forældre tips og madopskrifter.
corona

Forbundets corona-helte

Det strømmede ind med mails og henvendelser, da Kost og Ernæringsforbundet efterlyste medlemmer, der har gjort en helt særlig indsats i covid-19-året.
Sundhed og kost

Laver mad ud fra forsigtighedsprincippet

Kantineleder Brian Glenn Pedersen holder sig til velafprøvede opskrifter, når han laver mad til børnene på Søndervangskolen i Viby J.
Sundhed og kost

Når lugte- og smagssansen forsvinder

Covid 19: Et af de meget udbredte symptomer på covid-19 er tabet af smags- og lugtesansen.
ghita

En formands dagbog under OK-forhandlinger

Der er ikke plads til meget andet i kalenderen hos en formand i fagbevægelsen, når den står på overenskomstforhandlinger.
Sundhed og kost

OK21: Fremgang trods en svær tid

Aftale: Kost og Ernæringsforbundets medlemmer kan se frem til lønfremgang.
Se alle

Fagbladet

Kost, Ernæring og Sundhed er medlemmernes blad

Uanset om du er ernæringsprofessionel på et plejehjem, kantineleder en skole, klinisk diætist i det lokale sundhedshus, selvstændig eller noget helt andet, kan du i forbundets fagblad Kost, Ernæring og Sundhed finde inspiration og blive klogere på din egne arbejdsopgaver og ikke mindst for indblik i, hvad de øvrige medlemmer beskæftiger sig med og suge til dig af erfaring og viden på tværs af sektorer og beskæftigelse.

I fagbladet kan du også følge med i det arbejde, forbundet lægger i at sikre, at sundhed er en ret for alle, ligesom vi fortæller om, hvordan forbundet hjælper medlemmer på organisatorisk og individuelt plan.

Med andre ord er Kost, Ernæring og Sundhed et forum, hvor vi også kan dyrke det fællesskab, der er på tværs af forbundets mange medlemmer.

Annoncering

Er du interesseret i at annoncere eller ønsker du yderligere information om annoncer i Kost, ernæring & sundhed, så kontakt venligst:

Hanne Qvistgaard
Rosendahls Mediaservice
Direkte: 76 10 11 42
Mobil: 21 21 43 39
hq@rosendahls.dk

annonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farvetillæg
Alle priser er inkl. farver

Indstik
Indhent venligst tilbud hos Rosendahl Mediaservice

Rabatter

Gentagelsesrabat
4  indrykninger 10 %
8  indrykninger 15 %

Særplacering +10 %

Al rabat forudsætter samlet bestilling, og at annoncerne indrykkes inden for 12 måneder.

Annoncemateriale

Annoncemateriale til print skal leveres som trykklar PDF
(min.300 dpi, CMYK). Materialet kan sendes til Rosendahl Mediaservice på
mediaservice@rosendahls.dk

Oplag

Kontrolleret af DMO- Danske Mediers Oplagskontrol i 2018-2019:
Distribueret oplag i alt.......................................................... 8.805

Deadlines
Nummer Udkommer Indlæg Annoncer
1 05. februar 04. januar 12. januar
2 12. marts 8. februar 16. februar
3 29. april 22. marts 6. april
4 11.juni 10. maj 18. maj
5 13. august 12. juli 20. juli
6 17. september 16. august 24. august
7 22. oktober 20. september 28. september
8 10. december 8. november 16. november