Sundhed og kost

Fagbladet Kost, Ernæring og Sundhed

I forbundets fagblad Kost, Ernæring og Sundhed kan du finde inspiration til dit fag og følge med i forbundets mange arbejdsområder.

Seneste fagbladsartikler

Månedens opskrift

Månedens opskrift: Guldnål-ret

Julie Høyer Rasmussen har lavet månedens opskrifter, der også kan findes på hendes blog, gastromor.dk.
fagligt løft med fokus på smag

Fagligt løft med fokus på smag

Efteruddannelse: I Fælleskøkkenet i Sakskøbing smagte samme ret vidt forskelligt fra uge til uge.
Hvordan har du det, kære leder

Hvordan har du det, kære leder?

Corona: Ledernes trivsel har ikke stået forrest i pande-lapperne hos ret mange under corona, hvor alles blikke, energi og kræfter har været rettet mod
Svær overvægt

EU: Svær overvægt skal anerkendes som kronisk sygdom

Sundhed: Diætister og professionsbachelorer i sundhed og ernæring skal fylde meget mere i forhold til mennesker med svær overvægt, siger Pernille Weis
Fagudvalg skal fremme økologi det offentlige

Fagudvalg skal fremme økologi i det offentlige

Økologi: Selvom der kan være god økonomi i at omlægge til økologi for køkkener, sakker især de offentlige køkkener bagud.
MasterChef deltager

MasterChef har styrket mig fagligt og personligt

Profil: Jeg elsker at blive kastet ud på dybt vand og kan ikke blive udfordret nok, så selvfølgelig skulle jeg med i MasterChef-dysten, siger ernærin
Coronaen har fået skovlen under Aalborgs skoleboder

Coronaen har fået skovlen under Aalborgs skoleboder

Skolemad: Skolebestyrelser i Aalborg Kommune skærer i adgangen til nærende måltider i skoletiden.
Bæredygtigt

Køkkener kan rykke på CO2

Bæredygtigt: Inden 2025 skal offentlige køkkener have reduceret deres CO2-aftryk fra indkøbte fødevarer med 25 procent, lyder det i Kost og Ernæringsf
ghita

Leder: Kurs mod grønnere køkkener

Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere forbundets nye udspil til, hvordan vi gør de offentlige køkkener mere bæredygtige.
Se alle

Fagbladet

Kost, Ernæring og Sundhed er medlemmernes blad

Uanset om du er ernæringsprofessionel på et plejehjem, kantineleder en skole, klinisk diætist i det lokale sundhedshus, selvstændig eller noget helt andet, kan du i forbundets fagblad Kost, Ernæring og Sundhed finde inspiration og blive klogere på din egne arbejdsopgaver og ikke mindst for indblik i, hvad de øvrige medlemmer beskæftiger sig med og suge til dig af erfaring og viden på tværs af sektorer og beskæftigelse.

I fagbladet kan du også følge med i det arbejde, forbundet lægger i at sikre, at sundhed er en ret for alle, ligesom vi fortæller om, hvordan forbundet hjælper medlemmer på organisatorisk og individuelt plan.

Med andre ord er Kost, Ernæring og Sundhed et forum, hvor vi også kan dyrke det fællesskab, der er på tværs af forbundets mange medlemmer.

Annoncering

Er du interesseret i at annoncere eller ønsker du yderligere information om annoncer i Kost, ernæring & sundhed, så kontakt venligst:

Hanne Qvistgaard
Rosendahls Mediaservice
Direkte: 76 10 11 42
Mobil: 21 21 43 39
hq@rosendahls.dk

annonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farvetillæg
Alle priser er inkl. farver

Indstik
Indhent venligst tilbud hos Rosendahl Mediaservice

Rabatter

Gentagelsesrabat
4  indrykninger 10 %
8  indrykninger 15 %

Særplacering +10 %

Al rabat forudsætter samlet bestilling, og at annoncerne indrykkes inden for 12 måneder.

Annoncemateriale

Annoncemateriale til print skal leveres som trykklar PDF
(min.300 dpi, CMYK). Materialet kan sendes til Rosendahl Mediaservice på
mediaservice@rosendahls.dk

Oplag

Kontrolleret af DMO- Danske Mediers Oplagskontrol i 2018-2019:
Distribueret oplag i alt.......................................................... 8.805

Deadlines
Nummer Udkommer Indlæg Annoncer
1 05. februar 04. januar 12. januar
2 12. marts 8. februar 16. februar
3 29. april 22. marts 6. april
4 11.juni 10. maj 18. maj
5 13. august 12. juli 20. juli
6 17. september 16. august 24. august
7 22. oktober 20. september 28. september
8 10. december 8. november 16. november