forside

Bliv medlem – fordi det giver mening for dig

Vi er meget mere end bare en hjælpende hånd, når det er gået galt. Vi er frontkæmper for det professionelle arbejde, du laver hver dag. Vi er et fagligt fælleskab, som sætter dagsordenen om kost, ernæring og sundhed.

Og selvfølgelig hjælper vi dig også med gode råd og juridisk bistand, hvis du en dag skulle få brug for det.

Har du allerede besluttet dig?

Ja, tak jeg vil gerne meldes ind

Du kan vælge selv at melde dig ind via vores tilmeldingsside eller du kan blive ringet op. Så klarer vi alt det praktiske over telefonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Navn
+45

Vi passer naturligvis godt på dine personlige oplysninger. Her kan du læse hvordan.

Kost og Ernæringsforbundet arbejder for, at vi har de rette kompetencer og for bedre løn- og arbejdsvikår og ikke mindst udviklingsmuligheder. Derfor er jeg medlem.

Meget mere end en fagforening

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks største netværk i dit fag. Sund kost er en menneskeret. Og hver dag kæmper vi for smagfuld og god ernæring for hundred tusindvis af mennesker på hospitalerne, plejehjemmene, kantinerne, daginstitutionerne og mange andre steder.

Vi samler erfaringerne, følger den nyeste viden og forskning, som vi deler med dig. Og vi laver events, kurser, konferencer og meget andet, som klæder dig på.

Men vi er også en fagforening

Vi forhandler dine overenskomster og sikrer løn og arbejdsvilkår for 8.500 mennesker i branchen.

Derfor har vi også den specialviden og indflydelse, der skal til for at hjælpe dig i dit arbejdsliv. Både når du er nysgerrig og har spørgsmål. Og kommer du i knibe på jobbet, så har vi din ryg.

En fagforening og en a-kasse er to forskellige ting.

Fagforening og a-kasse

Fagforening og a-kasse

Hvis du vil være medlem af en a-kasse, så skal du selv melde dig ind. Vi anbefaler, at du melder dig ind i FTFa. De kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig økonomisk tryghed med dagpenge i en periode uden job. 

Overflytning fra anden a-kasse eller fagforening?

Hvis du gerne vil overflyttes fra en anden fagforening og a-kasse til Kost og Ernæringsforbundet og til a-kassen FTFa, så kan du også udfylde en formular - så hjælper vi med resten. 

Klik her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Skriv dit navn og nummer, så kontakter vi dig. Det er helt uforpligtende.

phone_callbackFå et opkald
Eller

phone31 63 66 00

mailpost@kost.dk

mail sikkermail@kost.dk