Artikler Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 10.03.22 Danskernes sundhed: Det går den forkerte vej Der er flere danskere, der spiser usundt og har svær overvægt. Det er både et stort samfundsøkonomisk problem og et problem for den enkelte dansker. 02.02.22 Mad og måltider skal på dagsordenen Politik: Kost og Ernæringsforbundet og Ældre Sagen vil have ernæring integreret i sundhedsloven. 07.01.21 7 nye officielle kostråd I dag bliver de nye officielle Kostråd lanceret. Som altid har Kost og Ernæringsforbundets medlemmer en stor aktie i at få de nye Kostråd formidlet og 13.11.19 Tag en ligeværdig dialog Kommunikation med ældre handler først og fremmest om respekt og ligeværd. Og om at huske, at at ældre er lige så forskellige som alle andre aldre. 21.05.19 Det er et fælles ansvar at afskaffe nedslidning Arbejdsmiljø: To ud af tre unge ernæringsassistenter er bekymrede for at få skavanker af deres arbejde. 12.12.18 Ny pulje skal øge sundhedsfaglig viden i kommunerne Høj kvalitet i kommunernes sundhedstilbud er en helt afgørende velfærdsdagsorden. Vis mere
Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 10.03.22 Danskernes sundhed: Det går den forkerte vej Der er flere danskere, der spiser usundt og har svær overvægt. Det er både et stort samfundsøkonomisk problem og et problem for den enkelte dansker. 02.02.22 Mad og måltider skal på dagsordenen Politik: Kost og Ernæringsforbundet og Ældre Sagen vil have ernæring integreret i sundhedsloven. 07.01.21 7 nye officielle kostråd I dag bliver de nye officielle Kostråd lanceret. Som altid har Kost og Ernæringsforbundets medlemmer en stor aktie i at få de nye Kostråd formidlet og 13.11.19 Tag en ligeværdig dialog Kommunikation med ældre handler først og fremmest om respekt og ligeværd. Og om at huske, at at ældre er lige så forskellige som alle andre aldre. 21.05.19 Det er et fælles ansvar at afskaffe nedslidning Arbejdsmiljø: To ud af tre unge ernæringsassistenter er bekymrede for at få skavanker af deres arbejde. 12.12.18 Ny pulje skal øge sundhedsfaglig viden i kommunerne Høj kvalitet i kommunernes sundhedstilbud er en helt afgørende velfærdsdagsorden. Vis mere
10.03.22 Danskernes sundhed: Det går den forkerte vej Der er flere danskere, der spiser usundt og har svær overvægt. Det er både et stort samfundsøkonomisk problem og et problem for den enkelte dansker.
02.02.22 Mad og måltider skal på dagsordenen Politik: Kost og Ernæringsforbundet og Ældre Sagen vil have ernæring integreret i sundhedsloven.
07.01.21 7 nye officielle kostråd I dag bliver de nye officielle Kostråd lanceret. Som altid har Kost og Ernæringsforbundets medlemmer en stor aktie i at få de nye Kostråd formidlet og
13.11.19 Tag en ligeværdig dialog Kommunikation med ældre handler først og fremmest om respekt og ligeværd. Og om at huske, at at ældre er lige så forskellige som alle andre aldre.
21.05.19 Det er et fælles ansvar at afskaffe nedslidning Arbejdsmiljø: To ud af tre unge ernæringsassistenter er bekymrede for at få skavanker af deres arbejde.
12.12.18 Ny pulje skal øge sundhedsfaglig viden i kommunerne Høj kvalitet i kommunernes sundhedstilbud er en helt afgørende velfærdsdagsorden.