Madspild: Der skal zoomes ind på det enkelte køkken
Ekspert: Køkkener mangler viden om og inspiration til, hvad man konkret kan gøre i de enkelte køkkener for at undgå madspild
Grøn adfærd gælder også indkøb
Indkøbsaftale gøre det nemmere at handle bæredygtigt
CO2’en skal skæres i daginstitutioner
De officielle Kostråd er gjort praktisk anvendelige for ernæringsprofessionelle i daginstitutioner, skoler og kantiner
Medlemmer efterspørger politisk vilje
Politikere i hele landet skal sætte barren, når det kommer til bæredygtighed.
Og vinderen af Køkkenprisen er…
I går blev vinderen af årets køkkenpris kåret ved et arrangement på Hindsgavl Slot på Fyn.
Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad
Hjemmeservering: Fælleskøkkenet i Sakskøbing udvikler sammen med Aalborg Universitet en måltidskasse, som skal gøre mad til ældre i eget hjem mere lækker og indbydende.
Event: Smag på klimaet. Lad os sammen spise os til et bedre klima
Den 4. oktober 2021 kan du og dit køkken sætte klima på menuen og vise de spisende det grønne potentiale i de offentlige måltider.
Få tilskud til økologisk omstilling
Køkkenomstilling 2024 under Fonden for Økologisk Landbrug er åben for ansøgere, der ønsker at omlægge til økologi.
Elever kræver en grøn menu
Menuændring: Klima og miljø bliver en fortsat stærkere og stærkere faktor i professionelle køkkeners hverdag og menuplaner.
Ansøg om tilskud til økologisk omstilling
Fonden for økologisk landbrug har i dag åbnet for, at køkkener, der ønsker en økologisk omstilling, kan søge om tilskud til dette.
Video: Sommerhilsen
Ghita Parry ønsker alle medlemmer en god sommer og fortæller om det politiske arbejde, der ligger foran os
Fagudvalg skal fremme økologi i det offentlige
Økologi: Selvom der kan være god økonomi i at omlægge til økologi for køkkener, sakker især de offentlige køkkener bagud.
Køkkener kan rykke på CO2
Bæredygtigt: Inden 2025 skal offentlige køkkener have reduceret deres CO2-aftryk fra indkøbte fødevarer med 25 procent.
Kompetenceudvikling kan mindske CO2-udslip
Kost og Ernæringsforbundet er kommet med syv forslag til, hvordan de offentlige køkkener kan gøres mere bæredygtige.
Pressemeddelelse: Offentlige køkkener skal reducere CO2-aftryk
Pressemeddelelse: Inden 2025 skal offentlige køkkener i Danmark have reduceret CO2-udledninger fra indkøbte fødevarer med 25 procent.
Aarhus vil tilbyde alle skoleelever et varmt måltid
Skolemad: Børn skal kunne få et nærende måltid på alle folkeskoler i Aarhus.
Pressemeddelelse: Kost og Ernæringsforbundet roser ny køkkenomstillingspulje
Kost og Ernæringsforbundet, der repræsenterer over 8.000 ernæringsprofessionelle, er tilfreds med den køkkenomstillingspulje...
Bæredygtighed i medvind
Ambitioner: Kost og Ernæringsforbundets medlemmer knokler derudaf for at gøre de professionelle køkkener mere bæredygtige.