vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
madspild

Madspild: Der skal zoomes ind på det enkelte køkken

Ekspert: Køkkener mangler viden om og inspiration til, hvad man konkret kan gøre i de enkelte køkkener for at undgå madspild
Grøn adfærd gælder også indkøb

Grøn adfærd gælder også indkøb

Indkøbsaftale gøre det nemmere at handle bæredygtigt
madordninger - foto må ikke bruges

CO2’en skal skæres i daginstitutioner

De officielle Kostråd er gjort praktisk anvendelige for ernæringsprofessionelle i daginstitutioner, skoler og kantiner
Køkken

Medlemmer efterspørger politisk vilje

Politikere i hele landet skal sætte barren, når det kommer til bæredygtighed.
Sundhed

Og vinderen af Køkkenprisen er…

I går blev vinderen af årets køkkenpris kåret ved et arrangement på Hindsgavl Slot på Fyn.
Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad

Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad

Hjemmeservering: Fælleskøkkenet i Sakskøbing udvikler sammen med Aalborg Universitet en måltidskasse, som skal gøre mad til ældre i eget hjem mere lækker og indbydende.
klima

Event: Smag på klimaet. Lad os sammen spise os til et bedre klima

Den 4. oktober 2021 kan du og dit køkken sætte klima på menuen og vise de spisende det grønne potentiale i de offentlige måltider.
Køkken

Få tilskud til økologisk omstilling

Køkkenomstilling 2024 under Fonden for Økologisk Landbrug er åben for ansøgere, der ønsker at omlægge til økologi.
Sundhed

Elever kræver en grøn menu

Menuændring: Klima og miljø bliver en fortsat stærkere og stærkere faktor i professionelle køkkeners hverdag og menuplaner.
Sundhed

Ansøg om tilskud til økologisk omstilling

Fonden for økologisk landbrug har i dag åbnet for, at køkkener, der ønsker en økologisk omstilling, kan søge om tilskud til dette.
ghita

Video: Sommerhilsen

Ghita Parry ønsker alle medlemmer en god sommer og fortæller om det politiske arbejde, der ligger foran os
Fagudvalg skal fremme økologi det offentlige

Fagudvalg skal fremme økologi i det offentlige

Økologi: Selvom der kan være god økonomi i at omlægge til økologi for køkkener, sakker især de offentlige køkkener bagud.
Bæredygtigt

Køkkener kan rykke på CO2

Bæredygtigt: Inden 2025 skal offentlige køkkener have reduceret deres CO2-aftryk fra indkøbte fødevarer med 25 procent.
bæredygtighed

Kompetenceudvikling kan mindske CO2-udslip

Kost og Ernæringsforbundet er kommet med syv forslag til, hvordan de offentlige køkkener kan gøres mere bæredygtige.
bæredygtighed

Pressemeddelelse: Offentlige køkkener skal reducere CO2-aftryk

Pressemeddelelse: Inden 2025 skal offentlige køkkener i Danmark have reduceret CO2-udledninger fra indkøbte fødevarer med 25 procent.
Sundhed

Aarhus vil tilbyde alle skoleelever et varmt måltid

Skolemad: Børn skal kunne få et nærende måltid på alle folkeskoler i Aarhus.
Køkken

Pressemeddelelse: Kost og Ernæringsforbundet roser ny køkkenomstillingspulje

Kost og Ernæringsforbundet, der repræsenterer over 8.000 ernæringsprofessionelle, er tilfreds med den køkkenomstillingspulje...
bæredygtighed

Bæredygtighed i medvind

Ambitioner: Kost og Ernæringsforbundets medlemmer knokler derudaf for at gøre de professionelle køkkener mere bæredygtige.
Vis mere